Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2011, 19:07

Meni samo nije jasno šta to Aguero radi pa ide u isti koš sa Tevezom i Balotelijem?! Pa čovjek je tek doš'o u City, zabio 2 gola u svom debiju, ne pročitah da je izjavio nešto tipa da želi napustiti Englesku, a kamoli da je radio neke gluposti na treningu. Ispade da je samo koDže sportista, a da su ostali tek tako došli u City. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2011, 19:30

Ljudi smirite se. Mancini je rekao i najavili su i mediji da Tevgez moze odigrati samo oko 45 minuta. Pa valjda ce im dati obadvojici po poluvrijeme a koji od njih dvojice pocne nije bitno uopste! Ja se nadam da ce se onaj Tevez povrijediti pa da ne igra jedno mjesec dana! 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 avg 2011, 20:42

Denizmare je napisao/la:
sanji je napisao/la:Ne moze nikako biti dobro da Edin ostane na klupi. Kaze kolega gore" psihicki je jak"a kolega vjerovatno nikada nije igrao nogomet, covjek kad se nalazi u dobroj formi tj, kada svaku utakmicu postize golove, znas sta ga izbaci iz takta tj, te dobre forme, 1) povreda ili 2) klupa, a pogotovo ovo klupa, ti znas da si u super formi, da si dostigao svoj vrhunac recimo u 90 % i nadjes se na klupi, jednostavno ti se pocne gaditi nogomet i nije ti vise do nicega stalo. Ja sam zabrinut za Edina 99%. Edin bi 100% ove sezone dosao do 20+ golova ali pod uvjetom da igra. Svi smo znali ako Tevez ostane da za Edina nema mjesta vise tu, zapravo ima,kada se budu igrali cup( carling ) ili mozda kup (fa) tj kada bude stedio Kun-a i Teveza tada ce Edin igrati. Mora se i spomenuti Balotelli, jer on ce igrati vise od Edina 99%, on je mali sin Mancinijev, tako da mora za njega stvoriti mjesto. Bude najbolji i na kraju ga .... tako je uvjek bilo, Tevez vrijeda grad njihov ( svi ga opet vole i uvjek ce biti u prvih 11), ista situacija sa Balotellijem ( ali ce igrati, jer je mali sin mancinijev), Kun je tek novi ali je 100% prva postava, tako da ga EDO koji se 100% najvise trudio, na kraju ga......Ja da sam na njegovom mjestu ja bi trazio transfer, top clubovi bi se za njega otimali, a ovamo da truhne na klupi......
Samo ostaje mala nada da Tevez ode, ako se to ne desi, Edin ce do januara pozeliti nogometa igrati.Jer je 4 napadac u timu. Moramo biti realni imao je svoju priliku 15 utakmica i samo 2 gola. Znam sve, adaptacija blablalba. Jednostavno dobijes sansu ne iskoristis je i cao. Bar ja mislim da mu je takva situacija u klubu ako Tevez ostane.
U pravu si,kolega nikad nije igrao nogomet,igrao je fudbal.
Nisam ni mislio da ce biti na klupi cijelu sezonu,vec na najavu da ce poceti s klupe sljedecu utakmicu. Poenta (koju nisi shvatio) je bila ta da nijedan trener pa ni ludi mancini ne moze ignorisati igraca kao sto je Dzeko jer je to pogubno za ekipu.Edin je svjetska klasa,timski igrac,dobar momak koji se ne blamira kao ova trojka po medijima. On ima kvalitet i navijace na svojoj strani,u glavi je jak tako da nece dati da ga to omete nego ce biti jos bolji(bar je do sad tako radio),tako da dugorocno nema sanse da propadne.
Ne bi skodilo malo optimizma u zivotu kolega,a vi od pocetka prognozirate njegovu propast u PL,od koje za sad nema nista pa je i taj post u tom pravcu.
A kolega koji nije igrao nogomet ti moze pokazati par trikova ako si zainteresovan,iz fudbala naravno....

