FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

asistent
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:56

sekac je napisao/la:večeras u 20 sati na ALFI TV Blekić-Baljak i još..... :D face to face
Jooooj bice mozdanih :D :D

P.S. pogledajte jos koji put 'golove' na tekmi protiv drine. pa kakvo sklanjanje od igraca i lopte :D :D mafija je to

P.P.S ovaj strumfic padobranac je krvav :D nepopustaje sekunde :D jos se i dere :lol: :lol: :lol:

P.P.P.S Znam strumficu da ne znate, kako bi i znali 8-)
Zadnja izmjena: asistent, dana/u 15 nov 2010, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:56

reci strumfe zasto lazes da se preko udruzenja ide dzaba na gostovanja, to nijedan navijac sarajeva ne bi rekao.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:58

asistent je napisao/la:
sekac je napisao/la:večeras u 20 sati na ALFI TV Blekić-Baljak i još..... :D face to face
Jooooj bice mozdanih :D :D

P.S. pogledajte jos koji put 'golove' na tekmi protiv drine. pa kakvo sklanjanje od igraca i lopte :D :D mafija je to

P.P.S ovaj strumfic padobranac je krvav :D nepopustaje sekunde :D jos se i dere :lol: :lol: :lol:

P.P.P.S Znam strumficu da ne znate, kako bi i znali 8-)
neposustaje,nebitno....ali vi znate da su igrali na kladionici x... :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:59

pitanje je znate li vi? navijaci sarajeva znaju 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:01

borbadokraja je napisao/la:reci strumfe zasto lazes da se preko udruzenja ide dzaba na gostovanja, to nijedan navijac sarajeva ne bi rekao.
znam jer imam raje koja idu,20-30 likova idu preko tudje grbace, ostali 'clanovi' idu jeftinije nego oni koji to nisu,a mozda si ti jedan od tih 20-30, :?:

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 18:02

padobranac1978 je napisao/la:
borbadokraja je napisao/la:reci strumfe zasto lazes da se preko udruzenja ide dzaba na gostovanja, to nijedan navijac sarajeva ne bi rekao.
znam jer imam raje koja idu,20-30 likova idu preko tudje grbace, ostali 'clanovi' idu jeftinije nego oni koji to nisu,a mozda si ti jedan od tih 20-30, :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jel te ovo tica poducio taktici? stari ste vi strumfovi udbasi ;)

El-saik je tu, vjerovatno je odlogovan alen skoro :D

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 nov 2010, 18:06

Brate koja je to tv... ALF TV ili kako vec , jos bolje ako imas frekv za resiver , pokusavam da nadjem taj program ali u 2000 ne ide :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 18:08

Megamon je napisao/la:padobranac,kralj je mrtav,alen skoro

Pokusavaju da nas sve ubjede u laz,nema sta kako ste krenuli ispravit ce te krivu Drinu
samo da dodam, da alen škoro laže bio sam na istoku i njih deset se deralo Mirza ostani među njima :Pape,Maji,Miler ista ona agentura koja je bila uvijek na starni uprave zbog love naravno i isti su ugnjetavali djecu sa sjevera eto ko je podržavo Mirzu pa razlučite sami.Drugo bio je jedan kontraš koji Mirzi svaku tekmu psuje Maka i ja se svaku tekmu sa njim posvađam a sad lafo brani Mirzu pa ko je ovde lud.
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:09

asistent je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jel te ovo tica poducio taktici? stari ste vi strumfovi udbasi ;)

El-saik je tu, vjerovatno je odlogovan alen skoro :D

bojim se da nije tebi upuceno... :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:11

sekac je napisao/la:

Pokusavaju da nas sve ubjede u laz,nema sta kako ste krenuli ispravit ce te krivu Drinu
samo da dodam, da alen škoro laže bio sam na istoku i njih deset se deralo Mirza ostani među njima :Pape,Maji,Miler ista ona agentura koja je bila uvijek na starni uprave zbog love naravno i isti su ugnjetavali djecu sa sjevera eto ko je podržavo Mirzu pa razlučite sami.Drugo bio je jedan kontraš koji Mirzi svaku tekmu psuje Maka i ja se svaku tekmu sa njim posvađam a sad lafo brani Mirzu pa ko je ovde lud.

