Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Dzeko 2
Prcic
Pjanic
Hadzic
Spahic
Kvrzic
Vranjes
Medunjanin
Kolasinac
Lulic
Sunjic
Eto stanje nasih sa kartonima. Dzeko samo ima 2. Ovi ostali po jedan.
Prcic
Pjanic
Hadzic
Spahic
Kvrzic
Vranjes
Medunjanin
Kolasinac
Lulic
Sunjic
Eto stanje nasih sa kartonima. Dzeko samo ima 2. Ovi ostali po jedan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zar se ne brisu kartoni pred baraz? Ja sve konto brisu se nakin kvala. Nista pamet u glavu Edine!!JonSnow je napisao/la:Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
E to ne znam, bilo bi dobro.soccerfan je napisao/la:Zar se ne brisu kartoni pred baraz? Ja sve konto brisu se nakin kvala. Nista pamet u glavu Edine!!JonSnow je napisao/la:Zeznuta situacija. Njegov treći karton nam nikako ne odgovara, ni sad protiv Andore ni protiv Walesa a ni protiv Cipra ako se kvalifikujemo u baraž.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovdje na 24oj stranici cini mi se da pise da se ciste. Nije jasno i konkretno objasnjeno.
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Dva juga na prodaju, PP.
Pozz
Pozz
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Nerminovic
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.
I vec sam pisao da je vrlo naivno sto Dzeko nije ocistio kartone, a prilika je bila savrsena. Posebno ako racunamo da nas ceka jos 4 utakmice do kraja, a u svakoj nam treba k'o hljeb.
I vec sam pisao da je vrlo naivno sto Dzeko nije ocistio kartone, a prilika je bila savrsena. Posebno ako racunamo da nas ceka jos 4 utakmice do kraja, a u svakoj nam treba k'o hljeb.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Odakle to da cemo igrati 4 4 2?DevilsAdvocate je napisao/la:Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.

Popraviti gol razliku protiv amatera!
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Kipar je samp nama nezgodanjasko__ je napisao/la:Mi mozemo do baraza i sa 6 bodova, ako Izrael ne uspije dobit Kipar (naravno uz poraze od Belgije i Walesa)EdoBa je napisao/la:mi moramo sve pobijediti a izrael ne smije u ove 3 utakmice osvojiti vise od 4 boda"Adnan89" je napisao/la:Mi moramo dobti sve 3 utakmice a izrael.mora od kipra izgubiti ili nerjeseno plus od belgije i velsa ispusti?
Šanse su nam pretanke...da smo samo telecu glavu odmah poslje velsa sklonili bilo bi puno lakse.
Znaci smijemo i izgubit jednu
Zato nemojte svi odreda pricat da moramo sve 3 tekme pobijedit..kad bi nas sreca malo pogledala i ne moramo
Jer je realno ocekivat 2 poraza Izraela (jer su i kod kuce izgubili od ta 2 protivnika a kamo li sad u gostima)
A mogu kiksat i protiv Kipra, nisu oni puno kvalitetniji od njih..sve je moguce
Ja sam veliki optimista, samo da ih klepi Wales sutra, i njima ce zagustit, bjezace nam samo bod uz tezi raspored..i eto im pritiska
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I ja mislim da cemo tako igrat, Dzeko mislim da je siguran a Mesa ce dati Ibisevicu priliku siguran sam.SlevinKelevra je napisao/la:Odakle to da cemo igrati 4 4 2?DevilsAdvocate je napisao/la:Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.
This time next year we'll be millionaires.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pa mislim ****, necemo valjda protiv Andorinog bunkera sa 1 spicom i 3 vezna ?SlevinKelevra je napisao/la:Odakle to da cemo igrati 4 4 2?DevilsAdvocate je napisao/la:Tesko Vrancic od prve minute jer cemo igrati u formaciji 442 a ta 2 mjesta u sredi su rezervisana za Pjanica i Besica. Mozda u 2. pol da dobije priliku a vrlo je vjerovatno da hoce...SlevinKelevra je napisao/la:Ocekujem Sunjica, Vrancica i mozda Hajrovica od prve minute sutra.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Gabon
- Kontakt:
Dobro jutro
Hocemo pobjediti danas

Hocemo pobjediti danas

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Večeras mi je bitniji meč Vels-Izrael , nego BiH - Andora . Ako Vels dobije Izrael zvanično je na EP , Izrael bih se našao u veoma nezgodnoj situaciji
( Kipar vjerovatno će dobiti , a Belgiju ako dobiju zaslužili su baraž ) . Znači svi danas na SPORT KLUB PODRŽATI VELS!!
( Kipar vjerovatno će dobiti , a Belgiju ako dobiju zaslužili su baraž ) . Znači svi danas na SPORT KLUB PODRŽATI VELS!!
"We need to suffer. And we need to fight."
Belgija - BiH / BiH - Andora
Nikad ravnodušniji nisam bio... Navikli smo mi nabijati ovakve reprezentacije. Jedini je izuzetak bio Kipar, dok je još neshvaćeni "genije" iz Zavidovića bio na kormilu - taj isti maestro, koji nas je svojim egzibicijama uvalio u ova g*vna.
Problem se pojavi što se mi gubimo ko abdest protiv malo jačih reprezentacija. Odjednom Mire, Begović i nekolicina ostalih igrača, koje mi nazivamo virtuozima - postanu sasvim prosječni igrači.
Problem se pojavi što se mi gubimo ko abdest protiv malo jačih reprezentacija. Odjednom Mire, Begović i nekolicina ostalih igrača, koje mi nazivamo virtuozima - postanu sasvim prosječni igrači.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ma Mire nikad nije bio virtuoz. To sto je virtuoz u svom klubu, u svojoj mahali ispred zgrade, na raznim terminima.. to me ne zanima. U repci je on daleko od toga. Ja bih ga danas ostavio na klupi.. Lulica radi umora, Dzeku radi kartona, Spahu radi povrede.. Ma vidjet ove novajlije i naravno pokusat na onom novom semaforu pokusat upisat dvocifren rezultat 

Veceras se dobija naravno tekma, ocekujem da bi i Vedo mogao opet zabiti pogodak
Wales ? - ? Israel ovdje nažalost ocekujem 0:0 ni jedni ni drugi nece previše riskirati pa to je sasvim realan rezultat.

Wales ? - ? Israel ovdje nažalost ocekujem 0:0 ni jedni ni drugi nece previše riskirati pa to je sasvim realan rezultat.
Izrael ce do kraja osvojit samo jedan bod eventualno 3 boda ako im se posreci protiv Kipra, znaci mi sa 6 bodova mozemo do Baraza a sa 9 bodova 100 % idemo u Baraz jer cisto sumnjam da Izrael moze vise od 3 boda uzet u ove 3 tekme.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