A nadam se da mirza ovdje moze do kraja
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir hoce da ide u kvale bukuresta 
Mirza prosu 3 vezane brejk lopte, Damir zijani servis.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako je tankovao a mislim da jeste, pogrijesio je. Trebao je ovdje ici do kraja, radi bodova. Ali osladilo mu se na ATP nivou. lova je lova, bodovi su bodovi 
SLOBODA NAVIJAČIMA
I ja mislim da je Damiru vise stalo da se okusa u Rumuniji nego ovdje da ide do kraja. Ali haj ga ti sad znaj. Sam je izjavio na pocetku sedmice da je vrlo tesko naci motivaciju za Challenger posle tako dobro odradjenog ATP turnira. :/
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
risingforce
- Kontakt:
Ma kakvo tankovanje, umoran je Damir, vrlo tesko ce proci kvale u Bukurestu , ako uopste bude igrao..
na jednu stranu se nadam da tankira, jer igra bas lose. dva puta break prosuo. na drugoj strani ako ispadne u kvalama bukuresta, pojeo je ****
Odmorit ce heftudino-92 je napisao/la:na jednu stranu se nadam da tankira, jer igra bas lose. dva puta break prosuo. na drugoj strani ako ispadne u kvalama bukuresta, pojeo je ****
Mirza zijani servu nakon propustene 3 BP, Filip koristi prvu svoju.
i ja pratim pomalo mirzu, steta za onih 0-40, jbg on mora koristit svaku priliku
Jel to Damke prokocko 2 BP?
Eto levat zijani.
Eto levat zijani.
Damir je htio pobjedu ali je Veić danas bio bolji. Veić je svojevremeno igrao 3. kolo RG protiv Nadala.
Tokom meca se vidjelo da se onasao nonsalantno,posebno nakon prvog seta,jbg,covjek je upravu,prosle sedmice igras protiv ovih iz vrha i sad da nadjes motivaciju za Veica.Na vrijeme je ispao,taman da se odmori za kvale Bukuresta,i sta znas mozda se opet otvori zrijeb i lagano prodje kolo dva,i onda laganini,i ovako napravio je zadnji mjesec super rezultate,pa da i odmori semicu nikom nista.SRETNO Damire i nadam se da ces igrati kvale Bukuresta da se ima sta pratiti 
Naslov SS.ba "Damir pomeo Veica pa izgubio iduca 2 seta"
Jak Dzumhur, jak
Jak Dzumhur, jak
Oni ti ga puše Damiree, Damireee, Damireee!

Damir ocigledno zeli u Bukurest. Po meni bi puno bolje bilo da je ovdje otisao sto dalje jer je imao sjajnu sansu za to. Sa titulom bi napredovao do 70. pozicije, ali izgleda da on ima druge planove.
Mirza ocekivano izgubio jer se na zemlji jako slabo snalazi. Iznenadio sam se i kada je slavio u prvom kolu, dok bi pobjeda ovdje bila vec previse.
Mirza ocekivano izgubio jer se na zemlji jako slabo snalazi. Iznenadio sam se i kada je slavio u prvom kolu, dok bi pobjeda ovdje bila vec previse.
Da u istom danu izgubi Damir, Mirza i Fedex, za koje podjednako navijam, ne pamtim! 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav dan. Ovo nisam nikad doživio, svi za koje navijam ispadoše.Biki je napisao/la:Da u istom danu izgubi Damir, Mirza i Fedex, za koje podjednako navijam, ne pamtim!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, realno, dogovorili se, uzeli lovu na lajvu i cao. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- el-fighter
- Kontakt:
Steta za Damira, imao je cistu situaciju do polufinala. Nije nemoguce da je danas i namjerno izgubio, te da zeli igrati u Bukurestu.
Mirza je imao male sanse protiv Krajinovica jer zemlja mu nije omiljena podloga. Ipak raduje me sto se trudi da igra i na ovakvim turnirima i da skupi sto vise bodova. Za njegovu kvalitetu je nedopustivo da igra kvalifikacije za ch turnire.
Mirza je imao male sanse protiv Krajinovica jer zemlja mu nije omiljena podloga. Ipak raduje me sto se trudi da igra i na ovakvim turnirima i da skupi sto vise bodova. Za njegovu kvalitetu je nedopustivo da igra kvalifikacije za ch turnire.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Damir imao u planu da izgubi ovo danas. Po njegovim reakcijama na terenu, dalo se zakljuciti da je zelio proci dalje ali jednostavno covjek ne vjeruje u sebe da je bolji, psiha ga satra i prvo sta treba uraditi jeste naci osobu koja ce mu pomoci oko ovih problema. Momak ima strasan potencijal i to je pokazao u prvom setu da je 3000 godina ispred Veica ali ako ne znas kontrolisati svoje psiholosko stanje na terenu sve drugo pada u vodu i talenat i trud i zelja.suhakrpa je napisao/la:Damir ocigledno zeli u Bukurest. Po meni bi puno bolje bilo da je ovdje otisao sto dalje jer je imao sjajnu sansu za to. Sa titulom bi napredovao do 70. pozicije, ali izgleda da on ima druge planove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.