ma kakva LP, klasik se ne propušta

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Stani malo.Kolko koji ima mastersa?Edin TM87 je napisao/la:Stvarno steta, ocekuje nas vrlo los turnir, pola igrac povrijedeno, druga polovina nije u formi![]()
Nadal - iscrpljen, ima DC jos, brojne povrede
Dokovic - povrijeden, iscrpljen zbog teske sezone
Murray - evo i on povrijeden
Fish - predao mec zbog povrede u Parizu
Dakle, ova cetvorica nemaju nikakvu sansu da uzmu turnir, ako se ne desi cudo, sto znaci da bi Roger trebao uzet i stic' Nadala po Mastersima
Ja znam ono sto se moze naci na ATP stranici.Nadal ima 46 titula a Federer 69.delko je napisao/la:Slabo znasnadal ima 19 a federer 18
ali imace i federer 19 nakon londona, london se racuna u masterse medjutim broji se zasebno kao 1500 turnir
a sto se tice turnira 500 i 250 tu nisam siguran ali sam siguran da rodzer ima 20-ak ATP titula vise od nadala
ima 69 a sa londonom 70
a rafa ima 40 i nesto nzm tacno
![]()
veceras bolji berdih ali se plasi pravih poena na mec loptu on tri metra van polja opaliojbg
Fed ima 18. racuna se i zavrsni turnir.samosarajvo je napisao/la:Ja znam ono sto se moze naci na ATP stranici.Nadal ima 46 titula a Federer 69.delko je napisao/la:Slabo znasnadal ima 19 a federer 18
ali imace i federer 19 nakon londona, london se racuna u masterse medjutim broji se zasebno kao 1500 turnir
a sto se tice turnira 500 i 250 tu nisam siguran ali sam siguran da rodzer ima 20-ak ATP titula vise od nadala
ima 69 a sa londonom 70
![]()
veceras bolji berdih ali se plasi pravih poena na mec loptu on tri metra van polja opaliojbg
Sad si me zbunio.
Ako Federer ima 18 masters 1000 kako ce imat 19 ako osvoji London kad se on ne racuna u ove vec posebno u 1500? Sam si to rekao i zbunio si me pravo.
http://bs.wikipedia.org/wiki/ATP_World_ ... sters_1000" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovoj stranici Federer ima 17 bez zavrsnog turnira.
Slazem se da ga je imo Berdych ko nikad,pitanje je kada ce opet imati slicnu sansu.Ovo se zove strah od pobjede,pa mu se ruka ukocila kada je najvaznije bilo(4-2 i servis,koji je do tada bio vrhunski)alan_kardec je napisao/la:Objektivno, Berdych je sam sebe pobjedio. Prvi set nisam gledao, u drugom je Novaku bio dovoljan jedan break za set. U trećem je Berdych nakon napravljenog breaka za 4:2 odigrao užasan game na svoj servis, napravio dvije dvostruke servis greške, vratio Novaka u život, ali je opet kasnije imao nekoliko neshvatljivih grešaka, imao je i meč loptu i onaj promašeni zicer u tie breaku. Previše toga je imao, a ništa nije iskoristio.
Novak se provukao ovaj put ko što nije odavno, evidentno je da on trenutno nije ni blizu one igre kojom je uzeo kamaru turnira ove godine. U dosta dobroj poziciji je u grupi, u srijedu igra protiv Ferrera protiv kojeg je objektivno kvalitetniji, Murray je povrijeđen (možda uleti Tipsarević).
Retro, smanji dozivljaj.retro je napisao/la:Nema sta biti ofiran, ovo nije ni 50% igre koju je prikazivao ove godine.
Servis ne ide preko 185, vise gura lopticu, nego sto je pravo udara, stedi rame.
Berdych je sam kriv sto nije dobio, sta je sve promasio u kljucnim trenutcima, samo on moze.
U tie breaku dobije lopticu ispred mreze i samo da je zakuca, on promasi metar u aut, kasnije jos jedan cist forehand, a o smecu u prvom setu, kada je izigravao Samprasa da ne govorim.![]()
Do 4-2 bez problema uzimao servis, onda gubi jedan lagan, a do kraja opet bez problema dobija servise, a u jednom trenutku je imao 92% na prvi servis, djaba kad u kljucnim trenutcima u karijeri nikada nije pogadjao prvi, kad mu je trebalo.
Jasno je da ce Novak odigrati London pod rucnom, nema sanse da je u potpunosti zalijecio povredu, a i da jeste ne vjerujem da ce rizikovati pocetak sljedece sezone.
Igrat ce koliko moze i ako tako moze da zabiljezi jos koju pobjedu, objerucke ce to prihvatiti, kao sinoc.
Najvise bi volio da Andy odustane, ako nije u potpunosti spreman i da Jankela uskoci, otisao bi do 1/2 odmah.
ta stranica je posljednji put updajetovana 24 septembar 2011 a u medjuvremenu je federer uzeo paris, racuna se london kao masters kad se broje titule ali je to turnir od 1500( jedini) dakle 1000 mastersi 2000 grand slam i zavrsni MASTERS 1500 ali se i taj zavrsni racuna u konacan broj MASTERSA:) i ono sve sta sam rekao u prethodnom post-u je bilo iz glave a ti kad vec trazis po netu najbolje trazi na oficijelnoj stranici ATP-asamosarajvo je napisao/la:Ja znam ono sto se moze naci na ATP stranici.Nadal ima 46 titula a Federer 69.delko je napisao/la:Slabo znasnadal ima 19 a federer 18
ima 69 a sa londonom 70
![]()
Sad si me zbunio.
Ako Federer ima 18 masters 1000 kako ce imat 19 ako osvoji London kad se on ne racuna u ove vec posebno u 1500? Sam si to rekao i zbunio si me pravo.
http://bs.wikipedia.org/wiki/ATP_World_ ... sters_1000" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovoj stranici Federer ima 17 bez zavrsnog turnira.
Kakav bolan Edin, bmk sta on radi u Cityu, kad repka nista ne dobiva od tog, gledamo 26. po redu najveci i najzesci mec ikadrogeRF je napisao/la:Vjerujte da sam u dilemi...![]()
Da li gledati Edina veceras u utakmici s Napolijem, ili odgledati dvoboj dvojice vjerovatno najzescih rivala (po nekima) ikada??? Kud i City ne prenose ni Arene, niti FTV, tako da ne mogu gledati ovo na compu, ovo na TV-u, jer nemam nijedan naveden kanal koji prenosi London.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.