NK Zvijezda Gradačac
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako nko zna od vas sta bi od one neke price o polovnim reflektorima i semaforu koji ste trebali negdje iz Njemacke da kupite?
Ima li ista od toga, hoce li se to realizovati na proljece itd. ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Ima li ista od toga, hoce li se to realizovati na proljece itd. ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
-
- Kontakt:
Ma Savić i Vasilić su tu za praznike , iako je to vatreni rekao , ali eto da i ja kazem .. s tim da sam prije neki dan , vidio Savića i Moranjkića kako razgovaraju s Denisom , mozda ali mozda se i vrate , tko ce znat 

-
- Kontakt:
vidjet cemo u narednim danima sta ce se desiti,,,mozda bi bilo dobro savica vratit da malo ojaca vezni red uz ordagicaSamSvojMajstor je napisao/la:Ma Savić i Vasilić su tu za praznike , iako je to vatreni rekao , ali eto da i ja kazem .. s tim da sam prije neki dan , vidio Savića i Moranjkića kako razgovaraju s Denisom , mozda ali mozda se i vrate , tko ce znat
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Slazem se s tobom u potpunosti.. Savic - Ordagic - Akiyoshi , jako mocan veznii red , jos ako prirodamo krila Diattu , i Radivojevica .. 

-
- Kontakt:
e kad bi jos pehilj osto,pa jos jednog napadaca dovest,bila bi to ekipa za pozelit,al naravno to su samo nasi snovi,a drugo je realnost da ce nasi neljebovci opet jovo nanovo,,,,,ccccSamSvojMajstor je napisao/la:Slazem se s tobom u potpunosti.. Savic - Ordagic - Akiyoshi , jako mocan veznii red , jos ako prirodamo krila Diattu , i Radivojevica ..
-
- Kontakt:
Pehilj ostaje , bar kako ja znam.. jer ovo sto je bilo na SS.ba bila je samo "patka"
Iii mogu ti rec da se radi na dovodenju jednog mladog napadaca.. sve ce se znat u narednim danima
Iii mogu ti rec da se radi na dovodenju jednog mladog napadaca.. sve ce se znat u narednim danima

hahahaahaha pa gdje se nece vratit de samo pogledajte prvih 25 sekundi videa hahahh umro sam eto naseg igraca i lige i kur... da prostite...
[youtube][/youtube]
frajer nezz lopte vratit kakav on i igrac , moze protiv mladost obarske a tamo nemoze ni u svedskoj 5 ligi...

[youtube][/youtube]
frajer nezz lopte vratit kakav on i igrac , moze protiv mladost obarske a tamo nemoze ni u svedskoj 5 ligi...

Zadnja izmjena: Buba00, dana/u 03 jan 2014, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije se bio zagrioBuba00 je napisao/la:hahahaahaha pa gdje se nece vratit de samo pogledajte prvih 25 sekundi videoa hahahh umro sam eto naseg igraca i lige i kur... da prostite...
[youtube][/youtube]
frajer nezz lopte vratit kakav on i igrac , moze protiv mladost obarske a tamo nemoze ni u svedskoj 5 ligi...![]()
![]()
-
- Kontakt:
dobar je on za nase lige,ovdje nema tehnike ovdje je samo krkanlukTkanton je napisao/la:Nije se bio zagrioBuba00 je napisao/la:hahahaahaha pa gdje se nece vratit de samo pogledajte prvih 25 sekundi videoa hahahh umro sam eto naseg igraca i lige i kur... da prostite...
[youtube][/youtube]
frajer nezz lopte vratit kakav on i igrac , moze protiv mladost obarske a tamo nemoze ni u svedskoj 5 ligi...![]()
![]()

saban kralj od deset lopti samo dvije dodo
.ma po meni dobro bi bilo kada bi ostao uz naravno jos jednog brzog spica i nasa krila koja su dosta dobro odradila posljednjih nekoliko utakmica.
znali neko kakva je situacija sa bogdanovicem oce li nas napustiti

