Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Pa sjecam se da je i Mateo Sucic igrao u mladoj repki. Taj malac je dobro igrao u Istri i bas mi se svidjao kao igrac. U Istru je tada usao onaj Rus Sceglov ili tako nekako i bilo je love u klubu. Prodali su ga u cvajtu koju slabo gledam, a otamo je posao u Rumunjsku i na kraju evo sada je u Serifu. Ne znam kakav je sada ali ako je ostao na nivou na kakvom je bio u Istri puno je bolji od Avdije a ima papire. Ja bi njega probao do eventualnog dolaska Martica. Pokusao bi dovesti i Dilavera. Koji bude bolji zamjena za Mujdzu. Ako Martic dodje oni otpadaju naravno ako se u medjuvremenu sta ne promjeni.
Što se tiče Memije u Želji je najčešće igrao desno krilo i snalazio se odlično, sada kada krene prvenstvo očekuje se da igra beka (što mu je primarna pozicija) pa ćemo vidjeti kako će to izgledatidubrovnik je napisao/la:Pa sjecam se da je i Mateo Sucic igrao u mladoj repki. Taj malac je dobro igrao u Istri i bas mi se svidjao kao igrac. U Istru je tada usao onaj Rus Sceglov ili tako nekako i bilo je love u klubu. Prodali su ga u cvajtu koju slabo gledam, a otamo je posao u Rumunjsku i na kraju evo sada je u Serifu. Ne znam kakav je sada ali ako je ostao na nivou na kakvom je bio u Istri puno je bolji od Avdije a ima papire. Ja bi njega probao do eventualnog dolaska Martica. Pokusao bi dovesti i Dilavera. Koji bude bolji zamjena za Mujdzu. Ako Martic dodje oni otpadaju naravno ako se u medjuvremenu sta ne promjeni.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@Faraon Ako se bude pravilno razvijao on bi mogao postati moderni desni bek, jer je jako dobar u igri ka naprijed, i ima brzinu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Naravno, i ovo što je igrao na krilu je pokazao da ima napadačkog potencijala (u smislu prodora i centaršuta) a u odbrani je svakako beskompromisan, i uz pravilno razvijanje može postati vrlo dobar igračbulbasor je napisao/la:@Faraon Ako se bude pravilno razvijao on bi mogao postati moderni desni bek, jer je jako dobar u igri ka naprijed, i ima brzinu.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sve 5 za malog Memiju ali nama bek to jest zamjena za Mujdzu treba odmah. Mislite li da je malac vec spreman za to. Bojim se da nije ali ipak ste vi upuceniji koji ga i uzivo pogledate.FaraonTM je napisao/la:Naravno, i ovo što je igrao na krilu je pokazao da ima napadačkog potencijala (u smislu prodora i centaršuta) a u odbrani je svakako beskompromisan, i uz pravilno razvijanje može postati vrlo dobar igračbulbasor je napisao/la:@Faraon Ako se bude pravilno razvijao on bi mogao postati moderni desni bek, jer je jako dobar u igri ka naprijed, i ima brzinu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 21 feb 2015, 10:04, ukupno mijenjano 5 puta.
Ma može se za nevolju probati, mada ipak mislim da je premlad i da bi izgorio u želji. Druga stvar je što bi mu možda i "slava udarila u glavu" pa bi se mogao desiti kontraefekat. Evo već sada pišu da je našao curu i da je imao nešto slabije pripreme (ove sad zimske) a to je i sasvim logično jer su to te osjetljive godine. Mislim da ipak nije tako crno da bi se sada on gurao u vatru.dubrovnik je napisao/la:Sve 5 za malog Memiju ali nama bek to jest zamjena za Mujdzu treba odmah. Mislite li da je malc bec spreman za to. Bojim se da nije ali ipak ste vi upuceniji koji ga i uzivo pogledate.FaraonTM je napisao/la:Naravno, i ovo što je igrao na krilu je pokazao da ima napadačkog potencijala (u smislu prodora i centaršuta) a u odbrani je svakako beskompromisan, i uz pravilno razvijanje može postati vrlo dobar igračbulbasor je napisao/la:@Faraon Ako se bude pravilno razvijao on bi mogao postati moderni desni bek, jer je jako dobar u igri ka naprijed, i ima brzinu.
Kvalitet sigurno ima ali neka, još je zelen.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
[quote="Head"]Zasto izmisljati, imamo desnog beka za narednih 7-8 godina.
http://www.transfermarkt.com/emir-dilav ... eler/80161" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti mora da se salis
Covjek iz Autrije u Ferencavors kao slobodan igrac i pritom ima ''samo'' 23 godine haha svaka cast pa bolji je Mujdza s tribina nego ovaj u top formi,
inace nam je jedina slamka spasa Martic na toj poziciji i eventualno Bicakcic koji ima dobar centarsut i vec je igrao na toj poziciji u nekim utakmicama, sigurno njega prije Vranjesa u slucaju nuzde...
http://www.transfermarkt.com/emir-dilav ... eler/80161" onclick="window.open(this.href);return false;

