Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ackeey
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ackeey » 22 jul 2009, 08:08

Virtu4l je napisao/la:
Minche je napisao/la:Džeko se vraća još maloooooo!!!!
U Želju?
haha, Virtu4l ova ti je dobra...
To bi nam pravo leglo, mislim Dzeko u Zelji...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 jul 2009, 10:01

el-fighter je napisao/la:Šta kaže Galijani kad ga pitaju zašto neće kupiti Džeku: "Neću neću dijamante"
napisala sam ja taj, samo sa berluskonijem :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 16:46

Džeko 17. igrač svijeta

Vodeći nogometni Internet portal Goal.com na svojoj listi 50 najboljih nogometaša u prošloj sezoni, na 17. mjesto uvrstio je Edina Džeku.
Prije godinu da samo nekolicina nogometnih zaljubljenika izvan Bundeslige ili Bosne i Hercegovine čulo je za Edina Džeku koji je u Wolfsburg stigao iz čeških Teplica. – piše GOAL.

Osam pogodaka u njegovoj prvoj sezoni nije dalo naslutiti što će se dogoditi u sezoni 2008/09 kada je Džeko eksplodirao kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu.

Uz same pohvale za našeg reprezentativnog napadača novinar GOAL-a piše o onome s čime je većina nogometnih fanova u BiH odlično upoznata, ukazuje na njegov odličan učinak pogotovo u proljetnom dijelu sezonu, velikom interesu Milana te zaključuje kako je Džeko predodređen za velike stvari.

DIJAMANTU!!!!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 jul 2009, 16:49

Mirza_Hordas je napisao/la:Džeko 17. igrač svijeta

Vodeći nogometni Internet portal Goal.com na svojoj listi 50 najboljih nogometaša u prošloj sezoni, na 17. mjesto uvrstio je Edina Džeku.
Prije godinu da samo nekolicina nogometnih zaljubljenika izvan Bundeslige ili Bosne i Hercegovine čulo je za Edina Džeku koji je u Wolfsburg stigao iz čeških Teplica. – piše GOAL.

Osam pogodaka u njegovoj prvoj sezoni nije dalo naslutiti što će se dogoditi u sezoni 2008/09 kada je Džeko eksplodirao kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu.

Uz same pohvale za našeg reprezentativnog napadača novinar GOAL-a piše o onome s čime je većina nogometnih fanova u BiH odlično upoznata, ukazuje na njegov odličan učinak pogotovo u proljetnom dijelu sezonu, velikom interesu Milana te zaključuje kako je Džeko predodređen za velike stvari.

DIJAMANTU!!!!
ma jednostavno kazano trebamo biti ponosni na naseg EDINA DZEKU ...DIJAMNTA NASEG..SVAKA TI CAST..SAMO TAKO NASTAVI..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 jul 2009, 17:03

"Mirza_Hordas" brzi si od sportsport.ba :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 17:04

19TM87 je napisao/la:"Mirza_Hordas" brzi si od sportsport.ba :D
hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: brza ruka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2009, 22:24

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 jul 2009, 23:11

Bravo Dzeko i Miske,samo tako nastavite!!!!!!!!! :)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 28 jul 2009, 09:42

Ovo pise na portalu nogmet.hr ccccccc
"Do naslova je prošle sezone s Wolfsburgom Magath došao na krilima majstorskih asistencija Zvjezdana Misimovića, koji je sam priredio gotovo polovicu golova Grafitea i Jasmina Džeka. "
Čuj Jasmina Džeke, pa brkaju ime skoro pa najboljeg napadača u Europi u ovomee trenutku, a n ebi nikada rekli npr. Dario Modrić, ili je sve ovo namjerno.
U svakom skučaju SRAMOTA!
cccccc

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jul 2009, 10:26

A trebamo li se čuditi napisima hrvatskih novina??
Nije kolega možda namjerno, sigurno je namjerno...
Sjecate li se tekme kada nam je NikolaKovač zabio gol??
Ma više su smiješni, volio bih da izvučemo Hrvatsku u baražu (ako oni uopšte dođu do baraža)... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 jul 2009, 21:30

svaka čast dzeki na postignutom golu u prijateljskoj utakmici

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2009, 11:54

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jul 2009, 11:58

Dylan Dog je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-21347.htm

Dzeko se o svemu brine 8-)
Pa svaka mu cast, ne bude li prenosena Bundesliga, raja ce izvrsiti masovno samozapaljenje pred Sivim domom!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 jul 2009, 12:02

Čekajte sad ba, nemojte me sekirat! Da li će biti prenos na Eurosportu 2, ovom što imamo na kablovskim operaterima? Znali iko išta o tome?

