Aguero je bolji od Higuaina i vjerovatno radi toga ga je punac njegov stavio na klupu da bi igrao dosta slabiji-smotani Higuain koji je gle cuda postigao prvi hat-trick i da nije Maradona rotirao koliko jeste vjerovatno bi bio prvi strijelac prvenstva..
Eto vam ga jeb vas on ,veliki napadači i pravi centarfori ovo ne maše ,to samo mogu talenti tipa Higuaina i Owena ,ne Raul ,Rud ,Pipo ,Klose ,i ekipa ,on sa njima u istu rečenicu ne može .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eto vam ga jeb vas on ,veliki napadači i pravi centarfori ovo ne maše ,to samo mogu talenti tipa Higuaina i Owena ,ne Raul ,Rud ,Pipo ,Klose ,i ekipa ,on sa njima u istu rečenicu ne može .
Nemoj tako, sad ce te napasti ovi tvoji, hajd sto mene napadose, ja ne navijam za vas klub, ali sad ce od tebe napraviti nekog ko nikad ne gleda utakmice Reala i naci sve podatke sa wikipedie da ti predoce argumente o kakvom napadacu se radi.
legenda ne navija za ovaj klub, njega boli kita za njim.
legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj post je u najmanju ruku smijesan. Svakom napadacu se bar jednom u karijeri desi jedan epic miss. Villa ih je imao najvise od svih igraca u povijesti, Klose sada nedavno, Raul je jednom ofulao sjecam se ko dan danas protiv Betisa kad je bio mladji, Forlan u Manchesteru, daj molim te... od tih igraca Higuain ne moze samo u istu recenicu sa Raulom i Ruudom, mada je i to pregrubo, cuj ne moze u istu recenicu... **** majku kako ljudi lako prelaze preko 2007. i onog njegovog gola Espanyolu za titulu prakticki, ili onog gola kojim je osigurao titulu 2008. Daj legendo nemoj molim te vise takav post napisat, vise nikada!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Svjetsko prvenstvo, Evropsko, Liga prvaka, La liga, sve to u zadnjih 5 godina, cak postao i igrac sa najvise golova u historiji Spanske repke. Naravno da je Higuain za njega klasa. Eto vam ga, donio vam je mnogo titula, amin da i dalje bude uspjesan kao sto je do sada bio, a mi cemo se zadovoljiti sa prosjecnim napadacima Villom i Pedrom.
Cuj onog, Villa najvise promasaja u povijesti hahaha. I tebi kazem, amin da i dalje Villa fula kao i do sada a Higuain zabija kao do sada, te da i dalje Higuain bude bolji igrac od Ville, jer ja sam prezadovoljan sa takvim razvojem situacije, znaci jos jedna titula za nas .
adriano_leite je napisao/la:
Svjetsko prvenstvo, Evropsko, Liga prvaka, La liga, sve to u zadnjih 5 godina, cak postao i igrac sa najvise golova u historiji Spanske repke. Naravno da je Higuain za njega klasa. Eto vam ga, donio vam je mnogo titula, amin da i dalje bude uspjesan kao sto je do sada bio, a mi cemo se zadovoljiti sa prosjecnim napadacima Villom i Pedrom.
Cuj onog, Villa najvise promasaja u povijesti hahaha. I tebi kazem, amin da i dalje Villa fula kao i do sada a Higuain zabija kao do sada, te da i dalje Higuain bude bolji igrac od Ville, jer ja sam prezadovoljan sa takvim razvojem situacije, znaci jos jedna titula za nas .
hahaha, kako napisa post, ispade da je Villa jedan jedini, klucni igrac u Barcinim podvizima ove sezone i da Messija, Xavija i Alvesa nema Svaka mu cast, okusio se u vecem klubu u 28,9 godini, maestralno nema sta Koliko je velik taj Villa dovoljno govori cinjenica da je u ovakvom okruzenju kakva je Barca bio 11 utakmica bez gola Uz to je u vise od 10 godina igranja u Primeri dobio cak 0 Pichichi trofeja, cak ne znam dal' je ikad bio i u Top 3. Sad **** bogati, smijesan si i ti i tvoji postovi.
hahaha, kako napisa post, ispade da je Villa jedan jedini, klucni igrac u Barcinim podvizima ove sezone i da Messija, Xavija i Alvesa nema Svaka mu cast, okusio se u vecem klubu u 28,9 godini, maestralno nema sta Koliko je velik taj Villa dovoljno govori cinjenica da je u ovakvom okruzenju kakva je Barca bio 11 utakmica bez gola Uz to je u vise od 10 godina igranja u Primeri dobio cak 0 Pichichi trofeja, cak ne znam dal' je ikad bio i u Top 3. Sad **** bogati, smijesan si i ti i tvoji postovi.
Kada je tebi neko smijesan, onda je to odlicno, jer ti se jedan od najrealnijih ljudi ovdje, bas mi drago zbog toga. To sto sam naveo je za lika koji je rekao da se "Villa moze sageti Higuainu". Meni je drago sto nismo ekipa koja zavisi od jednog covjeka, to nas i cini najboljom ekipom na svijetu, igraci rade zajedno, nema umisljenih zvijezda, ljudi igraju iz gusta. Imate Pipitu, budite zadovoljni jer je Pipita klasan igrac, donio vam je mnogo trofeja, a i dalje ce da donosi.
Benzema nije pokaz'o ni trećinu onoga zbog čega je doveden, tako da se s pravom može reći da je Higuain bolji od njega. Dobro, ako neko želi može pridjev bolji zamijeniti sa korisniji, učinkovitiji...svejedno će biti u pravu. No, definitivno je Villa bolji od Higuaina, to će reći svako ko iole prati fudbal, a da nije obojen u kraljevsko bijelu boju .
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kada je tebi neko smijesan, onda je to odlicno, jer ti se jedan od najrealnijih ljudi ovdje, bas mi drago zbog toga. To sto sam naveo je za lika koji je rekao da se "Villa moze sageti Higuainu". Meni je drago sto nismo ekipa koja zavisi od jednog covjeka, to nas i cini najboljom ekipom na svijetu, igraci rade zajedno, nema umisljenih zvijezda, ljudi igraju iz gusta. Imate Pipitu, budite zadovoljni jer je Pipita klasan igrac, donio vam je mnogo trofeja, a i dalje ce da donosi.
Da, bar je imao direktnog utjecaja za titule za razliku od Ville. Vjerujem da bi svaki trener na svijetu u svome timu volio vise imati Higuaina nego Villu i kao takvog ga smatram boljim od covjeka od 40 milja koji fula prazan gol na 2 metra od istog.
btw. golovi za titule:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uz to jos osvojio Kup i Superkup. Fino, 4 trofeja u 4 godine.