FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

admirone
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la admirone » 05 apr 2012, 15:41

fredi je napisao/la:
admirone je napisao/la: Zna se ko su ustase a ko normlani hrvati ;)
dobro vas je vise sa tim izvlacenjima cuj zna se ko su ustase zna se ko su cetnici.ovi vamo pjevaju ubij turcina ovi tamo gazi ustase,ovi ubij cetnika,i niko na nikog ne misli.dajte nismo brate djeca.
Kompleksna ti je to tema druze moj, ja kazem jedno ti ces reci drugo i tako u nedogled, ne mogu ja tebe ubjedit u nesto suprotno tvom razmisljanju i vidjenju a tako ni ti mene. Ja cu ostati pri svom ti ostani pri svom, nema svrhe dalje pricati samo kvarimo temu a ionako sam operisan od politike i nisam nicija marioneta. :mrgreen:
@ Papaluka da razumijem ja tebe ali problem je sto oni sebe nazivaju ustasama a mi za sebe nikad necemo reci da smo turci i balije. Eto moj zadnji post na politicke teme :D
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 05 apr 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 apr 2012, 15:43

Zna se ko su ustase a ko normlani hrvati ;)[/quote]
Vjerovatno su gusinjci,plavci,novopazarci ... ti koji su kompetentni da "izvagaju" ko su normalni hrvati i srbi a ko su ustaše i četnici :lol:
"Indija,Pakistan..."

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:46

ma ne meni je samo smijesno to sto svi nesto okolisaju ne lesinari kad pjevaju ubij turcina ne misle na bosnjake iz bih nego misle na one turke iz istambula,ovi kad pjevaju gazi ustase takodje ne misle na hrvate,vec na ustase-crnokosuljase,neke tamo sto su jasenovcom ordinirali,ovi isto tako kad kazu da ubijes cetnika,takodje to su drazini potomci na njih se misli,ne na srbe.mislim ono ko da smo svi mutavi pa ne znamo sta se iza svega krije.ovdje se svasta kuckalo sinoc i danas,od vrijedjanja osudjivanja,a svi kao da zaboravljaju da nije banjaluka jedina,da postoji jos problema u drugim gradovima,pa i u toliko mirnom sarajevu.evo ja ponavljam pitanje,jug je nasa sveta strana po islamu odabrana,ako cemo biti fer,da li je to fer prema igracima drugih nacionalnosti u zeljeznicaru i da li je to fer prema navijacima zeljeznicara starim sarajlijama koji su oduvijek uz klub?nemojte da smo licemjerni.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 apr 2012, 15:47

soba 39 je napisao/la:Zna se ko su ustase a ko normlani hrvati ;)
Vjerovatno su gusinjci,plavci,novopazarci ... ti koji su kompetentni da "izvagaju" ko su normalni hrvati i srbi a ko su ustaše i četnici :lol:[/quote]
Pricas sa rodjenim sarajlijom, i od sada sa mnom mozes pricati samo o sportskim temama a za ta vaganja i slicno nadji nekog drugog s kim ces polemisati.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 apr 2012, 15:47

fredi je napisao/la:ma ne meni je samo smijesno to sto svi nesto okolisaju ne lesinari kad pjevaju ubij turcina ne misle na bosnjake iz bih nego misle na one turke iz istambula,ovi kad pjevaju gazi ustase takodje ne misle na hrvate,vec na ustase-crnokosuljase,neke tamo sto su jasenovcom ordinirali,ovi isto tako kad kazu da ubijes cetnika,takodje to su drazini potomci na njih se misli,ne na srbe.mislim ono ko da smo svi mutavi pa ne znamo sta se iza svega krije.ovdje se svasta kuckalo sinoc i danas,od vrijedjanja osudjivanja,a svi kao da zaboravljaju da nije banjaluka jedina,da postoji jos problema u drugim gradovima,pa i u toliko mirnom sarajevu.evo ja ponavljam pitanje,jug je nasa sveta strana po islamu odabrana,ako cemo biti fer,da li je to fer prema igracima drugih nacionalnosti u zeljeznicaru i da li je to fer prema navijacima zeljeznicara starim sarajlijama koji su oduvijek uz klub?nemojte da smo licemjerni.
Bravo za post
"Indija,Pakistan..."

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 05 apr 2012, 15:49

Papalukas je napisao/la:Hehe uvjek ista prica i tako ce uvjek i biti,eto sad ce tebi neko ovde reci u Banja Luci se pjevalo ubi Turcina, zgazi Baliju to se ne odnosi na sve Muslimane(Bosnjake) ti kazes Ustase nisu Hrvati,Cetnici nisu Srbi itd...a problemi ostaju al svakome su drugi krivi....
Preduhitri me Fredi....
U Sarajevu npr. 7-8 godina najmanje kako nema nacionalistickog navijanja pa ti kako hoces.Ja iskreno nikad ne bih otisao na tekmu da se na stadionu kluba za koji navijam cuju takve pjesme.
Po meni,ne moras se sloziti,od Borca je napravljen srpski klub,a on to nikad nije bio.Promjenili su grb,dresovi su sa trobojkom,kao i raspored boja dres,sorts,stucne.Navijaci,vec poznata stvar,vise navijaju nacionano i fasisticki nego sto bodre sam klub.Kazem ja dio toga nikad ne bih bio.Borac i sl i unistavaju ovu ligu (i drzavu da budemo posteni) i to vec prelazi granicu klasicnog navijackog huliganizma i poprima (odavno) oblike politike.Navijace Borca ne moram ja ili neko drugi nazvati cetnicima i uvrijediti ih,oni sami sebe vole tako zvati,to dokazuju pjesmama i obiljezjima.
Pozdrav,uz nadu da ce se i u BL nekad igrati samo fudbal kao sport,a ne korida i politicki mitinzi kao do sada.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 15:52

soba 39 je napisao/la:Bravo za post
primjecujes kako svi ignorisu moje postove dok na tudje odgovaraju

