RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 25 nov 2012, 14:57

Forza velez je napisao/la:ljudi moji ovaj mehremic izgubljen covjek u svijetu
pod hitno to otjerat iz kluba i njega i jaganjca ..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 nov 2012, 14:58

Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 25 nov 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 nov 2012, 14:59

odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra....... :evil:

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 25 nov 2012, 15:00

Pojedinci su u ovoj ekipi ocajni, ni za kantonalne lige.
Raščistiti ovo odmah, i krenuti u pojačanja.
Zadnja linija nam je u najmanju ruku kritična.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 25 nov 2012, 15:00

Uvijek isti scenario, povedi pa izgubi u zadnji 10 minuta.
Sudije bezze lose totalno, atmosfera bila ok, igra tu i tamo gledljiva tekma.
Ako nisu danas mogli uzet ovakav Zrinjski onda stvarno neznam kad ce, nerazumijem odakle im toliko bodova pa ono je odron od ekipe, ali i takva ekipa je dovoljna da dobije Velez.
Nije ni cudo sto su na dnu tabele, par dobri pojedinaca a ostali zalutali u ovaj sport.
Sve u svemu rezultat sam pogodio, a isti scenario u zadnjem kolu u Vrapcicima opet ovako domacinski.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 nov 2012, 15:01

AlemC85 je napisao/la:odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra....... :evil:
Al ovaj drugi gol je stvarno presmijesan :lol: :lol:
Lik se spetljo s loptom, nasa 4 igraca oko njega niko ga ne napada :lol:

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 25 nov 2012, 15:03

*p!p!t@* je napisao/la:Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
dva beka lijevi i desni, stoper, iskusniji golman, lijevo krilo, spic, zadnji vezni i dobri cemo bit :mrgreen:

Hajdarovic najbolji bio a nije igrao prije ove utakmice nikako, svaka cast treneri, cim je on izasao i usao onaj Jaganjac raspali su se svi napadu po desnoj strani, na kojoj smo i bili najopasniji. Igraci imaju mentalnih problema, dobijamo igraca vise, a oni se nastavljaju braniti, kao dobar je bod protiv svinjara iz medjugorja.
Nemamo pobjednicki mentalitet. Zato smo ovdje gdje jesmo.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 25 nov 2012, 15:04

golemo ovo izgubismo, glupljeg gola odavno nisam vidio! pa 5 igrac izlazi na covjeka sa loptom a niko neprati covjeka iza, pas, sam ko mjesec i gol! drugo poluvrijemo izasli da cuvaju bod i obilo se od glavu! ni na brze kontre nisu isli kao u prvom poluvremenu! oni za sami vrh mi za opstanak a razlika u kvalitetu ili tacnije receno u nekvalitetu je nepostojeca! sami sebe dotucemo evo sa svim timovima iz vrha u gostima! zeljo, borac, siroki i evo sad komsije! pa nemogu da vjerujem da cetvrti put zaredom izgubimo jedan razlike protiv ti ekipa iz "vrha" koje nisu nista bolje od nas!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 nov 2012, 15:04

DA NIJE SMIJESNO BILO BI ZALOSNO!!!

Ajd sto su promasili x zicera na ovoj utakmici, ali da covjek sa jednim pasom izbaci cijelu odbranu :? :? Svaka cast za Muminovica

A ovaj Pilav :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol:

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 nov 2012, 15:06

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra....... :evil:
Al ovaj drugi gol je stvarno presmijesan :lol: :lol:
Lik se spetljo s loptom, nasa 4 igraca oko njega niko ga ne napada :lol:
ne znam šta više reći, dobro su igrali, pa onda crveni karton za njih, naši se povukli, umjesto da stisnu, dobiše HABLEĆINSKI GO :lol: :lol:

ponavljam odbrana nam je najveći problem, i šta vrijedi dobar vezni red i napad, kada odbrana prima pacerske golove....

