Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pepe $
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pepe $ » 12 jun 2011, 18:35

"Si fuera mi hijo lo querría en el Madrid. Es el mejor club del mundo, no hay nada igual. Lo máximo a lo que un jugador opta, comento Wagner Ribeiro"

slika
Riberio menadzer od Naymara

"Da je moj sin zelio bi da ode Madrid. Najbolji klub na svijetu, nema nista slicno, max. za jednog igraca.
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 12 jun 2011, 19:04

slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 19:11

Jel to navijaci Barce htjeli Casillasa u svom timu, ili...? :oops:

2003-2009 Manchester United 292 (118)
2009- Real Madrid CF 89 (86)

Sila, ne mogu da vjerujem. Tamo je u 290 utakmica zabio 118 golova, kod nas u tri i pol puta manje utakmica zabio nekih 30 golova manje :o

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 jun 2011, 19:13

Lako je ovdje pumpat Almerie i Osasune :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 12 jun 2011, 19:19

Madridism je napisao/la:Jel to navijaci Barce htjeli Casillasa u svom timu, ili...? :oops:

2003-2009 Manchester United 292 (118)
2009- Real Madrid CF 89 (86)

Sila, ne mogu da vjerujem. Tamo je u 290 utakmica zabio 118 golova, kod nas u tri i pol puta manje utakmica zabio nekih 30 golova manje :o
Njegov brat :)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 19:32

Onda brat danas garant navija za Real

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 jun 2011, 20:01

Aguero je bolji od Higuaina i vjerovatno radi toga ga je punac njegov stavio na klupu da bi igrao dosta slabiji-smotani Higuain koji je gle cuda postigao prvi hat-trick i da nije Maradona rotirao koliko jeste vjerovatno bi bio prvi strijelac prvenstva..

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 jun 2011, 21:03

ode ronaldo u arape :D
Rođen s tobom da budem

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 21:17

Faraon iz Visokog je napisao/la:ode ronaldo u arape :D
Ti to ne zelis, zato nemoj to ni u sali govoriti. Jer ako se vrati, opet vam preostaje dugogodisnja patnja.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jun 2011, 21:28

[youtube][/youtube]

Eto vam ga jeb vas on ,veliki napadači i pravi centarfori ovo ne maše ,to samo mogu talenti tipa Higuaina i Owena ,ne Raul ,Rud ,Pipo ,Klose ,i ekipa ,on sa njima u istu rečenicu ne može . ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 12 jun 2011, 21:37

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]

Eto vam ga jeb vas on ,veliki napadači i pravi centarfori ovo ne maše ,to samo mogu talenti tipa Higuaina i Owena ,ne Raul ,Rud ,Pipo ,Klose ,i ekipa ,on sa njima u istu rečenicu ne može . ;)
[youtube][/youtube] :roll:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 21:40

Nemoj tako, sad ce te napasti ovi tvoji, hajd sto mene napadose, ja ne navijam za vas klub, ali sad ce od tebe napraviti nekog ko nikad ne gleda utakmice Reala i naci sve podatke sa wikipedie da ti predoce argumente o kakvom napadacu se radi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 12 jun 2011, 21:42

[youtube][/youtube]

Mogu se i on i Klose sageti Higuainu :)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 21:44

legenda ne navija za ovaj klub, njega boli kita za njim.

Ovaj post je u najmanju ruku smijesan. Svakom napadacu se bar jednom u karijeri desi jedan epic miss. Villa ih je imao najvise od svih igraca u povijesti, Klose sada nedavno, Raul je jednom ofulao sjecam se ko dan danas protiv Betisa kad je bio mladji, Forlan u Manchesteru, daj molim te... od tih igraca Higuain ne moze samo u istu recenicu sa Raulom i Ruudom, mada je i to pregrubo, cuj ne moze u istu recenicu... **** majku kako ljudi lako prelaze preko 2007. i onog njegovog gola Espanyolu za titulu prakticki, ili onog gola kojim je osigurao titulu 2008. Daj legendo nemoj molim te vise takav post napisat, vise nikada!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 21:52

Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mogu se i on i Klose sageti Higuainu :)
Svjetsko prvenstvo, Evropsko, Liga prvaka, La liga, sve to u zadnjih 5 godina, cak postao i igrac sa najvise golova u historiji Spanske repke. Naravno da je Higuain za njega klasa. Eto vam ga, donio vam je mnogo titula, amin da i dalje bude uspjesan kao sto je do sada bio, a mi cemo se zadovoljiti sa prosjecnim napadacima Villom i Pedrom.
Cuj onog, Villa najvise promasaja u povijesti hahaha. I tebi kazem, amin da i dalje Villa fula kao i do sada a Higuain zabija kao do sada, te da i dalje Higuain bude bolji igrac od Ville, jer ja sam prezadovoljan sa takvim razvojem situacije, znaci jos jedna titula za nas :lol: .