znali neko kakva je situacija sa bogdanovicem oce li nas napustiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Većina ekipa,istina iz donjeg dijela krkanlikom kompenzira tehniku.U nekim situacijama dobro dođe i takav igrač.Mahom smo imali pi.kice na terenu.crvenobijeli je napisao/la:dobar je on za nase lige,ovdje nema tehnike ovdje je samo krkanlukTkanton je napisao/la:Nije se bio zagrioBuba00 je napisao/la:hahahaahaha pa gdje se nece vratit de samo pogledajte prvih 25 sekundi videoa hahahh umro sam eto naseg igraca i lige i kur... da prostite...
[youtube][/youtube]
![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mozel neko napisati o cemu se radi u vezi tog lika iz Azerbejdzana?astra1922 je napisao/la:dobre vijesti,suska se po gradu da je blizu dogovor sa ovim iz azerbejdzana.neka nam je sasrecom.Bosanski zmaj je napisao/la:SRETNA NOVA GODINA SVIM NAVIJACIMA ZVIJEZDE I DA NAS OGRIJE AZERBEJDZANSKO SUNCE U 2014 GODINI.
Usvojen budzet Opstine kojim je predvidjeno 250.000 KM za Zvijezdu.
svim zvjezdasima sve najbolje u novoj 2014.
pa neki nas biznismen trebao preuzeti sad neznam kako.valjda bi on doveo trenera igrace i tako prodavao igrace sta ja znam.ima neke svoje koristi od togabacelonafan je napisao/la:mozel neko napisati o cemu se radi u vezi tog lika iz Azerbejdzana?astra1922 je napisao/la:dobre vijesti,suska se po gradu da je blizu dogovor sa ovim iz azerbejdzana.neka nam je sasrecom.Bosanski zmaj je napisao/la:SRETNA NOVA GODINA SVIM NAVIJACIMA ZVIJEZDE I DA NAS OGRIJE AZERBEJDZANSKO SUNCE U 2014 GODINI.
Usvojen budzet Opstine kojim je predvidjeno 250.000 KM za Zvijezdu.
svim zvjezdasima sve najbolje u novoj 2014.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zato i pitam,jer nemamo zakon da neko moze da kupi klub i slicne stvari! Ko je taj covjek,jel neko ozbiljan,il neki sitan menager koji hoce da uhljebi svoje igrace?
-
- Kontakt:
covjek je milioneeeeer iz azerbejdzana,a planira ulozit u zvijezdu,i naravno da zvijezdda izadje u evropu,jer je lakse u nasoj ligi doci do evrope nego recimo u hrvatskoj ili srbiji,,,,a naravno pare su u evropibacelonafan je napisao/la:Zato i pitam,jer nemamo zakon da neko moze da kupi klub i slicne stvari! Ko je taj covjek,jel neko ozbiljan,il neki sitan menager koji hoce da uhljebi svoje igrace?

Jarane pratis li ti BH nogomet i posljednja desavanja recimo sa FK Sarajevo,kaki sitni menadzeri.bacelonafan je napisao/la:Zato i pitam,jer nemamo zakon da neko moze da kupi klub i slicne stvari! Ko je taj covjek,jel neko ozbiljan,il neki sitan menager koji hoce da uhljebi svoje igrace?
Moze se kupit klub, samo sam klub mora svojim statutom to obezbijedit, al to se lako rijesibacelonafan je napisao/la:Zato i pitam,jer nemamo zakon da neko moze da kupi klub i slicne stvari! Ko je taj covjek,jel neko ozbiljan,il neki sitan menager koji hoce da uhljebi svoje igrace?
Imal ljudi sta nova kod nas,stizel nam taj Hafiz Mammadov

Kako sam načuo iz pouzdanog izvora izgleda da nam se crno piše. Azerbejdžanac je odustao i izgleda da je to definitivno propalo. A po povlačenju Cimosa kao glavnog sponzora vidjeli smo kakvo nam je stanje bilo tonemo sve dublje i dublje, izlaz je bio taj Azerbejdžanac ali ništa. Pojačanja će biti i više nego skromna a možemo očekivati pored dosadašnjih odlazaka, odlazak još par igrača koji su činili okosnicu. Sve u svemu nek nam je Bog na pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.