FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

theprodigy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la theprodigy » 15 nov 2010, 18:25

borbadokraja je napisao/la:
@borbadokraja...niko ne trazi od tebe da sa mnom polemises,ima ovdje i normalnih ljudi...
jedini si ti optuzio ljude da idu dzaba na gostovanja preko udruzenja, dakle ili si trovac ili bivsa agentura ili strumf, a jedini si ti kao normalan, posto vidim da niko ne dijeli isto misljenje vezano za takvu gnusnu optuzbu.
ocigledno da nije navijac fks..prvo za karte 7 KM..onda za udruzenje..na strani igraca..na strani mirze..pa nije na njegovoj strani..kako ga ne razumete vise :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:35

theprodigy je napisao/la:
@borbadokraja...niko ne trazi od tebe da sa mnom polemises,ima ovdje i normalnih ljudi...
jedini si ti optuzio ljude da idu dzaba na gostovanja preko udruzenja, dakle ili si trovac ili bivsa agentura ili strumf, a jedini si ti kao normalan, posto vidim da niko ne dijeli isto misljenje vezano za takvu gnusnu optuzbu.
ocigledno da nije navijac fks..prvo za karte 7 KM..onda za udruzenje..na strani igraca..na strani mirze..pa nije na njegovoj strani..kako ga ne razumete vise :D
hajde pametni, za koga si ti pored nabrojanog :o ,a o gostovanju u lukavici da ne pricam,ona sprdnja i guranje na dobrinji sa uplatnicom da bi se karta dobila,pa na ulazu skupljanje love za karte i lova se uze,karte ni na mapi,ali se uslo pa zaboravljeno i jos to znam ko je uzeo lovu na ulazu,jedan od onih iz UDRUZENJA sto je dijelio karte na dobrinji. :mrgreen: :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 18:46

isto sto i tica i amar dijele talove nakon svake utakmice na grbavici. isto je sve to

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2010, 18:47

asistent je napisao/la:isto sto i tica i amar dijele talove nakon svake utakmice na grbavici. isto je sve to
Njih dvojica su najveci krivci za stanje u sarajevu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 18:48

niposto, ali to ne mijenja cinjenicu da se rastaljuju nakon svake utakmice. ;) to ipak nije nasa tema 8-)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 18:54

jedini si ti optuzio ljude da idu dzaba na gostovanja preko udruzenja, dakle ili si trovac ili bivsa agentura ili strumf, a jedini si ti kao normalan, posto vidim da niko ne dijeli isto misljenje vezano za takvu gnusnu optuzbu.[/quote]
ocigledno da nije navijac fks..prvo za karte 7 KM..onda za udruzenje..na strani igraca..na strani mirze..pa nije na njegovoj strani..kako ga ne razumete vise :D[/quote]

hajde pametni, za koga si ti pored nabrojanog :o ,a o gostovanju u lukavici da ne pricam,ona sprdnja i guranje na dobrinji sa uplatnicom da bi se karta dobila,pa na ulazu skupljanje love za karte i lova se uze,karte ni na mapi,ali se uslo pa zaboravljeno i jos to znam ko je uzeo lovu na ulazu,jedan od onih iz UDRUZENJA sto je dijelio karte na dobrinji. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
sefe dzaba block;) vidimo se momcino;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:58

samo sarajevo je napisao/la:jedini si ti optuzio ljude da idu dzaba na gostovanja preko udruzenja, dakle ili si trovac ili bivsa agentura ili strumf, a jedini si ti kao normalan, posto vidim da niko ne dijeli isto misljenje vezano za takvu gnusnu optuzbu.
ocigledno da nije navijac fks..prvo za karte 7 KM..onda za udruzenje..na strani igraca..na strani mirze..pa nije na njegovoj strani..kako ga ne razumete vise :D[/quote]

hajde pametni, za koga si ti pored nabrojanog :o ,a o gostovanju u lukavici da ne pricam,ona sprdnja i guranje na dobrinji sa uplatnicom da bi se karta dobila,pa na ulazu skupljanje love za karte i lova se uze,karte ni na mapi,ali se uslo pa zaboravljeno i jos to znam ko je uzeo lovu na ulazu,jedan od onih iz UDRUZENJA sto je dijelio karte na dobrinji. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
sefe dzaba block;) vidimo se momcino;)[/quote]

opa,to neka prijetnja :?:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 nov 2010, 19:20

