FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas mi zao ovih sto ne uzivaju u ovim pobjedama.
Čestitam igračima Sarajeva na zasluženoj pobjedi i plasmanu dalje. Sarajevo je pokazalo u ovoj utakmici da su dvije stepenice kvalitetniji u svakom segmentu od Krupe, ali ne samo od nas već i od većine klubova u Premijer ligi. To su potvrdili na terenu da su jedan od najjačih sastava".
"Autogol, korner, slobodan udarac su nekako okrenuli utakmicu za nas. To je trebalo zaustaviti i u drugom dijelu smo uspjeli. Prvo poluvrijeme je bilo 3:0 za Sarajevo, a drugo 2:1 za nas. Možemo djelimično biti zadovoljni s onim što su igrači pokazali. Čestitke Sarajevu na pobjedi, odlično vođenje ekipe i klub organizovan na najvišem nivou i zaslužuju svaku pohvalu".
Ovako rade profesionalci
"Autogol, korner, slobodan udarac su nekako okrenuli utakmicu za nas. To je trebalo zaustaviti i u drugom dijelu smo uspjeli. Prvo poluvrijeme je bilo 3:0 za Sarajevo, a drugo 2:1 za nas. Možemo djelimično biti zadovoljni s onim što su igrači pokazali. Čestitke Sarajevu na pobjedi, odlično vođenje ekipe i klub organizovan na najvišem nivou i zaslužuju svaku pohvalu".
Ovako rade profesionalci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tanko ovo, djaba... Rahmanovic najgori biJo i Ahmetovic izaso u 50-oj, kolko je los bio, primili dva komada od Krupe pali fizicki u 70-oj
Forma se ne tempira pred mec u kojem ti sve moze krenuti niz brdo, objasnio sam ti x puta to.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:26@napapijri
Opet besramno lažeš. To sam ti objasnio 'x' puta i opet isto vrtiš.
Kakve veze ima datum posta s onim što je sadržaj istog? Znači, napao si čovjeka, vrtio jednu te istu priču bez pokrića, govorio da je 'online trener' i da 'nema vremena za nas zbog fakultetskih obaveza', što je naravno čisto izmišljanje. Opet ti možda nije jasno? Nisi uputio KRITIKU, što bi bilo uredu, već si lajao u prazno i iznosio konstatno laži, uz to vrijeđao Jeleškovića sa riječi 'ker' i 'kako ga treba pustiti da pliva nazad preko La Manchea'. Također, da zbog 'nespremnosti', on i trener trebaju dobiti otkaz. Ništa ja ne izmišljam i ne izvrćem, evo čovjek ti je fino izvukao post gdje si to izjavio.
Na kraju, kad smo određena grupa ljudi, uključujući i mene, trubili za pojam 'tempiranja forme', ti i nekolicina njih ste se smijali i govorili da branimo ovu garnituru ljudi. Na kraju se ispostavi da je to baš ciljano urađeno, dogovor Vinka i Jele, a plodovi se vide upravo sada. Zato ne budi tvrdoglav i nemoj lagati da je bila obična kritika, već podlo laganje i blačenje. Treba biti čovjek i na kraju priznati, a ne gurati svoje u nedogled.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bravo momci, bravo sš!
Yebes ba 2 primljena, kad das 4. Samo jako, idemo na duplu.
Yebes ba 2 primljena, kad das 4. Samo jako, idemo na duplu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije tacno. Forma se tempira bas tako da u nekoj sredini sezone ides ka vrhuncu spreme. U prevodu, imas opciju da se zaletis u sezonu i da forma pocne padati i imas opciju da je tempiras za najbitnije meceve. Nama je pocetak bio lagan, sredina sad sezone uzasno teška i opet ide laksi dio sad. U najboljoj formi smo docekali zrinjski sirokki a sad i kone i ostale.
Ja se ne sjecam da smo bili i blizu da ispadnemo od welsana. Al bas ni blizu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bas.Napapijri je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:51Forma se ne tempira pred mec u kojem ti sve moze krenuti niz brdo, objasnio sam ti x puta to.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:26@napapijri
Opet besramno lažeš. To sam ti objasnio 'x' puta i opet isto vrtiš.
Kakve veze ima datum posta s onim što je sadržaj istog? Znači, napao si čovjeka, vrtio jednu te istu priču bez pokrića, govorio da je 'online trener' i da 'nema vremena za nas zbog fakultetskih obaveza', što je naravno čisto izmišljanje. Opet ti možda nije jasno? Nisi uputio KRITIKU, što bi bilo uredu, već si lajao u prazno i iznosio konstatno laži, uz to vrijeđao Jeleškovića sa riječi 'ker' i 'kako ga treba pustiti da pliva nazad preko La Manchea'. Također, da zbog 'nespremnosti', on i trener trebaju dobiti otkaz. Ništa ja ne izmišljam i ne izvrćem, evo čovjek ti je fino izvukao post gdje si to izjavio.
Na kraju, kad smo određena grupa ljudi, uključujući i mene, trubili za pojam 'tempiranja forme', ti i nekolicina njih ste se smijali i govorili da branimo ovu garnituru ljudi. Na kraju se ispostavi da je to baš ciljano urađeno, dogovor Vinka i Jele, a plodovi se vide upravo sada. Zato ne budi tvrdoglav i nemoj lagati da je bila obična kritika, već podlo laganje i blačenje. Treba biti čovjek i na kraju priznati, a ne gurati svoje u nedogled.
Ta znaju ovi sto nemaju poraza u nasoj ligi.
Budale bgmi.
Nismo, ali sjeti se da smo i ovdje kukali kako bi nas to moglo kostati. Sreca nasa je pa su oni levati. To je ono sto sam ja i potencirao kada sam napadao i pljuvao Jeleakovica i to tvrdim i sad. Da sam ga vrijedjao, jesam jer je zasluzio. Sto uopste ne znaci da vi sada niste u pravu, ovom slucaju ti kada kazes da se uspinjemo polako.Pantelija je napisao/la: ↑21 okt 2020, 17:57Nije tacno. Forma se tempira bas tako da u nekoj sredini sezone ides ka vrhuncu spreme. U prevodu, imas opciju da se zaletis u sezonu i da forma pocne padati i imas opciju da je tempiras za najbitnije meceve. Nama je pocetak bio lagan, sredina sad sezone uzasno teška i opet ide laksi dio sad. U najboljoj formi smo docekali zrinjski sirokki a sad i kone i ostale.
Ja se ne sjecam da smo bili i blizu da ispadnemo od welsana. Al bas ni blizu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
"Mislim da nije u pitanju ništa ozbiljnije, Ahmetović je osjetio tu bol nakon jednog nezgodnog proklizavanja i napustio je igru iz preventivnih razloga." rekao je Marinović
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
"Da sam ga vrijedjao, jesam jer je zasluzio." 
Zbog čega
? Nema se šta dalje pričati s ovakvim ljudima. Uporedio bih s nečim, ali Morto mi je osjetljiv u zadnje vrijeme. 

