Nije taktika vec realno ako 3:0 ne bude za vas jbga onda nemate sta traziti , odnosno u borbi za tituluSimpatizer je napisao/la:Dobra ti je taktika! Ti bi da nas uljuljkas.TaRgEt_ je napisao/la:Ma dobicete minimalno 3:0 nas ako ne dobijete ne zasluzujete titulu onda realno ako 3:0 ne dobijete minimalno![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Simpatizer
- Kontakt:
@Barney
Hvala na cestitkama. Daj nam malo opisi igru, koliko dugo smo igrali bunker?
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 21 okt 2009, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV
-
borac_sampion
- Kontakt:
dobro je ipak je radni danBarney Stinson je napisao/la:ako nisam zagubio nekoga ravno 50![]()
TREĆI PUT ČASTIMO
-
borac_sampion
- Kontakt:
kad je izvlacenje??? ufff sta bi dao da dobijemo rudar prijedor il slogu doboj
ma ustvari svejedno je kad smo najjaci 
TREĆI PUT ČASTIMO
- Barney Stinson
- Kontakt:
a nije bas bio bunker, bas... prva velika prilika vasa sam na golmana malo izkoso maric obranio, nakon toga precka vagnera glavom i utoj akciji s crte vas izbacuje... nakon toga siroki bolji dominantniji ali bez ucinka... vas golman odlican veceras, dva zicera je skinio i nakon sto smo poveli i pred kraj se potpuno otvorili i kontra i dobra akcija i to je to... tko je igrac s brojem 20?? odlican je...Simpatizer je napisao/la:@Barney
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Simpatizer
- Kontakt:
evo barney je rekao u priliku kako je bilo..
borac dosao s namjerom da se obrani i obranio se..bazirali se na kontre i polukontre..široki bio žešći, življi i više išao prema naprijed ali borac odlično igra..samo brze pasove..svidjelo mi se pravo...
uglavnom, punooo sreće je imao borac veceras..golman skinuo barem 3 zicera..na kraju neka polukontra nakon što marić bezveze izbija i daje vašem loptu, povratna na 11m i gol..
uglavnom jedna prijateljska utakmica bez nekog naboja..iskreno meni drago sto smo ispali..
lešinari svaka čast..škripari isto..
pozdrav
borac dosao s namjerom da se obrani i obranio se..bazirali se na kontre i polukontre..široki bio žešći, življi i više išao prema naprijed ali borac odlično igra..samo brze pasove..svidjelo mi se pravo...
uglavnom, punooo sreće je imao borac veceras..golman skinuo barem 3 zicera..na kraju neka polukontra nakon što marić bezveze izbija i daje vašem loptu, povratna na 11m i gol..
uglavnom jedna prijateljska utakmica bez nekog naboja..iskreno meni drago sto smo ispali..
lešinari svaka čast..škripari isto..
pozdrav
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Stari_Lesinar
- Kontakt:
Evo na radio Geteborgu kaze komentator: "BoVac pobijedio SiVokog na PecaVi!!!" haha...Svaka cast momcima, idemo dalje...dupla kruna je nasa! Sajin, Banjaluka i ostali mladji Lesinari i ja uzivam citajuci ove postove...Schlageru, onaj tvoj post o Lesinarima 1989. i Lesinarima 2009. je fantastican i ja ga potpisujem! Daj prebaci ga Kopanji pa nek' objavi u novinama...dobro ce doci Lesinarima 2029.
Vjeruj mi da mi je svako nase gostovanje ostalo urezano kao tetovaza, pamtim svaki detalj...npr. Kad smo na povratku iz Mostara u februaru 1990. maznuli jagnje sa raznja u Jablanici...ili kad se ono vozom Olimpikom vratismo iz Sa, bez karata naravno...pa prvo gostovanje u Bg nakon osvajanja kupa...Ludilo!!! Next stop Sloboda Tuzla u subotu na gradskom...samo pametno i samo banjalucki! Mijenjam dobro ocuvanu Svedjanku za mjesto na istoku! Hehe...VB 1987, idem traziti onog Lundgrena!
Pozdrav svima, volim vas sve! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!
-
lešinar
Stari_Lesinar je napisao/la:Evo na radio Geteborgu kaze komentator: "BoVac pobijedio SiVokog na PecaVi!!!" haha...Svaka cast momcima, idemo dalje...dupla kruna je nasa! Sajin, Banjaluka i ostali mladji Lesinari i ja uzivam citajuci ove postove...Schlageru, onaj tvoj post o Lesinarima 1989. i Lesinarima 2009. je fantastican i ja ga potpisujem! Daj prebaci ga Kopanji pa nek' objavi u novinama...dobro ce doci Lesinarima 2029.Vjeruj mi da mi je svako nase gostovanje ostalo urezano kao tetovaza, pamtim svaki detalj...npr. Kad smo na povratku iz Mostara u februaru 1990. maznuli jagnje sa raznja u Jablanici...ili kad se ono vozom Olimpikom vratismo iz Sa, bez karata naravno...pa prvo gostovanje u Bg nakon osvajanja kupa...Ludilo!!! Next stop Sloboda Tuzla u subotu na gradskom...samo pametno i samo banjalucki! Mijenjam dobro ocuvanu Svedjanku za mjesto na istoku! Hehe...VB 1987, idem traziti onog Lundgrena!
Pozdrav svima, volim vas sve! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!