Vi ste krivi sto padobranci I slicni njemu ovdje i dalje pisu ba jer mu odg sta vam je ba pa kako mozete komunicirati s covjekom koji kaze da daje 7 km za istok, sve nam je receno ba sta se spustate na njegov nivo ba ne obracajte paznju otice iznenada heheheh isto i kako je dosao.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 19:25

mma_hz je napisao/la:Vi ste krivi sto padobranci I slicni njemu ovdje i dalje pisu ba jer mu odg sta vam je ba pa kako mozete komunicirati s covjekom koji kaze da daje 7 km za istok, sve nam je receno ba sta se spustate na njegov nivo ba ne obracajte paznju otice iznenada heheheh isto i kako je dosao.
POTPIS BRATE SAMO IGNORE :D
Sarajevo ljubavi moja!

obama
Kontakt:

Post Postao/la obama » 15 nov 2010, 19:29

Kao dugogodisnji navijac Sarajeva morao sam se ukljuciti u raspravu.Ko je kriv za ovu situaciju.Mirza,Muco,BP,HZ,
Baljak ili neko drugi?Po meni svi pomalo.
Zaboravljamo sta se desilo u zadnjih desetak godina i kada pocinje nasa erozija.Od Hame Granova do danas jedina konstanta su Muco,Baljak,Alihodzic,Cimic,Fazlagic,Mirza,Basic.Hujici i dr.
Blekic dolazi kao vizionar na rukama BP,bez ikakvog realnog plana i bez ijednog novog sponzora kluba dodatno nas zaduzuje za 600.000 KM.
Vjeciti clan UO Mensud Basic spasava sebe mjenjajuci dres u politici,novi clan SDP,ima podrsku Muce i ceka ponovni povratak na celo kluba a on je potpisao u ime kluba ugovor sa Mirzom koji je takodje poslanik SDP u OV Centar.
BP postaju snaga koja kreira politiku kluba i po svemu u pozadini je neko ko vuce konce bilo da se radi o kadrovskim,
finansijskim pitanjima sto ni u jednom ozbiljnom klubu ne bi trebalo biti.Klub postaje taoc sopstvenih navijaca.Znamo ko je sjedio i gdje pred derbi i ko je trazio da Zeljo ne profitira na istom.Nije dobro sa politikom neka crkne krava...
razbi nam se od glavu.
Trazimo novog trenera,ja sam za odlazak Mirze jer se radi o priucenom treneru,jeli rjesenje Husref!!!
Sa njim Mucini igraci ce igrati i bez ijedne noge a za info on ne izlazi iz Popaja.
Rjesenje sigurno postoji ali ne sa svim navedenim u mom textu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 nov 2010, 19:32

sarajlija89 je napisao/la: i administracija...malo vise paznje ne bi skodilo ili zakljucajte temu... :?
nema zaključavanja.
svako ima pravo na svoje mišljenje.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 19:34

