HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Taramba
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Taramba » 09 jul 2016, 16:50

Kada je stajanje zatvoreno, trebale bi se kamere za TV prijenos na toj strani postaviti...;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 09 jul 2016, 16:58

Sinoc na predstavljanju igraca predstavljena je i nova pjesma posvecena nasem klubu!
'Klubu sa lentom odan bit cu ja,sve dok tiho tece Neretva....'

[youtube][/youtube]

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 09 jul 2016, 17:02

:Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 09 jul 2016, 17:05

virtuoz je napisao/la:Da li ce za utakmicu protiv Poljaka biti otvoren samo zapad dolje ili ce u funkciji biti i stajanje i gornji dio zapadne tribine ?
Ako ce biti otvoren samo donji dio zapadne tribine to bi po nekoj logici znacilo da ce u prodaji biti cca 3500-4000 ulaznica jer ce Poljaci zauzeti dio a potrebna je i tampon zona. Premalo s obzirom na potraznju ?
Poljaci su dobili oko 200 VIP ulaznica,te 250 za svoje navijace koji ce biti smijesteni na gornjoj tribini.Dole ce biti u prodaji oko 5000 ulaznica,sa dodatkom za gornju ako bude potraznje,u sto ne sumnjam.
Ajmo poginite na terenu!!!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 09 jul 2016, 17:50

Redovita Skupština HŠK Zrinjski, koja je ujedno bila i izborna, održana je u petak u 19 sati na stadionu HŠK Zrinjskog.

Za novog predsjednika Skupštine izabran je Davor Martinović, a za prvog dopredsjednika Nenad Rebac.

Nakon što je Skupština razrješila Upravni odbor izabran na izbornoj Skupštini održanoj prije četiri godine, odmah je izabran novi Upravni odbor u kojem će biti Danko Šulenta, Mile Puljić, Jozo Kordić, Miroslav Ćorić, Denis Lasić, Vilim Primorac, Marin Raspudić i Ilija Đolo.

Novim predsjednikom UO-a izabran je Denis Lasić, dok će Danko Šulenta i u novom sazivu imati ulogu izvršnog dopredsjednika.

Bitno je da je Šulenta ostao izvršni dopredsjednik kluba odnosno prvi operativac, ovo ostalo su sve promjene kozmetičke prirode. Sretno svima u radu i velika hvala dosadašnjem predsjedniku Raspudiću i cijelom upravnom odboru.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 09 jul 2016, 18:32

Hum94 je napisao/la::Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]
Sve ok ali ipak očito igračima je neugodno pjevati ovaj refren pa ga i ne pjevaju.Trebalo bi izbaciti te psovke a navijači kao navijači neka pjevaju kao i obično.Što se tiče skupštine očito su to samo kozmetičke promjene a realno i ne trebaju nam neke promjene što se tiče uprave a ni samih igrača ,bar dosad.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 09 jul 2016, 18:47

Hvala na odgovorima. Negdje sam procitao da ce gornji dio zapada i stajanje biti zatvoreni jer ne zadovoljavaju UEFA-ine standarde, ali uvijek je najbolje upitati one koji se u to malo bolje razumiju :mrgreen:

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 09 jul 2016, 19:44

ALOBOLA je napisao/la:
Hum94 je napisao/la::Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]
Sve ok ali ipak očito igračima je neugodno pjevati ovaj refren pa ga i ne pjevaju.Trebalo bi izbaciti te psovke a navijači kao navijači neka pjevaju kao i obično.Što se tiče skupštine očito su to samo kozmetičke promjene a realno i ne trebaju nam neke promjene što se tiče uprave a ni samih igrača ,bar dosad.
Neugodno im ovde pjevat,zato su na terenu najglasniji i puni ideja kad treba sudiji je.bavat sve od do.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2016, 13:47

Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jul 2016, 14:06

Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Sta mozemo ocekivati od ovog dvomeca, kakve su realne sanse Zrinjskog (20%, 30%...) te da li je Legia jaca od proslogodisnjeg sastava Lecha...da znam cemu se mogu nadati u utorak kada budem gledao tekmu...vjerujem da kada bi se odigrala 0 da bismo svi bili zadovoljni, a bilo kakva pobjeda bi ulivala dodatnu vjeru u prolazak dalje.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 10 jul 2016, 14:09

PiazzaGrande je napisao/la:Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...
Radovi u toku. Bravo za upravu! :thumbup:

