FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 05 avg 2016, 14:09

Kakva je procedura za sutra hoce li se moci auto parkiarati kod stadiona ili na onaj parking kod zeljeznicke ?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 05 avg 2016, 14:11

joker90 je napisao/la:Ostavio bih skoro sve isto kao protiv laznih Mostaraca, osim sto ne bih krenuo sa 2 napadaca odmah. Said sumnjam da je spreman jos, tako da bih krenuo sa Samirom na poziciji desetke ili cak mozda probao vise i tog famoznog Cetkovica da vidimo kakav je. Ali opet, mozda je bolje da on pocne onu protiv Krupe na AFH, gdje ce biti puno lakse nego u Zenici. Kasnije ubaciti Dusana umjesto Kadusica, kao na derbiju, ako budemo trebali ganjati rezultat, jer se pokazao ofanzivno jacim od Advana puno. Nadam se da ce i Mihojevic konacno biti u sastavu, pa makar s klupe uci kasnije.

slika
Ja bih 100% isto ovako

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 avg 2016, 14:14

uNbx je napisao/la:
Jesi i ti qrčevit post'o, opusti se bolan malo. :D
Jesam jbt, nesto me jutros opalilo :lol: Odoh na hladjenje cujemo se uz utakmicu :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 14:19

uNbx je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
@PitarBordo @RedEvil

Momci, je li vam poznato kome je prije 20-ak minuta nastupio rođendannnnnnnnnn???? :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz: :opaopa: :bow: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:
Šta ćemo kupit momčini? :beba:
Dres od Sejfe Ahmetovica? :D divi, i @RedEvil je u nasoj dinastiji, aferim momcino!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 05 avg 2016, 14:24

joker90 je napisao/la:Ostavio bih skoro sve isto kao protiv laznih Mostaraca, osim sto ne bih krenuo sa 2 napadaca odmah. Said sumnjam da je spreman jos, tako da bih krenuo sa Samirom na poziciji desetke ili cak mozda probao vise i tog famoznog Cetkovica da vidimo kakav je. Ali opet, mozda je bolje da on pocne onu protiv Krupe na AFH, gdje ce biti puno lakse nego u Zenici. Kasnije ubaciti Dusana umjesto Kadusica, kao na derbiju, ako budemo trebali ganjati rezultat, jer se pokazao ofanzivno jacim od Advana puno. Nadam se da ce i Mihojevic konacno biti u sastavu, pa makar s klupe uci kasnije.

slika
Može ovdje hladno i 4-4-2, izbaci Radovca, Crnkića u napad, Hodžića na krilo i udri!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2016, 14:32

Preko 80% vas očekuje našu pobjedu u Zenici. :hmmmmm: :hmmmmm:

Sve je to fino samo ne znam zašto ste tako optimistični ili ste glasali samo da se broji. Zenica je nama jedno od najtežih gostovanja i više se skoro i ne sjećam kada smo dole u ligaškoj utakmici pobjedili. Prošlu utakmicu smo odigrali vrhunski ali bojim se onoga što ej Meho Kodro jednom govorio: Posle derbija kojeg smo dobili 2-1 na Grbavici gostovali su nam vitežani, i pobjedili smo ih jedva 1-0 (Puzigaća iz penala). A gospodin kodro nakon utakmice kaže: "Bojao sam se ove utakmice jer nekon nekog velikog obavljenog zadatka se desi opuštanje". E ja se tog opuštanja bojim sutra.

Cilj je bio da se dobije prethodna utakmica, što je i ostvareno, pa se sad bojim da igrači malo ne padnu.

Nadam se da neće i nadam se da ćemo konačno jednu tradiciju srušiti a da ide u našu korist. A sastav, ma kug ćeš bolji nego ovo što je @joker90 stavio.