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 05 apr 2012, 15:57

ma dusha me moja boli ovo sto se deshava i jos sto citam na forumu al eto sta ces ne navijam za borac a ni za zelju al zalosno je ovo trece strane jedva cekaju da ovako bude da se mi vrijedjamo , a i mi smo krivi ocekujemo od huligana s sve tri strane da se pristojno ponasaju i da mire narod sto je cisti paradoks a ja bih samo suspendovao istocnu trebinu svee dok im se ne napravi ona trebina iza gola i jedna novcana kazna i to je to jer fk borac je stvarno gospoda jer igraci zelje su pricali sve u superlativu kako se fino osjecaju u banjaluci kad dodju i uvjek prije dan utakmice setaju gradom i uzivaju al eto zao mi je sto je ovako ovaj fredi je dobar covjek a dobri su svi banjalucani tuzno da nemoze tuznijeeee

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 apr 2012, 16:10

fredi je napisao/la:evo ja ponavljam pitanje,jug je nasa sveta strana po islamu odabrana,ako cemo biti fer,da li je to fer prema igracima drugih nacionalnosti u zeljeznicaru i da li je to fer prema navijacima zeljeznicara starim sarajlijama koji su oduvijek uz klub?nemojte da smo licemjerni.
Mnogi od nas na forumu su pokusali skrenuti paznju na taj paradox. Mene licno to uzasno nervira iako je cista zajebancija. Prvo sto je seljakluk, drugo sto oznacava teznje ka jednoj vjerskoj pripadnosti, a trece sto je apsolutna neistina da je po islamu jug sveta strana. Po islamu je jugoistok za nasu Zemlju sveta strana jer se tamo nalazi mjesto prema kojem se klanja. I dodao bih jos da je paradoks da se to pjeva na tribini na kojoj se ucestalo psuje, pusi, pisa i sl...Ovim stvarima nije mjesto na ovom forumu i ocekujem da ce ovi postovi biti obrisani, ali nadam se da ces procitati prije nego se to desi. Dobar si momak i sasvim je pogresno generalizovati, ali opcenito se generalizuje prema vecini. Recimo ako je u vas vecina bila jucer onako seljacka, onda se vi generalizujete jer im niste uputili proteste zvizduke ili bilo sta... Zalosno stvarno. A na Grbavici je ovo sto ti govoris vrh i maksimum tzv.nacionalizma, nikada se nije vrijeđalo sa Juga bilo šta tuđe.
Osim - drugo ime za Želju !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 apr 2012, 16:35

damirfile je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
admirone je napisao/la: Mi manijaci bar ne prekidamo tekme i ne uzvikujemo fasisticke parole, a ostalo je sve manje vise u ultra fazonu :D
:lol: :lol: :lol: a ono gazi ust.... na grbavici protiv zrinjskog ,nemoj da lijepim ovdje to,molim te ne prosipaj se
A sta je tu fasisticko gazi ustase,prije ce biti antifasisticko ????? O cemu ti.
pozivanje na linc nekoga ili neku masu ljudi je jedan od oblika fasizma,molim te malo se educiraj nemoj se prosipat po forumu

sorry na offtopicu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 05 apr 2012, 17:02

Ima na "izvoru" jedan kraci razgovor sa Amarom Osimom koji jako fino govori o ovim zadnjim desavanjima pa bi neki mozda htjeli i poslusati jer se tice i vaseg kluba a ujedno je i valjda neko misljenje nase struke, kluba a ne ovo sto mnogi ovdje pricaju.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 apr 2012, 17:04

da je normalan savez do kraja sezone suspendovati stadion i naravno Borcu sloziti kaznu 50.000 KM ;) ;) ;)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2012, 17:07

forza_juve je napisao/la:da je normalan savez do kraja sezone suspendovati stadion i naravno Borcu sloziti kaznu 50.000 KM ;) ;) ;)
Takva su pravila i kazne su u skladu sa pravilima. Radi se na novom pravilniku kazne su par puta vece

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 apr 2012, 17:08

pa dosta vise kamenovanja i fasistickih zastava i onda kazna par hiljada KM
❤️1946❤️

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 17:08

gdje si ti vidio fasisticku zastavu majke ti

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 apr 2012, 17:15

fredi je napisao/la:gdje si ti vidio fasisticku zastavu majke ti
pardon NACISTICKU ;) ;) ;)
❤️1946❤️

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 17:16

pa u bl to nisam vidio :?

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 apr 2012, 17:18

fredi je napisao/la:pa u bl to nisam vidio :?
govorim opcenito o tim ispadima Banja Luka ili Siroki Brijeg i onda kazne budu par hiljada KM
❤️1946❤️

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 05 apr 2012, 17:18

aha okej nisam shvatio.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 apr 2012, 17:20

Zasto nije na ovo izrecena i uslovna kazna tj. ako se ponovi slican incident 50.000 KM kazna !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.