kako nece niko da shvati,NE BRANIM MIRZU,ali je on kriv koliko i ja za stanje koje nas je snaslo,a igraci jos manje. :cry: :cry:

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 15 nov 2010, 18:12

E ovo ako je istina da su večeras Blekić-Baljak face to face na TVALFA,dat će nam mnoga objašnjenja o situaciji u klubu.Ja što zamjeram Blekiću je to što je puno obećavao,a ništa od obećanja pobjego ko ****,da je iznio sve u javnost ko ga opstruira,podmeće klubu,navijači bi stali na njegovu stranu i nebi sada oko ovog raspravljali,već bi kovali planove za proljeće.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 nov 2010, 18:14

sekac je napisao/la:

kako nece niko da shvati,NE BRANIM MIRZU,ali je on kriv koliko i ja za stanje koje nas je snaslo,a igraci jos manje. :cry: :cry:
vodi ga kuci ako ti ga ja zao..samo nek je daleko od koseva

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 18:15

prvo se izvini svima nama koje si optuzio da idemo preko udruzenja dzaba na gostovanja, pa onda se mozda i moze polemisati sa tobom.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:17

Pokusavaju da nas sve ubjede u laz,nema sta kako ste krenuli ispravit ce te krivu Drinu[/quote]samo da dodam, da alen škoro laže bio sam na istoku i njih deset se deralo Mirza ostani među njima :Pape,Maji,Miler ista ona agentura koja je bila uvijek na starni uprave zbog love naravno i isti su ugnjetavali djecu sa sjevera eto ko je podržavo Mirzu pa razlučite sami.Drugo bio je jedan kontraš koji Mirzi svaku tekmu psuje Maka i ja se svaku tekmu sa njim posvađam a sad lafo brani Mirzu pa ko je ovde lud.[/quote]

kako nece niko da shvati,NE BRANIM MIRZU,ali je on kriv koliko i ja za stanje koje nas je snaslo,a igraci jos manje. :cry: :cry:[/quote]
vodi ga kuci ako ti ga ja zao..samo nek je daleko od koseva[/quote]

gdje pise da mi ga je zao?
@borbadokraja...niko ne trazi od tebe da sa mnom polemises,ima ovdje i normalnih ljudi...

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 18:20

@borbadokraja...niko ne trazi od tebe da sa mnom polemises,ima ovdje i normalnih ljudi...
jedini si ti optuzio ljude da idu dzaba na gostovanja preko udruzenja, dakle ili si trovac ili bivsa agentura ili strumf, a jedini si ti kao normalan, posto vidim da niko ne dijeli isto misljenje vezano za takvu gnusnu optuzbu.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 18:21

haha cuj bas je lik levat naravno da clanovi udruzenja idu na gostovanja i da im je jeftinije nego nekom ko nije clan udruzenja haha lik je presmjesan,ajde nam josu koju nebulozu baci ove su lose bile!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 18:22

HzBvB je napisao/la:
Brate koja je to tv... ALF TV ili kako vec , jos bolje ako imas frekv za resiver , pokusavam da nadjem taj program ali u 2000 ne ide :)
TV Alfa @ avazova tv ili ti volja Radončićeva tv.
Sarajevo ljubavi moja!

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 18:23

sekac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
TV Alfa @ avazova tv ili ti volja Radončićeva tv.
ja mislio da se salis, jeli fakat?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 18:24

samo sarajevo je napisao/la:haha cuj bas je lik levat naravno da clanovi udruzenja idu na gostovanja i da im je jeftinije nego nekom ko nije clan udruzenja haha lik je presmjesan,ajde nam josu koju nebulozu baci ove su lose bile!
evo jos jedna...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 nov 2010, 18:25

ma strumf bolan sta vam je..sta se peglate s njim...samo ignore...svasta...al eto...kad vama nije tesko..onda izvolite,ne znam zasto uopste pisete ovdje sad i objasnjavate..kad oni koji trebaju znat..znaju..i dosta

samo ne znam kako njemu ne dosadi...jbt :roll: :roll: :|

i administracija...malo vise paznje ne bi skodilo ili zakljucajte temu... :?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 26 gostiju.