obama je napisao/la:Kao dugogodisnji navijac Sarajeva morao sam se ukljuciti u raspravu.Ko je kriv za ovu situaciju.Mirza,Muco,BP,HZ,
Zaboravljamo sta se desilo u zadnjih desetak godina i kada pocinje nasa erozija.Od Hame Granova do danas jedina konstanta su Muco,Baljak,Alihodzic,Cimic,Fazlagic,Mirza,Basic.Hujici i dr.
Blekic dolazi kao vizionar na rukama BP,bez ikakvog realnog plana i bez ijednog novog sponzora kluba dodatno nas zaduzuje za 600.000 KM.
Vjeciti clan UO Mensud Basic spasava sebe mjenjajuci dres u politici,novi clan SDP,ima podrsku Muce i ceka ponovni povratak na celo kluba a on je potpisao u ime kluba ugovor sa Mirzom koji je takodje poslanik SDP u OV Centar.
BP postaju snaga koja kreira politiku kluba i po svemu u pozadini je neko ko vuce konce bilo da se radi o kadrovskim,
finansijskim pitanjima sto ni u jednom ozbiljnom klubu ne bi trebalo biti.Klub postaje taoc sopstvenih navijaca.Znamo ko je sjedio i gdje pred derbi i ko je trazio da Zeljo ne profitira na istom.Nije dobro sa politikom neka crkne krava...
razbi nam se od glavu.
Trazimo novog trenera,ja sam za odlazak Mirze jer se radi o priucenom treneru,jeli rjesenje Husref!!!
Sa njim Mucini igraci ce igrati i bez ijedne noge a za info on ne izlazi iz Popaja.
...brate mojne tako,reci ce ti da si strumf i da ne zaboravim dobuces prijetnje na PP, :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 nov 2010, 19:42

admin je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: i administracija...malo vise paznje ne bi skodilo ili zakljucajte temu... :?
nema zaključavanja.
svako ima pravo na svoje mišljenje.
uredu je to...al previse trolovanja i offtopica....

al dobro...nebitno..nista novo :P nastavicemo :mrgreen:

obama haj ti u americki kongres :mrgreen: ...svakako su republikanci sad uzeli..nes ni ti jos dugo hehe :P ;)

jel vama jasno da mi nikog pojednacno ne podrzavamo,nego samo zelimo najbolje nasem klubu...bez potrebe potencirate neka imena....

svi znamo u cemu je problem a Bgm i gdje je rijesenje....tako da....moramo biti na istoj strani jednostavno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 15 nov 2010, 19:46

na tv alfa za 15 min dalke u 20:00 face to face Blekic vs Baljak

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 19:52

roki... je napisao/la:na tv alfa za 15 min dalke u 20:00 face to face Blekic vs Baljak
ipak samo adi dzemidjic, baljak se normalno nije smio pojaviti, a vjerovatno ni blekicu nije do gostovanja po tvu

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 15 nov 2010, 20:03

Dok vam neki biraju dali ce sa ovitkom ili ne,zike danas ganola u DP-u na Sipu jedva gura prenatrpana kolica ! Ima se, moze se!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 15 nov 2010, 20:21

BlingBling je napisao/la:Dok vam neki biraju dali ce sa ovitkom ili ne,zike danas ganola u DP-u na Sipu jedva gura prenatrpana kolica ! Ima se, moze se!
vec kad to spominjes ja danas na pijaci na ciglanama a neki od nasih "kokuza" igraca kupuju malo janjetine malo suhog malo svega
sigurno da nahrane zivotinje jer oni samo jadnici jedu hrenovke
HZSA87

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 nov 2010, 20:26

ajde malo pustite se gluposti i priča o tome ko je šta jeo i ko je šta kupio u granapu.
valjda ima i nešto pametnije od toga da se napiše.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 nov 2010, 20:27

obama je napisao/la:Kao dugogodisnji navijac Sarajeva morao sam se ukljuciti u raspravu.Ko je kriv za ovu situaciju.Mirza,Muco,BP,HZ,
razbi nam se od glavu.
Komunjare nas unistise :cry: :cry: :cry: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 nov 2010, 20:30

roki... je napisao/la:na tv alfa za 15 min dalke u 20:00 face to face Blekic vs Baljak
ipak samo adi dzemidjic, baljak se normalno nije smio pojaviti, a vjerovatno ni blekicu nije do gostovanja po tvu
Sta je govorio na pocetku je li govorio sta za plate igracima i ostalo sad evo poceo gledati nisam znao da ima na TV-u.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], delko, N3R3D, zagorski i 44 gosta.