Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pa juventusu i treba pojacanje u upravi, vidi se ofirno da meda ne mogu dok ne muljaju 

nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
a bolje vama da dodje galliani da rosselu zamjeniAdmir_Sa je napisao/la:Pa juventusu i treba pojacanje u upravi, vidi se ofirno da meda ne mogu dok ne muljaju

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moggi ce se vratiti!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Trazite da vam se vrati Moggi,jestel to opet pozelili seriu b? hehehehe:D)
jesmo.. i sta sad*
Upravu si da treba uprava da se mjenja, ali ne sa ovim majmunom.Admir_Sa je napisao/la:Pa juventusu i treba pojacanje u upravi, vidi se ofirno da meda ne mogu dok ne muljaju

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hoćete li dobiti ovo sada na strani.
protiv Bologne?
hocemo
hocemo

Okej, vjerujem ti na riječ. Juve fiksni 1. 

-
- Kontakt:
nije fiksni 1 vec 2 jer igra u gostima,jedino ako vjerujes bologni i imas dovoljno novca za bacanjeNeutral je napisao/la:Okej, vjerujem ti na riječ. Juve fiksni 1.

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Da, da, moja pogreška, fiksna 2. Juve će valjda ovo dobiti. Imaju dosta kvalitetniji tim od onih "špagetaša" .
nije u pitanju kvalitetni tim, vec forma koja nam se vraca.. jer bez ikakve sumnje mi imamo bolji tim i od Bologne, Chieva, Rome, Catanie i ostalih koji su nas dobili.. sada konacno igramo kako treba..
Forza Juve!
Forza Juve!

Ako Bog da vidjeti ćemo da li ste se vratili u formu. 

"forma koja nam se vraca"
to sam rekao, a ne da smo usli u formu.. polako ulazimo posle pobjede protiv Genove i Ajaxa i nesretnih remija protiv Lazija i Livorna..
to sam rekao, a ne da smo usli u formu.. polako ulazimo posle pobjede protiv Genove i Ajaxa i nesretnih remija protiv Lazija i Livorna..
Tako se i Bayern ražio na početku sezone, ali sada su se našli i sve same pobijede, ali u nas je bilo ozljeđenih igrača.
Također meni onaj Diego nije nimalo jasan, odličan igrač da bude u ovakvoj lošoj formi. Podsjeća me na Pabla Aimara, eno njega sada na klupi Benfice , nekad veliki talenat i nestade kao D'Alessandro.
Nadam se da će se vratiti u pravu forum jer sa pravim Diegom Juve bi zasigurno igrao puno bolje.
Također meni onaj Diego nije nimalo jasan, odličan igrač da bude u ovakvoj lošoj formi. Podsjeća me na Pabla Aimara, eno njega sada na klupi Benfice , nekad veliki talenat i nestade kao D'Alessandro.
Nadam se da će se vratiti u pravu forum jer sa pravim Diegom Juve bi zasigurno igrao puno bolje.
vama je prekratnica bila tekma sa nama.. posle toga samo pobjede ste nizali.. a kod nas suprotno.. od tada sve crnije i crnije.. ali cinjenica da citave sezone nema Iaquinte.. Trezeguet i Camo su jako dugo van terena.. pa i onda sitne ( sitne za nas ) povrede od mjesec dana Giovincu, Buffonu, Cannavaru, Caceresu i ostalim igracima..
ni ja ne znam sta je sa Diegom, sa onim Diegom iz Werdera i sa pocetka ove sezone.. prema njemu je sve napravljeno i postavljena formacija koji nismo godinama mjenjali.. umjesto da svake tekme radi nevjerovatne stvari on nikad nista.. neki kazu da je to radi saigraca, da nema sa kim da igra.. Melo, Sissoko, Marchisio, Candreva, Poulsen ?? ako ovi nisu najbolji izbor onda nije niko..
ni ja ne znam sta je sa Diegom, sa onim Diegom iz Werdera i sa pocetka ove sezone.. prema njemu je sve napravljeno i postavljena formacija koji nismo godinama mjenjali.. umjesto da svake tekme radi nevjerovatne stvari on nikad nista.. neki kazu da je to radi saigraca, da nema sa kim da igra.. Melo, Sissoko, Marchisio, Candreva, Poulsen ?? ako ovi nisu najbolji izbor onda nije niko..
Meni je Sissoko drag igrač iz više razloga.
Ja mislim da nije toliki problem u samom Diegu. Naime, njega po dvojica čuvaju a Juventus nema krila, Camo je ozljeđen a ko je lijevo vjeruj mi da ne znam. Giovinca skoro nikada ne ubacuje, a Del Piero je majstor, on je kao u vrhu napada , čovjek ne može se sam. Mislim da im treba jedno kvalitetno krilo tipa Silva, Vicente, Jesus Navas i takvi igrači, a ako se još Camo vrati pa uz Diega bi činili strašan tandem.
Ja mislim da nije toliki problem u samom Diegu. Naime, njega po dvojica čuvaju a Juventus nema krila, Camo je ozljeđen a ko je lijevo vjeruj mi da ne znam. Giovinca skoro nikada ne ubacuje, a Del Piero je majstor, on je kao u vrhu napada , čovjek ne može se sam. Mislim da im treba jedno kvalitetno krilo tipa Silva, Vicente, Jesus Navas i takvi igrači, a ako se još Camo vrati pa uz Diega bi činili strašan tandem.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma precesto se mijenjala formacija i igraci..ja mislim da nijednu utakmicu nismo odigrali u istom sastavu i zbog tog nikako da pronadjemo taj neki idealan sistem igre.....uvijek neko fali...jednu utakmicu igras 4-3-1-2,drugu 4-2-3-1,trecu 4-4-2...pa 4-3-3..i jbg..stas ti ocekivat....i ja sam misljenja da moramo sa krilima igrat...
Btw. Di vaio ne igra sutra a zadnju pobjedu su ostvarili 98

