Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jbt kad se sjetim da smo samo prije par sezona **** Arthura Mela doveli na posudbu i to haman na deadline day. A sad Wirtz.
Sta se stvarno desavalo pa se nije troslilo kada je trebalo? Jel FSG bio toliko skrt ili je Klopp bio toliko tvrdoglav?
Sta se stvarno desavalo pa se nije troslilo kada je trebalo? Jel FSG bio toliko skrt ili je Klopp bio toliko tvrdoglav?
Srce, čast i ponos!
Djeluje da Edwards, Ward i ovi ljudi oko njega koje je vratio lakše ubijede FSG da troše

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma Klopp je stedio da bi Arne mogao uzivati.
Jedva cekam da ga vidim na terenu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:

Ovo je ipak najbolje, Jonjo je bio dobar 'vala

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nas najbolji transfer ikad

Ovaj brat ako se ne varam nije ni minute odigrao

Srce, čast i ponos!
Jel' tad i Kabak stigao? I to je bio show, place se mjesecima za stoperima i oni kebab majstora dovedu

Evo jedne iz tog perioda. Odogvorno tvrdim da je ovo najcudnija sezona jednog kluba ikad.
A kakve smo majstore doveli u januaru dovoljno govori to da je Hendo moro igrat na stoperu

Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Joj frizure u Wijnalduma sta je to
Protracili smo prime Thiaga te sezone
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.