Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma pogrešno sam se ja izrazio gledajući utakmicu. Naravno da ga treba pohvaliti za današnju utakmicu. Iskoristio je tri od pet prilika i u igri je bio vrhunski.
Potpis.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:39Da, svakako ima i do toga što nije često igrao. Ali teško je mogao doći do neke veće minutaže, jer kad god igra, makar to bilo i 10 minuta, podbaci u potpunosti. Dok evo, na derbiju je baš dobar bio, pa je nagrađen sa prvih 11 danas. Pri tome, imao tih problema sa leđima, pa vjerujem da mu nije uopšte lako bilo. A na to sve, u ofanzivi ti Gulash, Butić, Francis i Vasili, realno nimalo loša konkurencija.Oerde je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:33Ma tesko je naci formu kad ne igras, mislim nije Nistelrooy. Sto se tice Gordezianija po meni je malo spor, ali sam mozda samo ja takvig dojma, ili naviknut na Gulija. Svejedno, mislim da su svi bas okej, i ako bude kakve srece da ostavimo cijelu ekipu na okupu za slijedecu sezonu. Pokazuju da su sve bolji i u ovim izmijesanim sadtavima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:14Dobar je Turkeš, ali isto tako u užasnoj je formi bio.
Gordeziani ponovo sasvim solidan, moram reći da se malo pomalo nameće Zekiću kao dobar izbor.
Ružno za reći, ali nije toliko loše došla povreda Gulasha. Dobili su ostali više prostora, sad je malo jasnija situacija oko nekih igrača.
Za kraj, ovo sto si rekao za Gulasha, vjerujem da je opsti dojam, realno se nekako vise bore. Imam utisak da kad je on tu, samo ga tovare loptama i u fazonu su ko mi sa tribina, rijesit ce on to. Jest on najbolji, ali trebaju to i ostali koristit.
Svakako da se i ja nadam da ćemo dobar dio igrača zadržati.
Vasili je malo sporiji, vidi se to, ali solidan igrač. Ponovit ću ono što sam i neki dan, upitno je hoće li ostati samo iz razloga jer ne znam jel vrijedi da se iskešira 250.000€ za njega.
To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Nemoj mi na Historičara, svima nam treba neko u životu da nas voli i želi kao Historičar Jakira, 4-2-3-1, sve igrače na svojim pozicijama i ohrdane Kapitalce 33+ god.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:23To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Ne bi ovdje niko nikad spomenuo Jakira, da nije u toj formaciji i sa par starijih igraca, prepišao ligu. Ko je i sta je Jakir, pokazuju njegovi rezultati u Turskoj, gdje ga ni jedan Mourinho nije mogao pobjediti.hazarder je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:26Nemoj mi na Historičara, svima nam treba neko u životu da nas voli i želi kao Historičar Jakira, 4-2-3-1, sve igrače na svojim pozicijama i ohrdane Kapitalce 33+ god.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:23To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Haman je Zekić ovog Feju prodatog balindžera apsolvirao. Najlakše 4 utakmice ove sezone su nam bile protiv Sloge.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.