Zelji je potreban taj zapad jer bi s tim mogli igrat Europu u svom dvoristu, a klubu kao sto je Zeljo, klubu koji ima ambicije bit dugo u vrhu je potreban vlastiti stadion koji zadovoljava UEFA uvjete. I ja tu vidim jednu suplju pricu, nema klub para, logicno da je na prvom mjestu platit igrace, pa tek onda stadion, al nadam se da ce dobit tu tribinu sa pratecim objektima, kao sto ovi po forumu i najavljuju.Edol je napisao/la:Već se nekoliko puta pitalo otkud ta informacija, ali jednostavno ne postoji ništa konkretno, na kraju se svede na komentar tipa "eto vidjet ćete", uglavnom smatram to šupljom dok klub ne izađe u javnost s tim.
Želji je u puno većem interesu ulagati u ekipu i poboljšanje trenutnih uslova na stadionu, a proširenje kapaciteta je nepotrebno svakom premijerligašu.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Samo da pitam ove sto prate Želju i mogucnost izgradnje Grbavice,da li se moze na Juznom dijelu stadiona napraviti neka tribina tj.onaj dio ispod tribine gdje se nalaze Manijaci pa da sve ukupno izgleda kao tribina na sprat???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma nema od toga nista, puno puta su oni nas levatili sto se tice stadiona. Dugo cemo mi cekati na te gradnje.Edol je napisao/la:Već se nekoliko puta pitalo otkud ta informacija, ali jednostavno ne postoji ništa konkretno, na kraju se svede na komentar tipa "eto vidjet ćete", uglavnom smatram to šupljom dok klub ne izađe u javnost s tim.
Želji je u puno većem interesu ulagati u ekipu i poboljšanje trenutnih uslova na stadionu, a proširenje kapaciteta je nepotrebno svakom premijerligašu.
NO PYRO NO PARTY
Mislis ono dole, hajmo tako nazvati, stajanje? Pa i moglo bi, ima tu mjesta, pogotova do gola jer si najvjerovatnije primjetio da je ta tribina polukruzna, a ne kao sjever na Grbavici... A isto tako se jug moze podici malo vise u sumu ako fali mjesta, ima gore do tranzita jos dosta prostora... Ali meni je ovako nekako draze, posto je ovo tipicno oldschoolsamocelik je napisao/la:Samo da pitam ove sto prate Želju i mogucnost izgradnje Grbavice,da li se moze na Juznom dijelu stadiona napraviti neka tribina tj.onaj dio ispod tribine gdje se nalaze Manijaci pa da sve ukupno izgleda kao tribina na sprat???

zapad (na kojem bili bile loze, komentatori, mjesta za invalide, medijski prostori i sl) i istok kao sjever, a jug ovakav kakav jeste i ja bi bio najzadovoljniji
Moze neko da napise koji su uslovi potrebni za takmicenje u PL, mislim stadion i to?!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Evo ja sam pretrazio internet i nigdje nista nema, isto kao da pravilnik i ne postoji. Jedino pravilo koje ja znam je to da stadion mora imat minimalno 3000 sjedecih mjesta.po'marke je napisao/la:Moze neko da napise koji su uslovi potrebni za takmicenje u PL, mislim stadion i to?!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
I ja sam druze pretrazio net, gledao na stranici fs bih, nista konkretno ne pise...
Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribine
Tako i treba, sto se mene tice najbolje bi bilo da uslovi budu jos veci, jer ovako samo stagniramo, a onaj ko bude zelio da igra u vrhu uradice sve da osigura novac.Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribine
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Jack777Pott
- Kontakt:
Koji je to debilizam? To znaci da ni Wembley nebi dobio licencu za PLBiH jer su im sve tribine sastavljene?Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribine

joj tebe pa misli se odvojeno to je istok i zapad kao jug od sjevera ha jaJack777Pott je napisao/la:Koji je to debilizam? To znaci da ni Wembley nebi dobio licencu za PLBiH jer su im sve tribine sastavljene?Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribineDakle, Bilino Polje bi otpalo, dok bi licencu dobio Travnik il Velez. To pravilo je vrhunac gluposti u BiH.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Palo mi je to na pamet, al kakva je ovo drzava nebi me cudilo da je i ovo sto sam ja naveo.kristian je napisao/la: joj tebe pa misli se odvojeno to je istok i zapad kao jug od sjevera ha ja
Ma tesko moj prijatelju, pojedini klubovi su isli od vrata do vrata molili da se ispuni i ova jadna norma za 3.000 sjedecih mjesta, tako za te dvije odvojene tribine kod svih premierligasa mozemo samo mastati. Po meni logicnije bi bilo da se srede svlacionice, tereni i postavi rasvjeta na svim premierligasnim terenima, pa onda da se prosiruje stadion. A ako pogledamo sa druge strane, nema ni potrebe za prosirivanje kada druge ekipe jedva skupe po 2.000 gledalaca po tekmi i to kada se neki derbi igra.Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribine
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Imaš na temi "Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013" link od fudbalskog saveza hrvatske koji se odnosi na licenciranje, slično je valjda i kod nas. ( Ako tema nije izbrisanapo'marke je napisao/la:Moze neko da napise koji su uslovi potrebni za takmicenje u PL, mislim stadion i to?!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
mislima da trenutino svi kulubovi iz PL osim olimpika i goska imaju 2 tribine, tako da i nije neki problem.BlueTiger je napisao/la:Ma tesko moj prijatelju, pojedini klubovi su isli od vrata do vrata molili da se ispuni i ova jadna norma za 3.000 sjedecih mjesta, tako za te dvije odvojene tribine kod svih premierligasa mozemo samo mastati. Po meni logicnije bi bilo da se srede svlacionice, tereni i postavi rasvjeta na svim premierligasnim terenima, pa onda da se prosiruje stadion. A ako pogledamo sa druge strane, nema ni potrebe za prosirivanje kada druge ekipe jedva skupe po 2.000 gledalaca po tekmi i to kada se neki derbi igra.Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribine
Republika Zenica
Ma 'ebo tribinu, to bi po meni trebao biti zadnji uslov. Prvi priuritet (po meni) za svakog premijerligaša bi bio travnjak. Znači da se uloži milion maraka i da se napravi travnjak kao u svim normalnim ligama. Tek onda se može očekivati neki napredak u igri. Danas se na većini stadiona ne može igrati pas igra jer skače lopta k'o ping pong.
Stadioni u BiH
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Gosk ima katastrofa travnjak i da se ja pitam nebi im dao da igraju na onom terenu dok se to ne sredi..takodjer ni Kozara tu nista ne odudara... Rudar je fino sredio travnjak 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Jel to na Wembleyu mozes da pravis krugove po stadionu/tribinama? I na njemu su odvojene tribine kao i na bilo kojem normalnom stadionu na svijetu. Isto tako i Bilino Polje ima 4 odvojene tribine...Jack777Pott je napisao/la:Koji je to debilizam? To znaci da ni Wembley nebi dobio licencu za PLBiH jer su im sve tribine sastavljene?Vamos je napisao/la:Gledao sam na TV-u bila je neka emisija vezano za licencu u PL , mislim da ce vec od slijedece sezone biti uslov barem dvije odvojene tribineDakle, Bilino Polje bi otpalo, dok bi licencu dobio Travnik il Velez. To pravilo je vrhunac gluposti u BiH.
010 ISN'T JUST A CODE
Nema stadiona Banja Ilidze u Gradačcu...NeRi_K je napisao/la:Stadioni u BiH
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.