Šupljator od kojeg mi se povraća, ni on ni brat mu nisu proveli dana u Armiji, žive i djeluju u Sarajevu a priča 24/7 o ratu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Marsal
- Kontakt:
Gdje gledati jbm ti život?
Na N1 znam da će Fudo ponizit zelene termite, na Fejsu će Senad šou pratiti, pokisle face na Hayatu su nešto što se ne smije propustiti i BN televizija koja će Dodika proglasiti kriminalcem
Na N1 znam da će Fudo ponizit zelene termite, na Fejsu će Senad šou pratiti, pokisle face na Hayatu su nešto što se ne smije propustiti i BN televizija koja će Dodika proglasiti kriminalcem

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kurtcehajic najjaci 
- ASD
- Kontakt:
Nisu. Jer recimo u opštinskoj komisiji opštine je brat lokalnog odbora SDA, a predsjednik komisije je prvi rođak koji živi blizu njeg.
Jasta u Italiji pobijedili fasisti nedavno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A gdje nadjose ovog zutalja, kakav je ovo smarac Bog te.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- ASD
- Kontakt:
Za početak da mu ne bude glavni uslov za ulazak u komisije biračke to da je redovan na SDA sastancima.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 okt 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Realno kod nas je najgore što nema drugog kruga, pa onda i nemaš nego dva izbora (vlast ili opozicija).
Blue Train
U Zivinicama je na svim birackim tako. Osim toga, istjeruju posmatrace, nekima lazu da ih nema na spisku (pokazu im neki skraceni spisak), policija radi u dogovoru s njima (momci ih zvali i policajac im kaze 'vi radite svoj posao, mi cemo svoj'; nisu uopste htjeli da izadju na teren, iako ih je vise osoba zvalo) i da ne nabrajam dalje. Varaju na sve moguce nacine, da Bog da se raspali.
Opalio bih Lanu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Smoriše ovi gosti na fejsu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt nametnut će večeras izmjene Izbornog zakona BiH i Ustava FBiH, saznaje N1 iz diplomatskih izvora.
Schmidt je odluku prvobitno donio 27. jula ove godine, doduše drugačiju od one koja je trebala biti donesena, a kako je N1 ekskluzivno objavio 20.7.2020. Onda je odlučio da da rok šest sedmica političarima u BiH da se dogovore. No, do toga nije došlo.
Kako saznaje N1, Schmidt će nametnuti djelimično modificirane izmjene u odnosu na one koje su objavljene u julu. Nije još jasno da li ostaje izborni prag od tri posto. Kako N1 saznaje, broj delegata u Domu naroda PSFBiH biće 23, dok će za donošenje odluka biti dovoljno 11 “ruku”, umjesto dosadašnjih šest.
Podsjetimo, kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona, Schmidt je tada donio samo paket transparentosti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Voli senad dovesti ove glupe picoke 

Bakir glat dobija
Nenad Nesic je najnepismeniji političar na svijetu vjerovatno.
Uz to ima sizofreni ludjacki pogled.
Ne bih mu dvije nacrtane ovce dao da čuva.
Političari iz entiteta rs inace su izgubljen slučaj, bas zatucani svi.

Uz to ima sizofreni ludjacki pogled.
Ne bih mu dvije nacrtane ovce dao da čuva.
Političari iz entiteta rs inace su izgubljen slučaj, bas zatucani svi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 okt 2022, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bitno da sam dzejlu našao na insta , ostalo me ne zanima...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 258 gostiju.