Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

soccerfan
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2015, 22:41

Dzeko 2
Prcic
Pjanic
Hadzic
Spahic
Kvrzic
Vranjes
Medunjanin
Kolasinac
Lulic
Sunjic

Eto stanje nasih sa kartonima. Dzeko samo ima 2. Ovi ostali po jedan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 sep 2015, 22:46

Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2015, 22:48

JonSnow je napisao/la:Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
Zar se ne brisu kartoni pred baraz? Ja sve konto brisu se nakin kvala. Nista pamet u glavu Edine!!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 sep 2015, 22:52

soccerfan je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
Zar se ne brisu kartoni pred baraz? Ja sve konto brisu se nakin kvala. Nista pamet u glavu Edine!!
E to ne znam, bilo bi dobro.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2015, 23:03

Ovdje na 24oj stranici cini mi se da pise da se ciste. Nije jasno i konkretno objasnjeno.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 05 sep 2015, 23:46

Dva juga na prodaju, PP.

Pozz
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 sep 2015, 00:01

Brisel :salut: :salut: :salut: :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 sep 2015, 00:03

Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.

I vec sam pisao da je vrlo naivno sto Dzeko nije ocistio kartone, a prilika je bila savrsena. Posebno ako racunamo da nas ceka jos 4 utakmice do kraja, a u svakoj nam treba k'o hljeb.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 sep 2015, 00:10

SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.
Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 sep 2015, 00:12

DevilsAdvocate je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.
Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...
Odakle to da cemo igrati 4 4 2? :hmmmmm:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 sep 2015, 00:21

Popraviti gol razliku protiv amatera!

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2015, 00:44

jasko__ je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:
"Adnan89" je napisao/la:Mi moramo dobti sve 3 utakmice a izrael.mora od kipra izgubiti ili nerjeseno plus od belgije i velsa ispusti?

Šanse su nam pretanke...da smo samo telecu glavu odmah poslje velsa sklonili bilo bi puno lakse.
mi moramo sve pobijediti a izrael ne smije u ove 3 utakmice osvojiti vise od 4 boda :D
Mi mozemo do baraza i sa 6 bodova, ako Izrael ne uspije dobit Kipar (naravno uz poraze od Belgije i Walesa)
Znaci smijemo i izgubit jednu
Zato nemojte svi odreda pricat da moramo sve 3 tekme pobijedit..kad bi nas sreca malo pogledala i ne moramo

Jer je realno ocekivat 2 poraza Izraela (jer su i kod kuce izgubili od ta 2 protivnika a kamo li sad u gostima)
A mogu kiksat i protiv Kipra, nisu oni puno kvalitetniji od njih..sve je moguce

Ja sam veliki optimista, samo da ih klepi Wales sutra, i njima ce zagustit, bjezace nam samo bod uz tezi raspored..i eto im pritiska

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Kipar je samp nama nezgodan :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 06 sep 2015, 01:07

SlevinKelevra je napisao/la:
I ja mislim da cemo tako igrat, Dzeko mislim da je siguran a Mesa ce dati Ibisevicu priliku siguran sam.
This time next year we'll be millionaires.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 sep 2015, 04:46

SlevinKelevra je napisao/la:
Pa mislim ****, necemo valjda protiv Andorinog bunkera sa 1 spicom i 3 vezna ? :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 sep 2015, 08:11

Dobro jutro :bih: :kafa:
Hocemo pobjediti danas :kafa:

slika
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 06 sep 2015, 09:57

Večeras mi je bitniji meč Vels-Izrael , nego BiH - Andora . Ako Vels dobije Izrael zvanično je na EP , Izrael bih se našao u veoma nezgodnoj situaciji
( Kipar vjerovatno će dobiti , a Belgiju ako dobiju zaslužili su baraž ) . Znači svi danas na SPORT KLUB PODRŽATI VELS!!
"We need to suffer. And we need to fight."

kokakolas
Kontakt:

Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la kokakolas » 06 sep 2015, 10:02

Nikad ravnodušniji nisam bio... Navikli smo mi nabijati ovakve reprezentacije. Jedini je izuzetak bio Kipar, dok je još neshvaćeni "genije" iz Zavidovića bio na kormilu - taj isti maestro, koji nas je svojim egzibicijama uvalio u ova g*vna.

Problem se pojavi što se mi gubimo ko abdest protiv malo jačih reprezentacija. Odjednom Mire, Begović i nekolicina ostalih igrača, koje mi nazivamo virtuozima - postanu sasvim prosječni igrači.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 sep 2015, 10:57

Ma Mire nikad nije bio virtuoz. To sto je virtuoz u svom klubu, u svojoj mahali ispred zgrade, na raznim terminima.. to me ne zanima. U repci je on daleko od toga. Ja bih ga danas ostavio na klupi.. Lulica radi umora, Dzeku radi kartona, Spahu radi povrede.. Ma vidjet ove novajlije i naravno pokusat na onom novom semaforu pokusat upisat dvocifren rezultat :-D

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 06 sep 2015, 11:02

Veceras se dobija naravno tekma, ocekujem da bi i Vedo mogao opet zabiti pogodak :mrgreen:

Wales ? - ? Israel ovdje nažalost ocekujem 0:0 ni jedni ni drugi nece previše riskirati pa to je sasvim realan rezultat.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 sep 2015, 11:03

Izrael ce do kraja osvojit samo jedan bod eventualno 3 boda ako im se posreci protiv Kipra, znaci mi sa 6 bodova mozemo do Baraza a sa 9 bodova 100 % idemo u Baraz jer cisto sumnjam da Izrael moze vise od 3 boda uzet u ove 3 tekme.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 34 gosta.