Kažu oni dole bojkotuju utakmice, baš da vidimo hoće li sutra biti bojkot, hoće možda na južnoj tribini ali će ostale biti dobro popunjene.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2016, 14:38

hilmo je napisao/la:Preko 80% vas očekuje našu pobjedu u Zenici. :hmmmmm: :hmmmmm:

Sve je to fino samo ne znam zašto ste tako optimistični ili ste glasali samo da se broji. Zenica je nama jedno od najtežih gostovanja i više se skoro i ne sjećam kada smo dole u ligaškoj utakmici pobjedili. Prošlu utakmicu smo odigrali vrhunski ali bojim se onoga što ej Meho Kodro jednom govorio: Posle derbija kojeg smo dobili 2-1 na Grbavici gostovali su nam vitežani, i pobjedili smo ih jedva 1-0 (Puzigaća iz penala). A gospodin kodro nakon utakmice kaže: "Bojao sam se ove utakmice jer nekon nekog velikog obavljenog zadatka se desi opuštanje". E ja se tog opuštanja bojim sutra.

Cilj je bio da se dobije prethodna utakmica, što je i ostvareno, pa se sad bojim da igrači malo ne padnu.

Nadam se da neće i nadam se da ćemo konačno jednu tradiciju srušiti a da ide u našu korist. A sastav, ma kug ćeš bolji nego ovo što je @joker90 stavio.

Kažu oni dole bojkotuju utakmice, baš da vidimo hoće li sutra biti bojkot, hoće možda na južnoj tribini ali će ostale biti dobro popunjene.
Celik bukvalno pred gasenjem, fale im 2-3 igraca iz vec oslabljene postave. Teren odlican sto nam ide u korist, moci cemo igrati fudbala, a ne izbij-nabij kao po nekim selima u BiH. Imat cemo podrsku nasih navijaca, oni nece imati navijanja nikakvog. Ako sutra ne srusimo tu tradiciju, onda j.. nas i nase ambicije oko titule.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pacov

Post Postao/la Pacov » 05 avg 2016, 14:39

Ako izvucete bod,dobri ste
sto se bojkota tice,i prethodne dvije sa vama na BP su bile max.1500 ljudi,sto je daleko od dobro popunjenog
Sutra ce aBd biti i manje od tog broja
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2016, 14:53

Pacov je napisao/la:Ako izvucete bod,dobri ste
sto se bojkota tice,i prethodne dvije sa vama na BP su bile max.1500 ljudi,sto je daleko od dobro popunjenog
Lazes kao inace, na prosloj tekmi je bilo 4.5K ljudi. Kad smo mi u pitanju citav grad se digne na noge.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 05 avg 2016, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 05 avg 2016, 14:59

MortemHz je napisao/la:
Lazes kao inace, na prosloj tekmi je bilo 4K ljudi. Kad smo mi u pitanju citav grad se digne na noge.
Dići ćemo se da vas ugostimo i dočekamo kako samo mi znamo, bujrum ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2016, 15:03

Kad dolazi Sarajevo, bojkot se prekida, tako je bilo i prosli put. Jaca je mrznja prema Sarajevu, nego ljubav prema uskoro ugasenom klubu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 avg 2016, 15:04

Samo da sutra ne brani krampa Adilovic :pray:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 15:06

Lakoste je napisao/la:Samo da sutra ne brani krampa Adilovic :pray:
Zavisi hoce li Pavlo trijezan jutro docekati. :bih:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2016, 15:19

Sanjam zlatno predveče. Bilino mora pasti. :salut:
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 15:39

PitarBordo je napisao/la:Sanjam zlatno predveče. Bilino mora pasti. :salut:
Evo i njega. :P Jesi ti navuk'o igrace na pivkaru? :tralala:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 avg 2016, 15:48

Lazes lazes Pacov, sutra vas vracamo iz bojkota :kafa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 avg 2016, 15:51

Jel moguce da su nasi igraci otisli za Zenicu sreo sam onaj nas bordo bus na autoputu. Koliko se sjecam rijetko smo dan prije isli u Zenicu. Da li su mozda planirali trenig tamo veceras.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 avg 2016, 16:19

vidoviti pacov sta mai ?? :lol: :lol:

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 05 avg 2016, 16:23

AVNOJ je napisao/la:Jel moguce da su nasi igraci otisli za Zenicu sreo sam onaj nas bordo bus na autoputu. Koliko se sjecam rijetko smo dan prije isli u Zenicu. Da li su mozda planirali trenig tamo veceras.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Idu sutra oko 15h. Dolaze u ze oko 16:15. Danas su u karantinu u Sa a prije toga trening

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 16:24

Pacov povuci nas za mjesto iz kojeg dolaze oni levati sto su vas oderali u prvom kolu na BP.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 25 gostiju.