Btw. Di vaio ne igra sutra a zadnju pobjedu su ostvarili 98

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
Galijani demantovao prelazak u Juventus
Italijanski mediji objavili su juče da je moguće senzacionalna fudbalska rokada na Apeninima-aktuelni potpresjednik Milana Adrijano Galijani mogao bi da "pojača" Juventus. A povod za ovakve natpise su sve češći nesporazumi izmedju Galijania i prvog čovjeka kluba,italijanskog premijera Silvija Berluskonija. Poznato je i da je Galijani podržavao nedavni dolazak Amantina Mansinija iz Intera,dok se Berluskoni tome silno protivio.Još žešće svadja izmedju dvojice čelnika "roso-nera"krenula je nakon poraza od Mančester Junajteda (3:2) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
Mediji su tako počeli da spekulišu da bi Galijani mogao da završi posao u Milanu poslije 24 godine,koliko je u klubu.Zbog toga,mnogi ga već vide i kao jednog od budućih čelnika Juventusa,jer iz "stare dame"najavljuju velike promjene u klubu.
Sa druge strane, Galijani je rekao da ne namjerava da ode iz Milana.On je takodje demantovao i da je u lošim odnosima sa Berluskonijem.
"Kategorično demantujem vijest da ću napustiti Milan i preći u Juventus,ne postoji ni bilo kakav sukob sa Berluskonijem"
Immobile napunio 20 godina
Mladi Immobile proživljava sjajne trenutke. Napadač je imao sjajan kraj sedmice koja je na takav način i počela. U ponedjeljak on je postigao het-trik u finalu 62. Viareggio Cupa protiv Empolija, proglašen je za najboljeg strijelca i najboljeg igrača tog turnira.
Danas, 20. februara on ima novi razlog za slavlje, svoj 20. rođendan.
Sve najbolje od svih navijača Juventusa.
Del Piero: Želim najmanje 300 golova!
Najveći igrač u historiji kluba je dao izjavu za talijanske medije u kojoj navodi glad za uspjesima...
Alessandro Del Piero je igrač koji je skupio najviše nastupa i postigao najviše golova u istoriji Juventusa, ali, kako kaže, to mu nije dosta. Bio je najbolji pojedinac meča protiv Ajaxa i sigurno je da se vraća u staru formu.
"Želim do još jednog rekorda a to je postizanje 300. gola", počeo je Del Piero i nastavio: "nakon toga, želim postići još jedan, pa još, još..."
Govoreći o trenutnoj situaciji i formi tima kaže:
"Ne smijemo misliti da je kriza iza nas i moramo nastaviti ovako", završio je legendarni Del Piero.
Na kontu trenutno ima 271 gol, a drugi najbolji strijelac iza njega u historiji kluba je Giampiero Boniperti sa 178 pogodaka.
Alex je ukupno u karijeri postigao 299 golova igrajuci za padovu,juve i italijanksku mladu i A reprezentaciju..i naredni ce mu biti 300-ti
a ja se nadam da ce i u dresu juventusa postici 300 golova...
GRAZIE CAPITANO