Mes Que Un Club!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 jun 2011, 21:53

[youtube][/youtube]

Najbolji napadač današnjice!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 21:58

adriano_leite je napisao/la: Svjetsko prvenstvo, Evropsko, Liga prvaka, La liga, sve to u zadnjih 5 godina, cak postao i igrac sa najvise golova u historiji Spanske repke. Naravno da je Higuain za njega klasa. Eto vam ga, donio vam je mnogo titula, amin da i dalje bude uspjesan kao sto je do sada bio, a mi cemo se zadovoljiti sa prosjecnim napadacima Villom i Pedrom.
Cuj onog, Villa najvise promasaja u povijesti hahaha. I tebi kazem, amin da i dalje Villa fula kao i do sada a Higuain zabija kao do sada, te da i dalje Higuain bude bolji igrac od Ville, jer ja sam prezadovoljan sa takvim razvojem situacije, znaci jos jedna titula za nas :lol: .
hahaha, kako napisa post, ispade da je Villa jedan jedini, klucni igrac u Barcinim podvizima ove sezone i da Messija, Xavija i Alvesa nema :lol: Svaka mu cast, okusio se u vecem klubu u 28,9 godini, maestralno nema sta :lol: Koliko je velik taj Villa dovoljno govori cinjenica da je u ovakvom okruzenju kakva je Barca bio 11 utakmica bez gola :lol: Uz to je u vise od 10 godina igranja u Primeri dobio cak 0 Pichichi trofeja, cak ne znam dal' je ikad bio i u Top 3. Sad **** bogati, smijesan si i ti i tvoji postovi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 22:04

Portillo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Svjetsko prvenstvo, Evropsko, Liga prvaka, La liga, sve to u zadnjih 5 godina, cak postao i igrac sa najvise golova u historiji Spanske repke. Naravno da je Higuain za njega klasa. Eto vam ga, donio vam je mnogo titula, amin da i dalje bude uspjesan kao sto je do sada bio, a mi cemo se zadovoljiti sa prosjecnim napadacima Villom i Pedrom.
hahaha, kako napisa post, ispade da je Villa jedan jedini, klucni igrac u Barcinim podvizima ove sezone i da Messija, Xavija i Alvesa nema :lol: Svaka mu cast, okusio se u vecem klubu u 28,9 godini, maestralno nema sta :lol: Koliko je velik taj Villa dovoljno govori cinjenica da je u ovakvom okruzenju kakva je Barca bio 11 utakmica bez gola :lol: Uz to je u vise od 10 godina igranja u Primeri dobio cak 0 Pichichi trofeja, cak ne znam dal' je ikad bio i u Top 3. Sad **** bogati, smijesan si i ti i tvoji postovi.
Kada je tebi neko smijesan, onda je to odlicno, jer ti se jedan od najrealnijih ljudi ovdje, bas mi drago zbog toga. To sto sam naveo je za lika koji je rekao da se "Villa moze sageti Higuainu". Meni je drago sto nismo ekipa koja zavisi od jednog covjeka, to nas i cini najboljom ekipom na svijetu, igraci rade zajedno, nema umisljenih zvijezda, ljudi igraju iz gusta. Imate Pipitu, budite zadovoljni jer je Pipita klasan igrac, donio vam je mnogo trofeja, a i dalje ce da donosi.

Mes Que Un Club!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2011, 22:06

Benzema nije pokaz'o ni trećinu onoga zbog čega je doveden, tako da se s pravom može reći da je Higuain bolji od njega. Dobro, ako neko želi može pridjev bolji zamijeniti sa korisniji, učinkovitiji...svejedno će biti u pravu. No, definitivno je Villa bolji od Higuaina, to će reći svako ko iole prati fudbal, a da nije obojen u kraljevsko bijelu boju .
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 22:09

adriano_leite je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Kada je tebi neko smijesan, onda je to odlicno, jer ti se jedan od najrealnijih ljudi ovdje, bas mi drago zbog toga. To sto sam naveo je za lika koji je rekao da se "Villa moze sageti Higuainu". Meni je drago sto nismo ekipa koja zavisi od jednog covjeka, to nas i cini najboljom ekipom na svijetu, igraci rade zajedno, nema umisljenih zvijezda, ljudi igraju iz gusta. Imate Pipitu, budite zadovoljni jer je Pipita klasan igrac, donio vam je mnogo trofeja, a i dalje ce da donosi.
Da, bar je imao direktnog utjecaja za titule za razliku od Ville. Vjerujem da bi svaki trener na svijetu u svome timu volio vise imati Higuaina nego Villu i kao takvog ga smatram boljim od covjeka od 40 milja koji fula prazan gol na 2 metra od istog.

btw. golovi za titule:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Uz to jos osvojio Kup i Superkup. Fino, 4 trofeja u 4 godine.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.