-
rudarprijedor
- Kontakt:
e ljudi evo nas u 1/4 finalu kupa protiv vas...
imam osjecaj taj...
ccc steta za vas za kup RS
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
lešinar
i ja bi volio da se sastanemo pa da vam vratimo za onaj poraz u prvenstvurudarprijedor je napisao/la:e ljudi evo nas u 1/4 finalu kupa protiv vas...imam osjecaj taj...
-
rudarprijedor
- Kontakt:
vidjecemo vidjecemo....lešinar je napisao/la:i ja bi volio da se sastanemo pa da vam vratimo za onaj poraz u prvenstvurudarprijedor je napisao/la:e ljudi evo nas u 1/4 finalu kupa protiv vas...imam osjecaj taj...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolestan sam, nisam mogao gledati utakmicu, vjerujem da je Borac usao defanzivno, logicno, ali dobro je cuvao rezultat, ocito, i vjerujem da je, unatoc nasim prilikama i prikazanom u prvom susretu i navodno u ovom, zasluzeno prosao dalje. Cestitke.
U neku ruku mi ''drago'', jer sad se moramo skoncentrirati sto posto na prvenstvo, gdje vjerujem da imamo realno najvise kvaliteta za prvo mjesto do kraja sezone. Borcu sretno.
U neku ruku mi ''drago'', jer sad se moramo skoncentrirati sto posto na prvenstvo, gdje vjerujem da imamo realno najvise kvaliteta za prvo mjesto do kraja sezone. Borcu sretno.
...Život za Široki...
-
Stari_Lesinar
- Kontakt:
Eto sto ti je ljubav, na tv-u Real- Milan a ja na forumu FK Borac!
Ono sto VB 1987. napisa kad je navijac Borca umro na utakmici protiv Dinama, ziva istina...pamtim to kao da je bilo danas! BBB doslo kao nikad do tada, a imali su i jaku ekipu, Boban, Suker, Salja...i da ne duzim...na toj utakmici se desilo prvi put u istoriji YUG fudbala da jedna navijacka grupa bude izbacena sa stadiona! To vam je bilo jedno godinu dana prije Maksimira i one frke tamo i tad, u to vrijeme frka samo takva! Poslije sam imao priliku da sretnem jednog od tih BBB sto su bili izbaceni, pa mi se zalio na onu nasu staru juznu ili sjevernu tribinu tj. stajanje, kaze BBB zapela mu noga hahaha...a murija driu i to! Eh, da imam jednu fotku Lesinara sa te tekme pa je stavim uskoro!
Pozdrav svima i sve vas volim!
Stari_Lesinar je napisao/la:Eto sto ti je ljubav, na tv-u Real- Milan a ja na forumu FK Borac!Ono sto VB 1987. napisa kad je navijac Borca umro na utakmici protiv Dinama, ziva istina...pamtim to kao da je bilo danas! BBB doslo kao nikad do tada, a imali su i jaku ekipu, Boban, Suker, Salja...i da ne duzim...na toj utakmici se desilo prvi put u istoriji YUG fudbala da jedna navijacka grupa bude izbacena sa stadiona! To vam je bilo jedno godinu dana prije Maksimira i one frke tamo i tad, u to vrijeme frka samo takva! Poslije sam imao priliku da sretnem jednog od tih BBB sto su bili izbaceni, pa mi se zalio na onu nasu staru juznu ili sjevernu tribinu tj. stajanje, kaze BBB zapela mu noga hahaha...a murija driu i to! Eh, da imam jednu fotku Lesinara sa te tekme pa je stavim uskoro!
Pozdrav svima i sve vas volim!
U potpunosti se slažem sa tobom , **** Real - Milan ... !!! Naš je Borac nama sve na svijetu ... !!!! Stari_Lešinar , kad ćeš u BL da navijaš sa braćom , ae malo dodji da se gotivimo , ostavi malo Švedsku iza sebe , ae bar na jedan vikend
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
-
borac_sampion
- Kontakt:
aj jos pisite
otkad citam ove postove krenuo sam na gostovanja 
TREĆI PUT ČASTIMO
-
Stari_Lesinar
- Kontakt:
Nesto sam inspirisan nocas, 'ebiga do mene je!
Dolazi Crvena Zvezda u BL tamo negdje u jesen 1990. Ja i moj Veliki Drug, pokojni Sasa Koncar se zacugamo u kafani Soko!
Ta kafana je nekad bila iza starog zanatskog ili pored Borova! Sad je tamo onaj Topolino cini mi se...i tako cugamo ja i Banjalucki "West Ham hooligan who came good"...pa cemo na Zelju, kao da cekamo Delije, da se udaramo i to! I krenemo mi na Zelju, kaze Koncar hajmo buraz na jos jednu u Signal ( to vam je onaj stari kafic preko puta auto skole, bila neka banka prije dvije godine tamo)...I tako ti mi u Signalu dignemo nekakve trebe a tekma pocinje za dva sata...Kazem ja Koncaru, hajmo buraz ulaze nasi na stadion, a on onako polupijan i zaljubljen...haha kaze, neka mi cemo preko vojnog! Eh sad opet moram objasnjavati ovim mladjim sta znaci preko vojnog? OK, mi Vulturesi smo uvijek ulazili besplatno na stadion, ali kad smo u grupi, a 'ebiga kad neko zakasni preko vojnog. Taman tamo gdje je stajao onaj grafit sto ga VB 1987 napisa!
I krenemo ti mi preko vojnog kad tamo mrtva straza, nema sanse da udjes....Nastavak slijedi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.