slika

slika

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2016, 14:51

hurem je napisao/la:Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Sta mozemo ocekivati od ovog dvomeca, kakve su realne sanse Zrinjskog (20%, 30%...) te da li je Legia jaca od proslogodisnjeg sastava Lecha...da znam cemu se mogu nadati u utorak kada budem gledao tekmu...vjerujem da kada bi se odigrala 0 da bismo svi bili zadovoljni, a bilo kakva pobjeda bi ulivala dodatnu vjeru u prolazak dalje.
Legia je favorit u ovom dvomeču...Imaju u svom sastavu nekoliko reprezentativaca koji su prijavljeni za ovaj dvomeč ali sumnjam da će iko od njih zaigrati u prvoj utakmici u Mostaru...Imaju budžet 23 mil. eura, znači 20 puta veći nego Zrinja...Imaju i novog trenera što i nije loše za nas...Prije tri dana Lech je u superkupu Poljske pobjedio Legiu 4-1...
Zrinjski ima skoro istu momčad kao prošle sezone, novi su golman ( Kozić ) i desni štoper ( S.Jakovljević ) a od bitnijih još samo nedostaje Zakarić umjesto koga će zaigrati najvjerojatnije Filipović a nepoznanica je ko će zaigrati na desnom beku, Čolić ili novi igrač, Barić...Ostatak momčadi je prošlosezonski, uigran i kvalitetno pripremljen...
Utakmica bi trebala biti čvrsta, prava rovovska borba a poznajući rad našega trenera mislim da će se više pažnje posvetiti obrani našega gola a nešto manje ofanzivnim dejstvima...
Sve u svemu, Legia jeste favorit ali ja imam neki predosjećaj da bi Zrinja mogao pobjediti u Mostaru, da nas malo i sreća pomazi jer smo je zaslužili kvalitetnim radom zadnje dvije-tri sezone...Nadam se da je i Vinko naučio lekciju od prošlogodišnjeg ispadanja protiv Shiraka...

Francuzi imaju izreku:"Budimo realni, tražimo nemoguće".

Vjerujem u Zrinju!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Duff

Post Postao/la Duff » 10 jul 2016, 16:12

hurem je napisao/la:Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Šanse su manje od 20% kada bi uzeo uspoređivati gradove,igrače, statistike, financije, itd.

Ali nadam se da to neće biti bitno kada krene utakmica,lopta je okrugla, u Mostaru je milijun stupnjeva, huk sa tribina, svašta nešto, te se nadamo da bi sve to moglo utjecati na neki povoljan rezultat kući.
A kada bi to uspjeli, gore šta bude-bude.

Možda bi bilo nerealno zamjerati igračima i Zrinjskom ukoliko izgube, ipak je ovo neki odnos David i Golijat.
Mi se samo nadamo da će ostaviti sve što imaju na terenu, pa ukoliko bude sreće da možda i ostvarimo veliki uspjeh.
Ukoliko ne,idemo dalje...sve prolazi,sve se mijenja..!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 jul 2016, 16:39

espresso je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...
Radovi u toku. Bravo za upravu! :thumbup:

slika

slika
Bit će ovo utrka sa vremenom, 'ko zna hoće li biti ovo finalizirano do utakmice, vjerojatno hoće ako se momci malo potrude...
O novom semaforu se priča ima više od mjesec dana a tek ga danas, dva dana prije utakmice, instaliraju...
Volim što se kod nas odradi sve na vrijeme,ne čeka se zadnji čas da se nešto uradi... :damn: :urnebes:
Volim te bola'!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 jul 2016, 17:19

Zahvaljujem @Piazza i @Duff,
nadam se da ce toplotni udar u utorak biti pozitivan momenat u ostvarivanju dobrog rezultata pred revans...pretpostavljam da nije slucajno sto je utakmica bas u 18:30 a ne recimo u nekom vecernjem, svjezijem terminu :D

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 10 jul 2016, 17:28

hurem je napisao/la:Zahvaljujem @Piazza i @Duff,
nadam se da ce toplotni udar u utorak biti pozitivan momenat u ostvarivanju dobrog rezultata pred revans...pretpostavljam da nije slucajno sto je utakmica bas u 18:30 a ne recimo u nekom vecernjem, svjezijem terminu :D
Utakmica je u tom terminu,jer nam fali luxa na reflektorima,a poljska tv radi prijenos u HD formatu pa im je svakako ljepsa dnevna svijetlost...
Legionsti ce pasti !

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 11 jul 2016, 00:41

Realno Legia veliki favorit ali u ovim okolnostima mozda imamo oko 20 % sanse.Treba biti posten pa reci da sve ovisi o poljacima ,ako oni budu na svom nivou tesko cemo nesto napraviti ali oni imaju probleme s 5-6 igraca koji su igrali euro,novi trener pa nas celopek itd.Sve to treba pokusati iskoristiti pa sta bude.Sano hrabro i bez pretjeranog respekta pa sta nam bog dadne, u svakom slucaju nemamo sta izgubiti a mozemo jako puno dobit

iMI VJERUJEMO !!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 11 jul 2016, 11:52

Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
Volim te bola'!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 jul 2016, 12:12

PiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
Samo je šteta što ih je samo 5 tisuća pušteno u prodaju,siguran sam da bi bilo 7-8 tisuća bez problema kad bi bilo ulaznica

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 11 jul 2016, 12:45

4040deuce je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
Samo je šteta što ih je samo 5 tisuća pušteno u prodaju,siguran sam da bi bilo 7-8 tisuća bez problema kad bi bilo ulaznica
A šta ćeš, sigurnost prije svega...Ako bi pustili naše navijače na gornju tribinu, s koje se btw vidi samo dio terena, moglo bi možda doći do nekog okršaja sa navijačima iz Poljske a to niko ne želi,sjetimo se nereda protiv Partizana...

Valjda će ova situacija sa malim brojem ulaznica koji je pušten u prodaju, tj. mizernim kapacitetom stadiona za euro nastupe, ubrzati odluku čelnika kluba i gradske uprave da se sagradi i istočna tribina sa sjedećim mjestima....valjda...možda čak i za našega života... :D
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.