Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Giggs-Kralj
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Giggs-Kralj » 03 avg 2011, 10:17

_karabaja_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac
:lol:
Vrlo konstruktivan post. Nadam se da nisi previse napregao mozdane vijuge da ovo smislis.
Ako mislis suprotno objasni, obrazlozi, napisi makar jednu prostu recenicu nadam se da si ti makar toliko inteligentan.
Ja ponovo kazem da je Carrick fudblaski vrlo inteligentan igrac kao i 90% igraca koji igraju u velikim klubovima, jer nece glup i igrac cija inteligencija nije iznad prosjecne nikad uspjet. Ako nisi znao u pojedinim klubovima npr. Manchesteru postoje odredjeni testovi koji se koriste da se odredi posjeduje li igrac odredjenu inteligenciju ili je neko poput tebe pa ga ne dovode :mrgreen: .

ovaj video je super...al kad bi mi sad treazili video sa greskama kerika ne bi ga pogledao do sutra ujutru....nikje sad da je on najslabiji veznjak sto postoji..ipak igra za fergija a taj tip zna sve o fudbalu al bas na kraju sezone se vidi gdje ne stima...u sredini...pa zar niko od vas ne zeli ligu prvaka pa **** drugo mijesto...sta ce nam...a samo da te ispravim...baloteli je jako jako glup igrac koji nikako nije dobar niti zna obuci obican dres na sebe..pa je upio..igrao za veliki inter sad za city i prica se da ce umilan...znaci i glupi znaju da uspiju..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 avg 2011, 10:30

Giggs-Kralj je napisao/la:

ovaj video je super...al kad bi mi sad treazili video sa greskama kerika ne bi ga pogledao do sutra ujutru....nikje sad da je on najslabiji veznjak sto postoji..ipak igra za fergija a taj tip zna sve o fudbalu al bas na kraju sezone se vidi gdje ne stima...u sredini...pa zar niko od vas ne zeli ligu prvaka pa **** drugo mijesto...sta ce nam...a samo da te ispravim...baloteli je jako jako glup igrac koji nikako nije dobar niti zna obuci obican dres na sebe..pa je upio..igrao za veliki inter sad za city i prica se da ce umilan...znaci i glupi znaju da uspiju..
Hajd nađi nam taj danonoćni klip sa Carrickovim greškama.

I nemojte nas upoređivati s Barcom, nismo mi to finale izgubili zbog Carricka, njima ćemo moći parirati u sredini kad budemo u našem veznom redu imali dva Scholesa iz najboljih dana.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 13:58

Bezimeni je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma znate ljudi da su osobe iz Liverpoola poznate kao najgluplje u Engleskoj. Samo pogledajte jednog Carraghera, Gerrarda, Rooneya ili bilo kojeg navijaca Liverpoola. Zanimljivo da je se taj virus prosirio i do njihovih navijaca izvan grad.

Ali dobro, drski su, imaju jos muda probat provocirat navijace Uniteda, iako su bili 5 pozicija iza na tabeli i Ligu Prvaka ocima nisu vidjeli dvije godine. :lol:
A jedan @Curtman misli da je pametan.
Samo pogledajte da su dva glupana kao što su Gerrard i Carragher postali ikone velikog kluba .Oni su glupi,nemojte to zaboraviti.
Inace je poznato moras bit atomski fizicar da bi postao nogometas. A jadni ste vi ako je Carragher ikona kluba. Onakve "igrace" United izbaci kad imaju oko 18 godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 avg 2011, 14:06

[youtube][/youtube]

Hari za tebe, uzivaj! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 15:04

haxonja je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hari za tebe, uzivaj! ;)
8-)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 avg 2011, 15:54

Što to Webb nije sudio tekmu sa Marseillom? :lol:
Biće bolje kad se on oporavi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 03 avg 2011, 16:21

Rizah je napisao/la:Što to Webb nije sudio tekmu sa Marseillom? :lol:
Biće bolje kad se on oporavi.
Naravno da nije, necemo trosit kredit kod njega na neke trece ekipe. On ce suduti kada bude igrao Manchester United, a ne neke selekcije gdje se spominje Manchester u humanitarnim utakmicama. ;)

Pacenici, posto ne mozete docekat neuspjeh Manchester Uniteda mogli bi ste poceti provocirati kad izgubi i United of Manchester u nekoj 5. ili ko zna kojoj ligi posto i oni imaju neke veze sa Manchesterom.

Edit:
Carlo, Rizah ocekujte i mene na Liverpoolovoj temi, do sada nisam bio al mogao bi od sada. Ja makar imam s cime da provociram, posto su vasi neuspjesi veoma cesti, posto cesto imate veoma humoristicne (za vas zalosne) transfere, posto kako sada vidim prosjek primljenih golova u pripremnim utakmicama (ne humanitarnim utakmicama i ne nastupaju neki djedovi i pjevaci pod imenon Liverpool Selection IX i pod drugim grbom i u drugim dresovima) je 5 golova po utakmici od nekih "bezveznih" ekipa, a uvijek ima i ono 19 titula naspram 18 (i tih 18 su osvojene prije nego se rodio i jedan od vas dvojice :lol: ).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 avg 2011, 18:48

Evo gledam uzivo oprostajnu VDS, trenutno Ajax-Holandija, kakav tim Ajaxa( Klaivert, Owermars, Davids, Kanu, De Bour itd..)
Poslije za 8 minuta 19:05: Ajax - Rest of the World aka Edwin's Dream Team (coach Sir Alex Ferguson) opet ako United izgubi neka dodju scouser scums! :lol:

http://www.norwaysport.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 avg 2011, 18:59

Čuo sam da je najčitanija knjiga u Manchesteru, onom seoskom dijelu Manchestera, 100 godina samoće :lol:

