Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bem ti glupi wwin sto ne prebace rezultat da se mogu dalje kladit 

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nije mogao otkupiti kad su mu bili parovi u toku 
@ blueman
šteta

@ blueman
šteta
FORZA MARŠAL !!!
e **** ti west ham kako kako ja odigram prvi put na njega u ovoj sezoni i on ne moze da pobijeti..onaj parmak nolan dobija crveni u 9 minut...Kako 

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
pa ovaj tenis mi je postao najmrzi sport, mrzi cak i od amreickog nogometa koji igraju rukama
sinoc Melzer, sad Lisicki, ovo nigdje ne vodi...ne mogu pogodit kvota 1.25, strasno

sinoc Melzer, sad Lisicki, ovo nigdje ne vodi...ne mogu pogodit kvota 1.25, strasno

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** me helsinki da me **** usta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ni ja tenis meda ne mogu, sinoc onaj gaske, sad stavim na monfilsa i on gubigospodin Seljakovic je napisao/la:pa ovaj tenis mi je postao najmrzi sport, mrzi cak i od amreickog nogometa koji igraju rukama![]()

nema potpisa
vodi 2:1Sheyi je napisao/la:e **** ti west ham kako kako ja odigram prvi put na njega u ovoj sezoni i on ne moze da pobijeti..onaj parmak nolan dobija crveni u 9 minut...Kako
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
jel moguce preko kartice uplatiti na wwin 
edit izgleda da nije moze se preko Moneybookers a prepostavljam da ce prije otvoriti kaldionicu nego da ce lova doci na racun

edit izgleda da nije moze se preko Moneybookers a prepostavljam da ce prije otvoriti kaldionicu nego da ce lova doci na racun

zna li se zašto je prekinuta utakmica St.Etiene - Lorient
.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma ja sam na AO nadobijao, al to kad prepisujes od nekog znalcaAdmir_Sa je napisao/la:ni ja tenis meda ne mogu, sinoc onaj gaske, sad stavim na monfilsa i on gubigospodin Seljakovic je napisao/la:pa ovaj tenis mi je postao najmrzi sport, mrzi cak i od amreickog nogometa koji igraju rukama![]()
sinoc Melzer, sad Lisicki, ovo nigdje ne vodi...ne mogu pogodit kvota 1.25, strasno![]()
![]()

sad me ovi obicni turniri pokopase...evo uplatim ovaj FED kup, 6 parova, ukupna kvota 1.79 i izgleda da ce me Kvitova sje*at...bit ce to izgleda moj posljednji tiket s tenisom
Možda morim, ali hića mi je. Ako može nekako ovo.NeToBoLa je napisao/la:Neko pola eura na wwin-u da pošalje za 1 KM i nešto kredita ? Hitno je. Frajer me jedan moli, a sebi sam odigrao davno.
Who dares, wins !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** me helsinki joj koji sam ja glupan **** fince nadjem igrat pored ovolike usrane ponude **** ja sebe

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
ahaha isti sam ti,jucer melzer smao na 66 km,danas prvi par lisicki bum,hahah nece jbg,nemoze se vikendom dobit ebemu sve,puno parova milion iznenadjenjagospodin Seljakovic je napisao/la:pa ovaj tenis mi je postao najmrzi sport, mrzi cak i od amreickog nogometa koji igraju rukama![]()
imali ko ta poslat' saljem i kredit hitno...
ma **** ti mjesec i kad 10 KM ne mogu dobiti..shalke 04 40 puta **** fameliju igracima
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
i nakon sto mi Kvitova pocupa sve zivce, al ipak na kraju pobjedi pocne Schiavone i opet mira nemam...ovo vec prerasta u ironijugospodin Seljakovic je napisao/la:
ma ja sam na AO nadobijao, al to kad prepisujes od nekog znalca
sad me ovi obicni turniri pokopase...evo uplatim ovaj FED kup, 6 parova, ukupna kvota 1.79 i izgleda da ce me Kvitova sje*at...bit ce to izgleda moj posljednji tiket s tenisom
- Emir ZENICA
- Kontakt:
cist gol Bayerna,sudija ne seri ! Ajmo Bayernn nemoj me zajebati OPET

edit : OPET

edit : OPET

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
e moj PSG gledam od 35 min. fule dva puta prazan go , jednom jedan na jedan i u 46 prime glup go

Vam majku cigansku !!
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.