Pa na ovoj temi odavno ordiniraju oni sto nisu krocili na grbavicu nikad. Eto taj muki neki dan pisao kako mu je zelja otici, ili tek treba prvi put da ode, pa imas onog svedjanina sto vjv nikad nije vidio stadiona itd itd
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PointBlank
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vodimo 1:0 protiv Rudara nakon prvog poluvremena. Gasal zabio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako igramo? Igra, pressing, pasovi, lopte na prvu, drugu i sl?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Na kraju 2:0. Gasal i Bekric strijelci.

Ko da nije prijateljska vec prvenstvena koliko se skupilo raje.

Ko da nije prijateljska vec prvenstvena koliko se skupilo raje.

Otkrio je Ivkovic krivca sto nije bio na klupi, sto je najavio u subotu. 

- Bila je greška u savezu, ali ljudi koji rade oni i griješe.
Bugojanski Zadro osjetio malo problema u listu i odmah dvije sedmice out. Svaka čast onome ko mu je dao ugovor 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja da sam on i da toliko imam problema sa povredama prvo ili bi sebi nogu otkinuo ili bi prestao igrat fudbal

mosa lošmi stićko tit-ula!
Danas ovi novi nista specijalno. Posebno nista Zdunic. Gasal danas najbolji ubjedljivo, trčao je ko navijen. Durakovic dobar, kapiten kapitenski odigrao.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Hajde bar je shvatio kritike koje je dobio za ponašanje poslije Tuzle. Ako nije u stanju ove sezone da se izbori za poziciju na desnom krilu neka okači kopačke o klin. A ima šlifa fakat, pogotovo na način koji ulazi unutra i kakav šut ima.
Željezničar za život cijeli!
Po meni Crnčević, Zdunić, Jahić i Gasal danas odlični.
-
- Kontakt:
Duga je sezona, bit će svega. Bitno je da su tu.zeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 21:57Po meni crncevic, jahic i gasal treba da imaju mjesta u prvoj.
kad se sjetim
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Iskreno nema konkurencije da ne izbori. Bolji je i od ovih Hrvata a ne od Hrelje.SudoHusika je napisao/la: ↑03 avg 2021, 21:40Hajde bar je shvatio kritike koje je dobio za ponašanje poslije Tuzle. Ako nije u stanju ove sezone da se izbori za poziciju na desnom krilu neka okači kopačke o klin. A ima šlifa fakat, pogotovo na način koji ulazi unutra i kakav šut ima.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Fudbalski jeste. Samo da shvati da se za neki uspjeh treba malo i guzica oznojiti.Benderrr je napisao/la: ↑03 avg 2021, 22:11Iskreno nema konkurencije da ne izbori. Bolji je i od ovih Hrvata a ne od Hrelje.SudoHusika je napisao/la: ↑03 avg 2021, 21:40Hajde bar je shvatio kritike koje je dobio za ponašanje poslije Tuzle. Ako nije u stanju ove sezone da se izbori za poziciju na desnom krilu neka okači kopačke o klin. A ima šlifa fakat, pogotovo na način koji ulazi unutra i kakav šut ima.
Željezničar za život cijeli!
Ne znam da uposlenici koji ne dolaze na posao, i ne izvršavaju zadatke koje im daju predpostavljeni baš mogu nešto posebno potraživati od poslodavca...
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Hrasno15, mirza_it, sekac, TefalTava i 127 gostiju.