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 25 nov 2012, 15:12

Šteta,stvarno šteta... dobro ste igrali prvo poluvrijeme, trebali zabiti za 2:0.Onda nepostojeći prekršaj za njih i poravnanje.U drugom bojažljivo i neprepoznatljivo u odnosu na prvo poluvrijeme i to je to..

p.s. Prije neki dan gledam na YT tekmu Velež-Borussia D. , Pod bijelim brijegom, strašno a sad... puno sreće u nastavku prvenstva i da konačno stanete na noge !
Željezničar za život cijeli !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 nov 2012, 15:18

Opet je suđenje izvlakuša, ništa novo. Mentalitet gubitnički, zašto već godinama skidate gaće na gostujućim terenima? Kad imate rezultat koji vam odgovara, ne pokazujete skoro nikakvu želju da odigrate neku akciju, samo nabijanje, kao da bi sa bodom postali svjetski prvaci. Bila su samo 2-3 igrača u Veležu koji su pokazali želju da zaista igraju fudbal.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 nov 2012, 15:22

Rekao sam vam na polkuvremenu da ce ovo zrinjski dobiti , jbg. Ne mogu se onakve sanse propustiti a da se pobjedi pogotovo u ovakvoj utakmici. Drugi gol zrinjskog smijesan , mislim vasa odbrana smijesna :|

ps. nemojte se izvlaciti na sudjenje. Pretjerujete malo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 25 nov 2012, 15:27

Bliss je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
dva beka lijevi i desni, stoper, iskusniji golman, lijevo krilo, spic, zadnji vezni i dobri cemo bit :mrgreen:

Hajdarovic najbolji bio a nije igrao prije ove utakmice nikako, svaka cast treneri, cim je on izasao i usao onaj Jaganjac raspali su se svi napadu po desnoj strani, na kojoj smo i bili najopasniji. Igraci imaju mentalnih problema, dobijamo igraca vise, a oni se nastavljaju braniti, kao dobar je bod protiv svinjara iz medjugorja.
Nemamo pobjednicki mentalitet. Zato smo ovdje gdje jesmo.
Bravo za malog Hajdarevića vidi se da momak igra srcem i da se bori. Pa moj ibro gdje ti je sve ovo vrijeme bio.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 nov 2012, 15:35

ZZtop10 je napisao/la:Rekao sam vam na polkuvremenu da ce ovo zrinjski dobiti , jbg. Ne mogu se onakve sanse propustiti a da se pobjedi pogotovo u ovakvoj utakmici. Drugi gol zrinjskog smijesan , mislim vasa odbrana smijesna :|

ps. nemojte se izvlaciti na sudjenje. Pretjerujete malo
ma znao sam i ja da ce Zrinjski dobiti na kraju.. Ne izlaze mi iz glave nikako ona 4 igraca oko njihovog :evil:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 25 nov 2012, 15:49

rijesenje svih problema u odbrani se zove asim skaljic! ko ga ikako posti da ode u olimpic meni nije jasno! jedan od najbolji stopera u ligi ako ne i najbolji! uz asima vratit colica,vladavica, zolja i eto fine ekipe! uz to negdje potrazit jednog centarfora jer nemoze okic sam kad nema cemalovica, a zamjena nepostoji za njih dvojicu! mada je okic bio vrlo dobar danas uz hajdarovica i hebibovica! samo se nadam da uz zelje o pojacanjima na zimu neizgubimo okica, cemalovica, hebibovica jer nam je to najjaci trojac trenutno!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 nov 2012, 16:00

Odbrana skroz zbunjena, sudija natezao za njih, smotan napad i nula bodova na svom stadionu.
Who dares, wins !

zapata
Kontakt:

Post Postao/la zapata » 25 nov 2012, 16:02

penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac kriv :D kako :roll:

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 25 nov 2012, 16:27

bezze vam covjek navuce 5 igraca i pirmiste go u 87 minuti ccc kad nisam tv razbio.

velez mi je draga ekipa i uvijek je rado gledam, pozdrav iz Banovica ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 nov 2012, 17:49

Mi ne da gubimo nego i izgledamo smijesni , davno je ovo izgubilo smisao i ne vrijedi gubljenja vremena..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.