Sigurdsson je napisao/la:Druže preko 20 x sam gledao utakmice Željezničara sa srpskim i hrvatskim klubovima i mogu da kažem da nije prošla utakmica a da se nije ovo sve barem po 2x otpjevalo

Ja sam bio na svim tim utakmicama i vise njih,samo sto nisam to posmatrao kao da se igra protiv srba i hrvata,al eto,
nije bas u tolikoj mjeri ko sto ti kazes,ali znalo se navijati slicnih stvari,ali vecinom to pjeva mala grupa ljudi,dok ostali sute,cekajuci da pocne normala navijanje,citaj ja.
I da sve to stoji,jesi li kad ovdje na forumu cuo od nekoga od zeljinih navijaca da kaze da je to ok i da to podrzava,nisi druze neces ni cuti.a vas je 10tak banovano od sinoc zbog toga
sto se tice kazne,po meni je na mjestu,s obzirom da klub kao klub nije kriv,ljudi su korektni,zasto da ispastaju zbog primitivaca. Samo se nadam da ce onaj vas Crni Gruja aka Sipovac doci pameti pa sljedecih 10000km uloziti u ciscenje tribine od kamenja,povecanja provjere na ulazu i povecanje broja zastitara i murije.
sjecam se tekme na sokocu,prije nekih 10tak godina.glasinac-zeljo,mislim,bilo je to tek nakon nekog belaja,slicnog kao u bl,ne mogu se sjetiti sta je u pitanju.znaci sokolac,mala ruralna sredina,sa dosta vecim brojem zatupljenih ljudi nego u BL,sta se desava,tesko oklopljena i naoruzana murija,vodeni topovi i ostale zajebancije.da vidis kulture navijanja i jednih i drugih,nije cigara poletila a kamo li sta drugo.
ja sam prvi za to da ako krenes divljati,da te odvale od batina,pa ako ja prvi to uradim nek i mene,nemam nista protiv,ne bi bio prvi put.ko sto sam ja naucio i meni slicni ,tako trebaju izgleda ove nove generacije
iskreno se nadam da ce se iskorjeniti primitivizam iz vasih redova,kao sto se nadaju svi moji banjalucani s kojima sam pricao od sinoc.znam da vas ima neopterecenih ko i kod nas,svi trebamo ko sto se kaze pomesti ispred svog praga
al vam je sljedeca na grbavici 3:0 za kaznu od zelje
@sb_fidels - ne m,jesaj nas sa pitarima,nisi iz sa i ne moze ti biti jasno sto ti ovo pricam,al vjeruj mi na rijec,kad vec spominjes ta ganjanja igraca po terenu.
zelje nigdje nije bilo 5g pa smo pjevali uprava napolje i to je to...