Ti mora da se salis

inace nam je jedina slamka spasa Martic na toj poziciji i eventualno Bicakcic koji ima dobar centarsut i vec je igrao na toj poziciji u nekim utakmicama, sigurno njega prije Vranjesa u slucaju nuzde...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Cuj i Salatica isao gledati
Mesa majstore samo tako nastavi, sljedeci petak je sergija za tebe, da nastavis obilaziti igrace. 

rusilac pusti i ne mlati po forumu da bazdarevic radi svoje .koje su to stele koje idu na racun cimija da igra za srpsku . koje gluposti pisete da sam morao reagovat .

U javnosti se spominje nekoliko novih imena, a protiv Austrije bi Baždarević želio probati i neke standardne igrače, kao što su Miralem Pjanić i Anel Hadžić, koji su članovi prvih 11 u ovim kvalifikacijama. 

Dautbegovic opet kroji spiskove.zgembo89 je napisao/la:U javnosti se spominje nekoliko novih imena, a protiv Austrije bi Baždarević želio probati i neke standardne igrače, kao što su Miralem Pjanić i Anel Hadžić, koji su članovi prvih 11 u ovim kvalifikacijama.
Mesa mora uraditi dvije stvari odmah zeli li da dobije bezrezervnu podrsku:
1.Ne smije pasti pod uticaj menadzersko-novinarske mafije.
2.Igrace Germanie mora odmah prekriziti sa spiska.
Sve ostalo ce onda biti dobro.
Najvece smece od portala.Rusilac je napisao/la:Dautbegovic opet kroji spiskove.zgembo89 je napisao/la:U javnosti se spominje nekoliko novih imena, a protiv Austrije bi Baždarević želio probati i neke standardne igrače, kao što su Miralem Pjanić i Anel Hadžić, koji su članovi prvih 11 u ovim kvalifikacijama.
Mesa mora uraditi dvije stvari odmah zeli li da dobije bezrezervnu podrsku:
1.Ne smije pasti pod uticaj menadzersko-novinarske mafije.
2.Igrace Germanie mora odmah prekriziti sa spiska.
Sve ostalo ce onda biti dobro.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Mirza zvani Yebo te Konj hladno stavi Hajrovica u prvi sastav, Vrancica na krilo, Hadzica umjesto Besica. 

Cirkus zivi, onakvu ekipu ni Safet ne bi slozio, cak bi mu i rekao: "Momak ti si zalutao ovdje".Goalgetter je napisao/la:Mirza zvani Yebo te Konj hladno stavi Hajrovica u prvi sastav, Vrancica na krilo, Hadzica umjesto Besica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Danas sastanak sa bh trenerima
ako nista makar za ukazano poštovanje od strane Baždarevića

-
- Kontakt:
Jeli vama sramotno sto glavni treneri prva tri kluba na tabeli nisu prisutni na sastanku?
To je prije svega nedostatak poštovanja prema selektoru ali i vrhovnoj nogometnoj instanci ove države. Sve je naopako, pa i to.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A koji su razlozi sto nisu tu? Ko zna, mozda je to neki dogovor bio da oni ne trebaju biti tu..iako to pre glupo zvuci haha. Ali gdje logika prestaje, postaje Bosna tako da..samoposmatram je napisao/la:Jeli vama sramotno sto glavni treneri prva tri kluba na tabeli nisu prisutni na sastanku?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Meni je krajnje nekorektno pogotovo kad se uzme u obzir ko su tá tri lica (cjenjeni ljudi).
Za Kodru mi jeste čudno al' za preostalu dvojicu nije, yebe se njima za reprezentaciju Bosne i Hercegovine 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!