EDIT:
BUNDESLIGA na Eurosportu 2

Eurosport

Eurosport 2, televizijski kanal sa najbržim rastom u Evropi ponovo jača svoju poziciju u Srbiji pokretanjem nove regionalne verzije kanala sa dodatkom Bundeslige u svojoj programskoj ponudi.

Nova regionalna verzija Eurosporta 2 ima ekskluzivna prava za prenose Bundeslige i Bundeslige 2 u Srbiji. Nemačka liga je jedna od najboljih i najspektakularnijih liga u Evropi sa najvišim prosekom postignutih golova po utakmici (2.92) i najboljom posetom na stadionima (41,914 gledalaca po utakmici). Osim prestižnih klubova, sjajne igre i vrhunskog kvaliteta TV produkcije, Bundesliga je takođe poznata i po nekoliko sjajnih srpskih fudbalera kao što su Gojko Kačar, Marko Pantelić, Neven Subotić, Duško Tošić, Danijel Ljuboja koji su samo nekolicina među veoma poznatim internacionalnim igračima kao što su Franck Ribéry (Francuska), Luca Toni (Italija), Miroslav Klose (Nemačka) ili Lucio :roll: (Brazil).

Privremena programska šema Bundeslige - uključuje 6 ekskluzivnih LIVE mečeva svake sedmice – na novom regionalnom Eurosportu 2:

&bullPetak: 20.00-20.30 pregled 20.30-22.30 LIVE utakmica

&bullSubota: 15.30-17.30 LIVE utakmica, 17.30-18.30 repriza, 18.30-20.30 LIVE utakmica

&bullNedelja: 15.30-17.30 LIVE utakmica ,17.30-19.30 LIVE utakmica,19.30-20.30 najbolje iz programa

&bullPonedeljak: 20.15-22.15 Bundesliga 2 LIVE utakmica

&bullSnimci ponedeljkom popodne, subotom i nedeljom u 24:00

Ekskluzivno emitovanje Bundeslige je veliki plus Eurosportu 2, uz postojeće raznovrsne i poznate timske sportove, uključujući vrhunska takmičenja u najpopularnijim disciplinama kao što su košarka, rukomet, vaterpolo, hokej na ledu i travi, odbojka, ragbi, ili fudbal na pesku, da nabrojimo samo neke...

Ova nova programska ponuda pojačava važnost Eurosporta 2 na srpskom pay TV tržištu.

Kako bi zadovoljili srpsku publiku, srpski komentari na novoj verziji Eurosporta 2 kao i na Eurosportu dostići će 100% programa od 1.avgusta.

Gledaoci Eurosporta 2 i fanovi Bundeslige treba da kontaktiraju svoje kablovske, satelitske i IPTV operatere kako bi osigurali prvoklasnu ponudu pre početka nove Bundesliga sezone koja počinje 7. avgusta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 29 jul 2009, 12:20

U jednu ruku mi je zao sto FTV nece moci prenositi bundesligu kao dosad zbog onih ljudi koji nemaju kablovsku,ali opet s druge strane drago mi je sto cemo moci gledati 6 meceva uzivo,samo mene je strah da nam ne ukinu ovaj eurosport 2 isto ko nekad HRT2 kad je bilo Oimpijada!

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 29 jul 2009, 12:46

pozdrav jedna molba za sportsport.ba da u ime svih bosanaca i hercegovaca kontaktiraju eurosport i saznaju dali cemo mi u bih moci pratiti bundesligu na eurosportu ako ftv nemoze jer bila bi apsolutna tragedija da nemozemo pratiti bundesligu i nase igrace jer je interes svih nas da pratimo bundesligu molimo vas kontaktiraj te eurosport pa na javite :D :D :D

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 29 jul 2009, 13:10

Koje sranje.Vec smo se pozdravili sa Bundesligom na FTV.Ja ne znam kako cu prezivjeti!Daj boze da se nekako dogovore!
12.9.2009.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jul 2009, 13:37

sto smo pratili nase igrace pratili smo,cc kakvi su ovi nasi kreteni jbt
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 29 jul 2009, 14:39

ljudi imam jedan prijedlog da se svi mi i urednistvo sportsport.ba obratimo eurosportu pismom ili nekom peticijom vezano za bundesligu jer bice katastrofa za sve nas ako je ne budemo pratili

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 29 jul 2009, 14:46

esso je napisao/la:ljudi imam jedan prijedlog da se svi mi i urednistvo sportsport.ba obratimo eurosportu pismom ili nekom peticijom vezano za bundesligu jer bice katastrofa za sve nas ako je ne budemo pratili
ma znas sto ce nas poslusat.... :mrgreen: :mrgreen: .....
ostavimo ftv-u da se sad pokazu.....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.