Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2011, 17:07

Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Smjesniji su oni koji misle da Dzeko ima otvoren FB profil i da kao neki moron prica na engleskom sa Balotelliem koji ne zna rijec tog jezika, ali i ovaj je dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 apr 2011, 18:03

Cartman je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Smjesniji su oni koji misle da Dzeko ima otvoren FB profil i da kao neki moron prica na engleskom sa Balotelliem koji ne zna rijec tog jezika, ali i ovaj je dobar.
Iskreno se nadam da se zajebava, al dosad pokazanim sumnjam :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 apr 2011, 20:56

Los_Blanos2 je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
ارسنال هو عادة صفر في كرة القدم
HAHAHAHAHAH! Evo kralja,gospodin,titula legende ide los blancosu ! ! ! Popravio mi ovaj teski radni dan !

P.S. nemojte me samo napadati da sam nepismen ili slicno,pisao sam cirilicom od 1osnovne do 4 srednje ,znam i pricat na cirilici ako treba :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 apr 2011, 21:52

DdIiNnOo je napisao/la:Izzo guzove nam lizo :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 apr 2011, 22:29

Frutek je napisao/la:Jes smješno, ali je glupo do bola, jer SLAVEN koji ne zna ćirlicu je NEPISMEN ;)

ne znaju ljudi da je ćirilica bila naše prvo pismo u Bosni i Hercegovini i da je tek dolaskom fratara došla latinica... no hajd :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2011, 22:34

-Paja je napisao/la:Jesi me isprovocirao i provalio, to su ti humoristi iz istocne bosne, ismet horo, drinamen itd...
Treba realno i nekoj vukojebini priustiti neku vrhunsku fudbalsku utakmicu recimo gosp. Wenger je insistirao da se utakmica odigra iako u toj nekoj vukojebini gdje se igrala utakmica nije bilo struje na svim reflektorima pa je mogla vrlo lako zavrsiti pobjedom Arsenala bez izlaska na teren. Da takodjer je rekao da postuje Beograd i da bi se rado ponovo vratio kao turist u tu Albansku prijestolnicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 apr 2011, 23:25

& ? " $,? & " је срцу ?,' % је $ у " ?,а $ $ ' " " постао $,па % $ $ " " % ' ? " за & $ & - рају " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

admir0711 nr.2
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 nr.2 » 27 apr 2011, 00:32

moze nize ali ne zelim. Nadao sam se da sa ovim mogu dobiti iskljucenje sa ovog foruma. Ali vidim vi ovdje svasta tolerisete

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 27 apr 2011, 00:48

Postao/la Chelsea_CBH dana 26 apr 2011, 16:48
don_burza je napisao/la:

eto super mozes ugovoriti eksorcisam

Papa navija za Bayern kao i ti. Uvijek se svađamo oko toga...Evo pročitaj prva tri reda:

http://socceroverload.com/pope-benedict ... occer-fan/

i ovdje pri dnu;

http://en.wikipedia.org/wiki/Vatican_Ci ... tball_team

A što se tiče egzorcizma, no thanks. Ne navijam za ManUtd.

BTW Da ne bježimo puno s teme, LEGEA je sponzor dresa kojeg nosi Džeko kad igra za repku, a LEGEU je Bena Šesnesti, inače moj dobar prijatelj, službeno blagoslovio.

slika
FORZA MARŠAL !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2011, 00:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala brate :D :D :D

To je to o čemu pričam moj "drh" :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2011, 23:03

1921 je napisao/la:
NE ZNAM SAMO KUDA IDE OVAJ FUDBAL. KAD VIDIM KAKO SE VARA I LAZE, BOLJE MI SE DROGIRATI NEGO SPORTOM BAVITI.
:lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 apr 2011, 12:02

Denis Ispušlić je napisao/la:Pa normalno da bi Dodik navijao za Hrvatsku kad mu je tamo bio jeftiniji Ronhil za svercovanje od vase Aure ili Drine koje ste mu zacijenili kao da je u pitanju Marllboro!!
Čelik Zenica 1945

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 apr 2011, 20:38

Dushi_Rob je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 apr 2011, 20:40

Megamon je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...
ironija, moj hairlija :roll: :? ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 28 apr 2011, 22:07

Sarkazam je to kolega :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 apr 2011, 23:36

Frutek je napisao/la:Sarkazam je to kolega :mrgreen:
hahahha...e ebiga, pomijesao sam :lol: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 28 apr 2011, 23:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
Edo_Hz87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Tema su Robijasi, Horde, Manijaci ili... Pa dajte vise ljudi, sta trebam uraditi, banovati cijeli forum.
trebas otvorit prozor udahnuti malo zraka ili popij neku tabletu za smirenje,kad god udjem na ovaj forum(2-3 puta sedmicno)ti si stalno online i nekom prijetis da ces ga banovat,banuj mene prvog ako ce ti biti lakse duse,realno previse si ozbiljno shvatio funkciju moderatora. :evil:

Ispunio zelju.
:mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 apr 2011, 01:51

Aco je legenda, najjači moderator na pdfu-ovima našeg fudbala.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 apr 2011, 20:14

LudLo 4 je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
ارسنال هو عادة صفر في كرة القدم
HAHAHAHAHAH! Evo kralja,gospodin,titula legende ide los blancosu ! ! ! Popravio mi ovaj teski radni dan !

P.S. nemojte me samo napadati da sam nepismen ili slicno,pisao sam cirilicom od 1osnovne do 4 srednje ,znam i pricat na cirilici ako treba :mrgreen:
u predhodnih 125 stranica ima pa makar 10 ovakvih fazona :roll: :roll: :roll:

los_blancos brainer lafo uspio skontati neki opaki fazon :? :? :? :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 apr 2011, 20:17

RKO je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la: I ja sam fkt navikao da ljudi poslije titule odu negdje proslavit.. ocito ovdje mnogo gubara doslo odmah po forumima slavit i provocirat :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kao da je npr. Zeljo,Sarajevo,Celik,Sloboda,Borac...... osvojio titulu pa da se ide proslaviti :lol: :lol: :lol:
Evo ja sam iz Zenice i lafo navijam za Celik... Kad bi ja bgt proslavio stagod ? Pa nije titula prismrdila Zenici 100 godina, evo tek sad ;) :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 31 gost.