Italijanski mediji objavili su juče da je moguće senzacionalna fudbalska rokada na Apeninima-aktuelni potpresjednik Milana Adrijano Galijani mogao bi da "pojača" Juventus. A povod za ovakve natpise su sve češći nesporazumi izmedju Galijania i prvog čovjeka kluba,italijanskog premijera Silvija Berluskonija. Poznato je i da je Galijani podržavao nedavni dolazak Amantina Mansinija iz Intera,dok se Berluskoni tome silno protivio.Još žešće svadja izmedju dvojice čelnika "roso-nera"krenula je nakon poraza od Mančester Junajteda (3:2) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
Mediji su tako počeli da spekulišu da bi Galijani mogao da završi posao u Milanu poslije 24 godine,koliko je u klubu.Zbog toga,mnogi ga već vide i kao jednog od budućih čelnika Juventusa,jer iz "stare dame"najavljuju velike promjene u klubu.
Sa druge strane, Galijani je rekao da ne namjerava da ode iz Milana.On je takodje demantovao i da je u lošim odnosima sa Berluskonijem.
"Kategorično demantujem vijest da ću napustiti Milan i preći u Juventus,ne postoji ni bilo kakav sukob sa Berluskonijem"
Immobile napunio 20 godina
Mladi Immobile proživljava sjajne trenutke. Napadač je imao sjajan kraj sedmice koja je na takav način i počela. U ponedjeljak on je postigao het-trik u finalu 62. Viareggio Cupa protiv Empolija, proglašen je za najboljeg strijelca i najboljeg igrača tog turnira.
Danas, 20. februara on ima novi razlog za slavlje, svoj 20. rođendan.
Sve najbolje od svih navijača Juventusa.
Del Piero: Želim najmanje 300 golova!
Najveći igrač u historiji kluba je dao izjavu za talijanske medije u kojoj navodi glad za uspjesima...
Alessandro Del Piero je igrač koji je skupio najviše nastupa i postigao najviše golova u istoriji Juventusa, ali, kako kaže, to mu nije dosta. Bio je najbolji pojedinac meča protiv Ajaxa i sigurno je da se vraća u staru formu.
"Želim do još jednog rekorda a to je postizanje 300. gola", počeo je Del Piero i nastavio: "nakon toga, želim postići još jedan, pa još, još..."
Govoreći o trenutnoj situaciji i formi tima kaže:
"Ne smijemo misliti da je kriza iza nas i moramo nastaviti ovako", završio je legendarni Del Piero.
Na kontu trenutno ima 271 gol, a drugi najbolji strijelac iza njega u historiji kluba je Giampiero Boniperti sa 178 pogodaka.
Alex je ukupno u karijeri postigao 299 golova igrajuci za padovu,juve i italijanksku mladu i A reprezentaciju..i naredni ce mu biti 300-ti

GRAZIE CAPITANO
nemoguce je napraviti formaciju u kojoj ce Diego igrati trequatristu a da imamo krila.. tj. moguce je samo ako cemo igrati 4-2-3-1 ili 4-1-3-2 ( koja je preofanzivna za Juve ).. ja ne shvatam sto ne igramo 4-2-3-1 , al nema veze.. to nam je najbolja formacija.. a Giovinco ti moze igrati na drugom krilu tj. to mu je prirodna pozicija, Camoranesi na desno.. a Salihamidzic zamjena Cami.. ima u primaveri dosta odlicnih krila..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.