Postao/la MinjonKocka » 23 maj 2012, 22:20
Ispala Sloboda, i šta sad? Jesu to možda zaslužili da ostanu više nego neki drugi tim? Namjestio Željo, namjestio Velež...smiješni ste ba više likovi, dosadilo vam pisati o tome čiji je red da osvoji titulu i kup?
Lopta je okrugla, igra se 90 minuta, svako svakog može pobjedit..izgubi Barsa od predzadnjeg u ligi, pa šta?
Niti Želji niti Veležu nije trebalo ništa...ko je to toliki psiholog da može motivirati igrače da daju 120posto sebe da osvoje utakmicu poslije što su proslavili duplu krunu? Ni Amar nije toliki psiholog.
A na kraju krajeva, koga od igrača Želje boli k za Slobodu? Jel njih bolio k prošle godine kad su poginuli na Grbavici da nam uzmu tri najvrijednija boda u borbi za titulu???? Nije.
I dosta mi je više priče bošnjaci nisu pomogli bošnjacima, četnici sada ostaju u ligi. Pod broj jedan, Željo nije BOŠNJACI, pod broj dva i Slavija i Leotar i Gošk su klubovi iz MOJE ZEMLJE, moji klubovi, što bi ja voljela više Slobodu?? Briga me ba ko je ispao.
Čestitke ponajprije mom Želji na zasluženoj duploj kruni, čestitke Širokom, Borcu i Sarajevu za izborenu Evropu i puno sreće na istoj, čestitam svim časnim i normalnim ljudima što su ispratili ovu našu ligu i ove sezone, da nam s godinama bude sve bolja i bolja
ŽIVJELI
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin