dobro si...najbolje rjesenje,hala tikenoo je napisao/la:ma uzmi sarajevsku najbolje te smiri,a i bez recepta ti jerob do bagro je napisao/la:ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenjetrebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobro si...najbolje rjesenje,hala tikenoo je napisao/la:ma uzmi sarajevsku najbolje te smiri,a i bez recepta ti jerob do bagro je napisao/la:ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenjetrebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu
![]()
savez daje agencijama,a ovi u ta lu s njima pa agencije rade sas svercerima..Meni je logicinije da se radi s klubovima,npr u Tz na blagajni Slobode ,Zenica-Celik...A sinoc onaj Colakovic prica druge price,kako je moguce da ljudi nude sve karte koliko god ko hoce i koju tribinu zeli...Gade mi se ove tekme,da ne volim ovu drzavu i zmajeve,hmScof1eld je napisao/la:Nego jeste li zbavili karte za Zenicu ??? smrzavo sam se od pola 4 ujutro ispred BP... prije u ove dane lagano vec bili pomireni s tim sto ne idemo na SP il EP![]()
ja sam je hvala bogu nabavio,cuvam je isto pasce svogScof1eld je napisao/la:Nego jeste li zbavili karte za Zenicu ??? smrzavo sam se od pola 4 ujutro ispred BP... prije u ove dane lagano vec bili pomireni s tim sto ne idemo na SP il EP![]()
Ronaldo se večeras vratio u Madrid iz Lisabona i definitivno otpada.dr_rock je napisao/la:mene nervira ovaj k**** oko Ronalda. J**** ima mater **** neka vise kazu hoce li ili nece igrati, zar nas se ovoliko boje da moraju takticku praviti?
york je napisao/la:Hana Hadžiavdagić rezervirala sobu 503 hotela zenica:)
Vidi Pandže,moze mijenjat' Čika MišuAlucard je napisao/la:
Evo kolega kod mene ode,inace njih 5 iz Srebrenika krecu ,sad ...Legenda_BiH je napisao/la:Ide li ko iz foruma u lisabon?
Evo nam formacija, ovako bi mogli pobjedit u 2 tekme
----------------------------Hasagic---------------------------
----------Jahic---------Nadarevic---------Spahic-----------
-Ibricic------Rahimic----------Bajramovic-----Salihovic--
-------------------------Misimovic----------------------------
--------------------Dzeko-----------Ibisevic-----------------
Hmmm...Supic ne brani za svoj klub...BEG svaku tekmu brani, i dobija pohvale svakog vikenda. Stvarno velika dilema za Ciroguza.rob do bagro je napisao/la:Hasagić se žali na povredu, Ćiro razmišlja o alternativi
Nogometna reprezentacija BiH danas je odradila dva treninga u Novom Vinodolskom. Kako smo već pisali Semir Štilić je zbog povrede napustio kamp i vratio se u glavni grad BiH. Nogometaš Lech Poznana najvjerovatnije neće konkurisati niti za uzvratni meč u Zenici. Međutim, tu nije kraj problema za selektora Miroslava Ćiru Blaževića.
Naime, na poslijepodnevnom treningu prvi čuvar mreže naše nacionalne vrste Kenan Hasagić, apostrofirao je da ima bolove i da se pribojava kiksa prilikom istrčavanja.
Kako sada stvari stoje najvjerovatnije neće biti među stativama bh. gola u Lisabonu, kako je planirao selektor. Alternativa su Nemanja Supić, koji ne brani za svoj klub (Timisoara) i nije u takmičarskoj formi, te Asmir Begović koji konstantno čuva mrežu Ipswich Towna. Ostaje da vidimo za koju će se soluciju odlučiti šef državne nogometne selekcije.
----------------------------Hasagic---------------------------
----------Jahic---------Nadarevic---------Spahic-----------
-Ibricic------Rahimic----------Bajramovic-----Salihovic--
-------------------------Misimovic----------------------------
--------------------Dzeko-----------Ibisevic-----------------
pa to da je nesposoban znali smo i ranije,to nije nista novo...ljudi do kada cemo o ronaldu raspravljati,zasto jednostavno neko ne napravi temu RONALNO,a da se ovdje raspravlja o utakmici..Knele je napisao/la:Ronaldo se večeras vratio u Madrid iz Lisabona i definitivno otpada.dr_rock je napisao/la:mene nervira ovaj k**** oko Ronalda. J**** ima mater **** neka vise kazu hoce li ili nece igrati, zar nas se ovoliko boje da moraju takticku praviti?
"Nisam sposoban igrati", prenosi Goal.com Ronaldovu izjavu portugalskom savezu.
emerik gudelj 501..Lily je napisao/la:york je napisao/la:Hana Hadžiavdagić rezervirala sobu 503 hotela zenica:)
hahaha..![]()
![]()
![]()
kenoo je napisao/la:emerik gudelj 501..Lily je napisao/la:york je napisao/la:Hana Hadžiavdagić rezervirala sobu 503 hotela zenica:)
hahaha..![]()
![]()
![]()
ima i sopstvene zastitare..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.