Nema potrebe narednih 15-tak godina dovoljno 20k.ZaZelju je napisao/la:Neću da pričam o novoj Grbavici na kojoj neče stati više od 25000 gledalaca. Ono na slici mi malo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema potrebe narednih 15-tak godina dovoljno 20k.ZaZelju je napisao/la:Neću da pričam o novoj Grbavici na kojoj neče stati više od 25000 gledalaca. Ono na slici mi malo.
ma da je neko drugi bio nego onaj papcic koldzo mozda bi se vec nesto pocelo tada raditi jer je neka madzarska ili tako neka firma bila zaintrersovana da rade NAS STADIONZaLe98 je napisao/la:http://m.klix.ba/sport/nogomet/ovako-bi ... /130227077
Slučajno naletih na članak. Ova se mrtva priča vuče godinama. Tek kada bude sve transparetno onda možemo pisati. Ovako samo želje i nagađanja a od toga ništa nema.
Elegant je napisao/la:Pa sve i da se nađe investitor gdje bi taj parking bio ? UEFA i pravila ...
dio iza istoka i zapada moze biti parking. kosevo nema nista veci parking, a u mostaru bijeli brijeg isto tako ima mali parking a ispunjava usloveBlueFamily je napisao/la:Ma džabe sve kad nam je iza Juzne tribine amazonija.Mozes nafatat sve vrste divljih plodova
A pristup stadionu je katastrofa realno.Parking imamo samo ispred sjeverne tribine,i koliko znam nije to nase zemljiste.I da je to nase ne moze tu stati vise od 250 auta.Uefa gleda sve i najmanju sitnicu.Ali od necega treba krenuti,tako da podrzavam bilo kakav projekt,samo ovo treba razglasit.Mozda ova akcija nas kao navijaca i simpatizera kluba se svidi nekom inostranom ulagacu,pa nas malo"pogura".Samo se nadam od svih ovih ideja,da ne ostane samo na rijecima.Mnogi su rijecima do sad od Grbavice napravili Allianz Arenu,a ni mješalicu na stadion nisu donijeli.
Teska odluka.Tabanat do anexa,ili obrijat noge,i stavit koji par carapa bajramskih u grudnjak.Sta predlazes?Minjore je napisao/la:A da si zensko imo bi prevoz i na utakmicu i sa utakmiceBlueFamily je napisao/la:Ma kakvi bankovni racuni,mobilni operateri.Stavite jednu kasicu prasicu ispred stadiona,da Bog da sa se i ona napuni za dvije-tri utakmice.Sve nesto predlazu,a sve same cicije.Evo jos mi se niko nije ponudio za prevoz poslije utakmice sutra.![]()
![]()
Slika je samo asocijacija..Rooney88 je napisao/la:Stanic? Baljic? Mihajlovic?Jel` se zajebajes ti ?
Jedini nacin u koji se mozes 100% pouzdati je da okupis dobar tim ljudi, ova uprava je to u mojim ocima. Onda oni kroz svoje kanale nadju dobre investitore i onda ono najvaznije. DAJU DOBRU PONUDU, nece niko nista dzaba. Mora on zaraditi i hoce da zaradi i to je samo moderni biznis, ako je ikada i bio drugaciji doduse. Dakle, dovuces investitore i grade tribinu. Ove opcije navijaci, cigle, donacije i legende su gluposti da se jezim na pomen takvih stvari. One zvuce lijepo, kao iz bajke a takve stvari su obicno i opasne, odvracaju pozornost od teskog puta ka uspjehu. Ova uprava samo nek` nastavi raditi ovako kao do sada i ja se za buducnost ne plasim. Investitori ce se naci, lova takodjer a onda je samo do nas samih, nadam se da smo taj most davno srusili.
DzoleZeljo je napisao/la:
Ako mobilisemo sve Zeljovce posebice ove dugih dzepova, nista nije nemoguce.![]()
KONACNI CILJ!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.