Prvo provjerite ko je prvi počeo bilo šta, pa onda nešto pričajte i provjeri koji Cartman koristi riječnik ;)

A nema problema, kod nas uvijek ima bujruma. Sevap je seljake iz Manchestera ugostiti gradskom hranom, malo da vidite kako grad uopće izgleda.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 avg 2011, 19:06

Rizah je napisao/la:Čuo sam da je najčitanija knjiga u Manchesteru, onom seoskom dijelu Manchestera, 100 godina samoće :lol:

Prvo provjerite ko je prvi počeo bilo šta, pa onda nešto pričajte i provjeri koji Cartman koristi riječnik ;)

A nema problema, kod nas uvijek ima bujruma. Sevap je seljake iz Manchestera ugostiti gradskom hranom, malo da vidite kako grad uopće izgleda.
Sto bi dolazili na vasu temu jedino ismijavati vas mozemo jer u vas je od 2000 stranica jedno 1500 placa, jada i tuge poslije svake uspjesne sezone. :oops:

Nego u petak je izvlacenje LP sta mislis koga ce loserpool dobiti!?

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 03 avg 2011, 19:08

Kako ce te se otrijezniti nakon prvih nekoliko kola kada shvatite da ni ove sezone nema trofeja EPL. Pa cemo vidjeti ko ce se tad smijati :twisted: :twisted:

GGMU
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 avg 2011, 19:29

@Jimmy, Rizo

Ni ja ne dolazim na vasu temu da vam lupam nebuloze nego onda kada bas imam sta da kazem. Neka prica ko sta hoce. Ignorisi i to je to. Ovako bezveze nabijamo postove i kvarimo teme jedni drugima. I United i Liverpool su dosta vise od obicnih prepirki navijaca preko foruma, bar za mene United. Postedite me toga molim vas.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 avg 2011, 19:31

Rooney88 je napisao/la:@Jimmy, Rizo

Ni ja ne dolazim na vasu temu da vam lupam nebuloze nego onda kada bas imam sta da kazem. Neka prica ko sta hoce. Ignorisi i to je to. Ovako bezveze nabijamo postove i kvarimo teme jedni drugima. I United i Liverpool su dosta vise od obicnih prepirki navijaca preko foruma, bar za mene United. Postedite me toga molim vas.
Upravu si, izvinjavam se u moje ime. Neka se svako izvine u svoje da budemo mirni. Brišem svoje postove.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 03 avg 2011, 20:11

E jbg, primi gol ovaj tim sto je Van der Sar sastavio. Nece valjat ako prime jos jedan ima da se ovdje veceras sakupljaju pojedini navijaci Liverpoola, a mozda cak i na Arsenalovoj temi posto i Berkamp igra :mrgreen: .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 avg 2011, 20:13

Opet će reći izgubio Manchester United, a u njemu igrali Kuyt, Bergkamp, Gio van Bronchorst... :D

EDIT: Eno uvali ga Bergkamp za vodstvo Manchestera :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 avg 2011, 20:26

farewell Edwin van der Sar....
za ovo mogu slobodno reci malo vremena sto je bio kod nas smirio nas je milion puta braneci nemoguce,i taman kad mislis lopta u golu on se pojavi
Hvala ti za svee :'(
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 avg 2011, 20:28

Berkamp igra za Manchester
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 avg 2011, 20:37

Ted Mosby je napisao/la:Berkamp igra za Manchester
Manchester naravno :D Ma to ja tako zbog one djece što si sinoć dolazila govoreći da je Man United izgubio od Marseillea 8:2. Više je ovaj tim večeras United nego onaj sinoć, a zapravo se ovaj večerašnji tim zove Edwin Van Der Sar Dream Team.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 20:40

Znaci brzo je reagovao Ferguson nakon debala sinoc. Odma prodao pola ekipe, i doveo Bergkampa, Overmarsa i Davidsa. Vidim vratio se i VDS. Tako i treba.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 04 avg 2011, 01:14

slika

Eric Cantona has urged Manchester United to land £35million Wesley Sneijder, insisting: "He reminds me of myself."

As reported by the Mirror earlier this week , Inter Milan midfielder Sneijder is mulling over an offer to quit Serie A and become Old Trafford's record signing.

United legend Cantona said: "Sneijder is one of the best. He will be great for the team."

The Frenchman returns to Old Trafford this week, 14 years after his retirement from the Reds, for Paul Scholes' testimonial.

And Cantona has fully endorsed 27-year-old Sneijder's ability to inherit the mantle from Scholes.

Speaking at the London launch of a book on iconic US side New York Cosmos, where he is now director of soccer, Cantona said: "Sneijder is an excellent player.

"He is what Manchester United needs. There's no-one like him right now.

He's strong. Sometimes he reminds me of myself."

Cantona established himself as one of the best players in United's history during his time at the club.

He is regarded as playing a key role in re-establishing the club as a force after leading the Class of '92 to four Premier League titles in his five years there.

Cantona also clinched two League and FA Cup Doubles.

Inter have repeatedly played down the chances of Sneijder leaving the San Siro, maintaining he will play in this weekend's Super Cup game against AC Milan in Beijing.

Inter's chief executive officer, Ernesto Paolilli, said yesterday: "Sneijder is here and he's an important part of our team."

Inter coach Gian Piero Gasperini said earlier this week: "He's playing for us, training with us and he'll play on Saturday. There is no Sneijder problem."

United, however, have until the end of the month to seal the deal.

And earlier this week Sneijder himself refused to rule out a move to the Premier League champions.

The midfielder, who would have to his Inter wages of £250,000 a week slashed, said: "There is always a chance something will happen but we will see."

Evo kinga sta kaze. :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 1 gost.