Nogomet je jedini ispravan naziv,, imao sam taj predmet na 4 godini na Fakultetu FASTO,, ali ne bitno, necemo se oko gluposti raspravljati,, nekako smo mi svi propali talenti sto se tice nogometa, tako da nema potrebe za tim trikovima, jer da su bili kvalitetni igrali bi sada negdje i ti i ja......Sto se tice Edina, pun bi bio optimizma da Tevez napusti klub, ovako tesko,, vjerovatno ja grijesim, i volio bi da grijesim, da Edin bude top scorrer ove sezone, mislim da bi svi to zeljeli.. To za "vi od pecetka prognozirate njegovu propast u Pl" ne znam na koga si mislio, 90% forumasa ovdje su iza Edina, i samo mali postotak zeli da on propadne.Ako si na mene mislio ja pripadam u ovih 90%.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 avg 2011, 10:15

u koliko sati igra dzeko i je li moze linkove da neko postavi prije nego sto pocne utakmica :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2011, 10:26

zgembo89 je napisao/la:u koliko sati igra dzeko i je li moze linkove da neko postavi prije nego sto pocne utakmica :)
Utakmica je u 17:00. Linkovi će sigurno biti prije utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 avg 2011, 10:33

Viele Danke Virtu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 avg 2011, 14:34

ima li igdje na TV-u prijenos man city-bolton ??
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 avg 2011, 14:37

Papastathopoulos je napisao/la:ima li igdje na TV-u prijenos man city-bolton ??
Sportklub
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 21 avg 2011, 14:38

MOZAK je napisao/la:
Sportklub

Sportklub+ 17:00
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 21 avg 2011, 15:21

dajte ljudi samo pred tekmu postavite koji dobar link ,,jer mi stranicu gdje uvijek gledam (myp2p) antivirus blokira,, neznam zasto!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 avg 2011, 15:22

Vrebac je napisao/la:dajte ljudi samo pred tekmu postavite koji dobar link ,,jer mi stranicu gdje uvijek gledam (myp2p) antivirus blokira,, neznam zasto!!!
livetv.ru/en
4-IN-A-ROW

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 avg 2011, 15:25

Vrebac je napisao/la:dajte ljudi samo pred tekmu postavite koji dobar link ,,jer mi stranicu gdje uvijek gledam (myp2p) antivirus blokira,, neznam zasto!!!
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni kod mene myp2p u posljednje vrijeme nesto ne moze!
Najbolje je gledati na linkovima sopcast-a, samo sto moras skinuti i instalirati taj program. Inace, ja tu uvijek gledam i nikad ne stopa... ;)
A na ovoj stranici imas tekmu city-a, samo sad sacekaj dok se linkovi pojave. :)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2011, 15:33

myp2p ima neke probleme, ali mozes uc na sajt preko ovog linka: http://site.myp2pforum.eu/index.php?part=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 avg 2011, 15:34

mdss je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
Sportklub

Sportklub+ 17:00
e hebiga...ako je SK+, ja nemam taj, imam samo obicni SK...a u pm

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 avg 2011, 15:35

Cartman je napisao/la:
myp2p ima neke probleme, ali mozes uc na sajt preko ovog linka: http://site.myp2pforum.eu/index.php?part=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Druze, hvala ti puno za ovo, jer je myp2p meni nekako najbolji kad su u pitanju fudbalski streamovi! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 avg 2011, 15:35

Evo ovdje svi linkovi ima ih sigurno preko 50 ..

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=230051

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 21 avg 2011, 15:36

emir_ je napisao/la:
livetv.ru/en
I jos samo skini neki od programa npr.sopcast i gledas ko sa kablovske.Nit zapinje nit ista cista slika ko komlje ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 avg 2011, 15:38

maston je napisao/la:
emir_ je napisao/la:
livetv.ru/en
I jos samo skini neki od programa npr.sopcast i gledas ko sa kablovske.Nit zapinje nit ista cista slika ko komlje ;)
kako ? ja sam skinuo sopcast, i nacekam se podosta dok udje u stream, a da ne govorim o stopanju !? slika jes fina, al...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 avg 2011, 15:41

Papastathopoulos je napisao/la: kako ? ja sam skinuo sopcast, i nacekam se podosta dok udje u stream, a da ne govorim o stopanju !? slika jes fina, al...
Pa moras nac' link koji odgovara tvojoj brzini neta! Ako ti nije neka konekcija, pokusaj neki sopcast-ov stream od 500 kbps... ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 avg 2011, 15:45

kobe24 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: kako ? ja sam skinuo sopcast, i nacekam se podosta dok udje u stream, a da ne govorim o stopanju !? slika jes fina, al...
Pa moras nac' link koji odgovara tvojoj brzini neta! Ako ti nije neka konekcija, pokusaj neki sopcast-ov stream od 500 kbps... ;)
aham...ok, hvala...probat cu ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.