Nije u redu lagati, u zadnjih 5 godina na Wembleyu smo na skoru 1/8.dachodachoni je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:25kako nas nije stid pisati protiv celzija ipak su oni sedmostruki porazeni vemblijevci![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije u redu lagati, u zadnjih 5 godina na Wembleyu smo na skoru 1/8.dachodachoni je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:25kako nas nije stid pisati protiv celzija ipak su oni sedmostruki porazeni vemblijevci![]()
Nista cudno u najprecijenjenoj ligi svih vremena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 14:10Uzima City pare na igračima koji im ne trebaju, svaka im čast na tome. Čuj Zinchenko 30M. Da Bog sačuva.
Zasto je Trent isti Russ na tom avataru?
Taj isti će u službenim utakmicama, uraditi bez jedne noge sve što ovi ostali urade tokom priprema gdje nema pritiska nikakvog.
Gospoda.
Zabije svojih 15ak na silu na štetu 4-5 igraca. Zaista GOAT.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:34Taj isti će u službenim utakmicama, uraditi bez jedne noge sve što ovi ostali urade tokom priprema gdje nema pritiska nikakvog.
yebem ti uciteljicu pa sta sam ja napisaoTheShed je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:29Nije u redu lagati, u zadnjih 5 godina na Wembleyu smo na skoru 1/8.dachodachoni je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:25kako nas nije stid pisati protiv celzija ipak su oni sedmostruki porazeni vemblijevci![]()
![]()
Vrijedi li Jesusa uzet na fantasyu?
Kakav debil.
Ne, kakav je ono ownership.
Ljepuškast si, zamisljao sam te s' njuškom i 2 para nogu
Niti je vama gorilo niti je Sevilla bila horna prodati. Nije baš uporedivo.
Čovjek je toliko pojačao ekipu da su od viceprvaka i došli do borbe za Evropa ligu. Sve jedan napadač odigrao najgoru sezonu u karijeri - najveća greška Uniteda u post Ferguson eri povratak Ronalda.
Baš je meni ovo palo na pamet nedavno. Mislim, po tom kriteriju bi Kane prošle sezone bio najbolji igrač svijeta. Iako, da ode u npr. City, možda bi i bilo tako. Trenutno su Mbappe, Salah i Benzema najbolji. PSG i Real rade razliku trenutno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.