Zbog čega

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Covjece jel stvarno mislis da mozes spremiti ekipu koja nije igrala 6 mjeseci za 20 dana i da odmah budu na 100%
Citas li nekad sto pises? Pa juventus, imas na netu, na pocetku sezone i u januaru (iako traje sezona) SVJESNO rade suhe treninge tj kondicione bez lopte, nabijaju snagu i tempiraju formu. Nakon tih treninga redovno lose igraju i nerjetko gube bodove par kola ali onda u martu aprilu se ispisaju po ligi. Jel fakat ne shvatas ili bas ono guras svoje iako ti je jasno da si promasio adresu za pljuvanje?
Jeleskovic je ponajbolji kondicioni ovog dijela evrope, to ve ti svako potvrditi. Pitaj nase igrace sta misle o njemu i njegovom radu, a bgm odes i na net i vidis od 10 zadnjih titula premjer lige koliko je njih njegovih ruku djelo
A kakvi smo bez njega vidjelo se prije 3 godine bez njega i vidjelo se kad je otidao i ostavio to husrefu u amanet.
A ovo da je zasluzio kritike samo cu napisati
Bez poraza
Dva remija
Ostalo sve pobjede
Citas li nekad sto pises? Pa juventus, imas na netu, na pocetku sezone i u januaru (iako traje sezona) SVJESNO rade suhe treninge tj kondicione bez lopte, nabijaju snagu i tempiraju formu. Nakon tih treninga redovno lose igraju i nerjetko gube bodove par kola ali onda u martu aprilu se ispisaju po ligi. Jel fakat ne shvatas ili bas ono guras svoje iako ti je jasno da si promasio adresu za pljuvanje?
Jeleskovic je ponajbolji kondicioni ovog dijela evrope, to ve ti svako potvrditi. Pitaj nase igrace sta misle o njemu i njegovom radu, a bgm odes i na net i vidis od 10 zadnjih titula premjer lige koliko je njih njegovih ruku djelo

A kakvi smo bez njega vidjelo se prije 3 godine bez njega i vidjelo se kad je otidao i ostavio to husrefu u amanet.
A ovo da je zasluzio kritike samo cu napisati
Bez poraza
Dva remija
Ostalo sve pobjede
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Povjeda cak laksa i nego sto sam ocekivao. Kontao sam da ce ovi svih 10 iza lopte i da ce bas biti tesko, ali eto drago mi je da nisam bio u oravu. Povreda Ahmetovica, i da je teza, a nije, nije neki bas faktor, jer jw Handzic uhvatio neku formu. A sto se tice dva primljena gola, glavu mogu dati da je Dzafic kriv za prvi.
PSPHM
Kako neko moze zasluziti da se vrijedja ili ne? Uzasni smo bili na pocetku sezone i to je vidio svako, ko god je tvrdio drugacije nije normalan. Da li se radilo o tempiranju forme ili necem drugom, ne bih ulazio u to jer dovoljno ne poznajem materiju kao ni 95% strucnjaka sa foruma. Sada igramo odlicno, samo da ne primamo golove iz prekida i ovoliki broj, al dok god dajemo vise, to me ne zanima. Bas je lijepo biti navijac FKS i uzivati u ovim pobjedama. Cestitke svakome u klubu. Uzivajte i vi, bbudite zahvalni na ovome sto imamo, jer smatram da smo kao navijaci zasluzili ovo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
@Pantelija, kako je Zrinjski spremio, tako smo isto mogli i mi.
Joj Sarajeva, nisam se nasekiro 3 godine, pitaju u apoteci sto me nema.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jela treba da kopa krompir, nije on za kondicionog.
Pocela liga u Julu, a spremni tek u Oktobru.
Pocela liga u Julu, a spremni tek u Oktobru.
Ovaj vas Napapijri zajebava, šta se ložite 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Primit dva gola od predzadnjeg je sramota, uz to pali fizicki u 70-oj, ne znam ko je odgovoran za to, al mora se naci ta osoba
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima , na prolazu dalje u kupu, kako smo igrali, neka neko opise kratko hvala lp 

04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, InatSilniBosanski, juka55 i 50 gostiju.