FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 08 jul 2015, 23:53

amar92 je napisao/la:Britanski list "Footballstoptenen" sastavio je listu 9 najopasnijih navijačkih grupa u Evropi, odnosno klubova kojima pripadaju ove organizacije

9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
Nidje veze,nigdje nijedne poljske ekipe.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jul 2015, 23:57

amar92 je napisao/la:Britanski list "Footballstoptenen" sastavio je listu 9 najopasnijih navijačkih grupa u Evropi, odnosno klubova kojima pripadaju ove organizacije

9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
Vidjecemo ih uh jeva cekam :D

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 08 jul 2015, 23:58

corleone87 je napisao/la:

9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
Nidje veze,nigdje nijedne poljske ekipe.. :lol:
Jedini vrijedni spomena ovde su Grobari iskreno.Ništa specijalno,kakvi englezi,oni da procjenjuju najopasnije navijačke grupe.Tačno na ovom spisku još fale Viole. :njanjanja:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jul 2015, 23:59

Svaki spisak bez fukara je irelevantan.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 jul 2015, 00:03

Sta ce Grobari pored Delija? To je neuporedivo.
Zeljeznicar! 1921 !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2015, 00:04

Ma spisak je nigdje veze tacno za smijanje.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 09 jul 2015, 00:08

I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 jul 2015, 00:09

shzna je napisao/la:Svaki spisak bez fukara je irelevantan.
:lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 jul 2015, 00:12

Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Mi kao narod ne zaslužujemo ništa, nikad Mimo i slicni nisu pitali ko je to zadužio klub 6 i kusur miliona, hoce li neko odgovarati za taj kriminal, nego se napadaju ljudi koji vracaju dug i koji su ga sveli na minimum. Amar Osim je jednom rekao : " Ova uprava najviše radi a najviše je kritikuju" i covjek je bio u pravu 1000%. Mimo apeluj da nam vrate Žuju da nam obećava kule i gradove, da kaže da je za ozbiljnog privatnika 2 miliona pickin dim, da nam dovodi Milan i ostale gigante na Grbavicu, pa cim nestanu pare od Džeke da ode. Hoćemo i Dželu, i ostale lopuže da ponovo kradu i da klub ostavljaju u totalnoj dubiozi, da se ne zna ko pije a ko placa, jeb.o ba i Gredića i Šiljka oni su "nesposobni" koji ce nam qrac ljudi koji vracaju dugove i koji ce izvuci ako Bog da klub iz dugova..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 09 jul 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 09 jul 2015, 00:13

BlueFamily je napisao/la:I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
Naši su definitivno sutrašnju utakmicu shvatili manje ozbiljno. Prije 2 sata u Ilidžisu Antolović, Kvesić, Bajić i još par njih, svi u trenerkama. I ja sutra očekujem izmijenjen sastav. Neće se otkrivati taktičke varijante niti bilo šta što bi na mmoglo predstavljati prednost u drugom pretkolu.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 09 jul 2015, 00:16

Samo da javim da sutra stize i nekoliko auta iz Viteza. Treba da nas dodje sto vise, uvertira pred Madjare :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 09 jul 2015, 00:20

logme je napisao/la:
BlueFamily je napisao/la:I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
Naši su definitivno sutrašnju utakmicu shvatili manje ozbiljno. Prije 2 sata u Ilidžisu Antolović, Kvesić, Bajić i još par njih, svi u trenerkama. I ja sutra očekujem izmijenjen sastav. Neće se otkrivati taktičke varijante niti bilo šta što bi na mmoglo predstavljati prednost u drugom pretkolu.
Iftarili ljudi,valjalo je po onakvom zvizdanu danas trenirat :D Neka ih nek malo odmaraju, oni su spremni ko zapeta puška.Neki lagani trening,koji gol radi samopouzdanja i glavom na kopačku protiv naredne ekipice.Bilo bi lijepo sutra vidjeti Diattu,Šehića,Hiroša, nek im bude prvi zvanični nastup u Evropi.Diatta je već obilježio koju minuticu , ali ja bih ga rado stavio ispred Kokota sutra u prvu postavu.Pa nek se dokazuje,vjerujem u njeg.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 09 jul 2015, 00:27

Željooooo je napisao/la:Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Mi kao narod ne zaslužujemo ništa, nikad Mimo i slicni nisu pitali ko je to zadužio klub 6 i kusur miliona, hoce li neko odgovarati za taj kriminal, nego se napadaju ljudi koji vracaju dug i koji su ga sveli na minimum. Amar Osim je jednom rekao : " Ova uprava najviše radi a najviše je kritikuju" i covjek je bio u pravu 1000%. Mimo apeluj da nam vrate Žuju da nam obećava kule i gradove, da kaže da je za ozbiljnog privatnika 2 miliona pickin dim, da nam dovodi Milan i ostale gigante na Grbavicu, pa cim nestanu pare od Džeke da ode. Hoćemo i Dželu, i ostale lopuže da ponovo kradu i da klub ostavljaju u totalnoj dubiozi, da se ne zna ko pije a ko placa, jeb.o ba i Gredića i Šiljka oni su "nesposobni" koji ce nam qrac ljudi koji vracaju dugove i koji ce izvuci ako Bog da klub iz dugova..
Ne mogu da vjerujem, znam Mimu jako dobro i znam koliki je zeljovac. Ima li negdje da se pogleda?

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 09 jul 2015, 00:28

vazdazeljo je napisao/la:Jesu li sutra clanske 100% da ne odem bezveze, i od koliko? :P
Ja sam danas bio u plavom salonu, rekli su u četvrtak članske 100%, bio je i Šiljak tu, ne bi se smjeli zaje.bavati sa tim stvarima ;)

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 09 jul 2015, 00:29

Željooooo je napisao/la:Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Cudo i on nije Aldin. Covjek je rekao sve kako jeste. Normalno da ti nije kriv Dino Merlin nego su krive sve uprave koje su prosle kroz 15 godina kluba da se cigla nije uradila. Samo sto ste vi slijepi.
KHAJ PRICE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 jul 2015, 00:29

Pregazit ih sutra i vratiti za sve one faulove zbog kojih sam pojeo nokte i svih 90 minuta strepio hoće li se neko od djece prije svega a zatim i ostalih povrijediti ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 jul 2015, 00:31

perodeformero je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, znam Mimu jako dobro i znam koliki je zeljovac. Ima li negdje da se pogleda?
Prije otprilike 1 h bila na OBN-u ona njegova emisija cini mi se, došao sa ciglom i na jadan nacin popljuvao upravu, jedino bih se složio sa Mimom u vezi stadiona i koncerta da su naši morali imati rezervnu varijantu ostalo što je rekao je dno dna,bukvalno sve probleme u zadnjih 20 godina svalio na ovu upravu, rekao da su nesposobni itd..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 jul 2015, 00:34

Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 jul 2015, 00:37

Mimo je poceo malo vise da kaki, odavno je on za mene Camil. Bar mu tako dolikuje. Placena pic.ka vjerujete mi. Nije vise u trendu na Grbavici pa mu i drugi malo plasiraju pricu i eto ga na vox populi. Ugristi ce se i on za jezik ubrzo kao i mnogi drugi. Samo treba pamtiti sve ovo, pa im nekad servirati za "dorucak".
Minjore jesam li bio u pravu :)
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 09 jul 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 09 jul 2015, 00:37

Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Gdje potrosit ove 3 joje sad?Daj holandjani prodjite pa makar naguzove.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.