BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Dobit cemo Francusku lakse nego ovo danas! Zapamtite i citirajte me za par dana!
Danas uzasno lose kupljenje lopte pod kosem, ne racunajuci Jusufa. Kamenjas i Halilovic nijednu popravnu loptu nisu ubacili nit pokusali
Ovi opale i kao eto to ti je sto ti je. Protiv Francuza smo takvih poena masu naubacivali
Ovi opale i kao eto to ti je sto ti je. Protiv Francuza smo takvih poena masu naubacivali
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 03 sep 2022, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Perry iz CG je 3x bolji igrač od RobertsonaUnofficialpage je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:50Šteta, moglo se ovo dobiti. Suđenje loše, navlačili su cijeli meč njima i svaka sumnjiva odluka je išla ka njima. Generalno, nemaš šta igračima zamjeriti, borili su se koliko su mogli i to je to. Falio je Roberson i Halilović. Mi moramo naći novog naturalizovanog igrača, svaka čast Robersonu, ali nama treba bolji igrač ako išta mislimo napraviti.
Naša je šansa sad Francuska, da oni imaju loš turnir i odmah ispadnu jer realno i Litva i Slovenija i Njemačka prolaze dalje.
Ako veceras odigraju kao protiv nas i Njemacke, msm da imamo realne sanse za pobjedu onda.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:59Dobit cemo Francusku lakse nego ovo danas! Zapamtite i citirajte me za par dana!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
U slucaju istog broja bodova dvije ili vise ekipa da li se gleda medjuobni ogled ili kos razlika?
-
- Kontakt:
A protivnici po tvojoj logici će svaku utakmicu sve šuteve pogađati ? Na turniru gdje igraš dan za danom ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zaboravio sam dodati da Njemci su me negativno iznenadili sa reakcijama i provokacijama fuuj volio bih da ih Slovenci i Litvanci dobro isprase za pocetak a onda da nalete na Tursku u osmini pa da Turci imaju svoj dan i otresu ih.
Ona scena kad na klupi sjede Wagner, Voigtman cini mi se i Schroder te nesto pricaju i smiju se mi je nesto najodvratnije sto sam vidio u zadnje vrijeme
Ona scena kad na klupi sjede Wagner, Voigtman cini mi se i Schroder te nesto pricaju i smiju se mi je nesto najodvratnije sto sam vidio u zadnje vrijeme
Međusobni, zato je veoma važno da Francuska sad izgubi od Litve. Oni dakle, u tom slučaju, pred utakmicu sa nama maksimalno mogu biti na 2-2 (i to ako dobiju Mađare i Slovence), a mi u najgorem slučaju možemo biti na 1-3.
Znači to je taj meč koji će biti odlučujući za prolaz dalje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čuj lakše cemo sa Slovenijom, ja ne vjerujem šta neki pišu ovdje, imaju top3 igrača prvenstva, čovjeka koji sam igra a uz to nama je Nurkić danas 35 minuta odigrao, što je jako jako jako loše jer on NEMA snage i KONDICIJE da odigra i sutra 20 TOP, VRHUNSKIH minuta za nas, VRHUNSKIH znači u oba pravca kao što igra inače
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Atic najveci debil....Miki strah...Lazic otvorene Trice ..ostali ,OK.
koliko bi bilo logicno, sutrasnju utakmicu krenuti s manjom minutazom za Nurkica, iako pred Francuze imamo dan odmora
ne moze tu covjek biti nikako pametan
ne moze tu covjek biti nikako pametan
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 03 sep 2022, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ubit ce nas Luka ko Mraz paprike nazalostbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:07Čuj lakše cemo sa Slovenijom, ja ne vjerujem šta neki pišu ovdje, imaju top3 igrača prvenstva, čovjeka koji sam igra a uz to nama je Nurkić danas 35 minuta odigrao, što je jako jako jako loše jer on NEMA snage i KONDICIJE da odigra i sutra 20 TOP, VRHUNSKIH minuta za nas, VRHUNSKIH znači u oba pravca kao što igra inače
Slovenci su najjaca ekipa u grupi,ako nista dobra stvar je da igraju kasno navecer,ali doduse protiv Madjarske vjerovatno nece imati velikih problema.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Sutra i da izgubimo nema veze, imamo dan odmora ponedjeljak i onda poginut protiv Francuza! A s druge strane, francuska mora danas izgubiti, a nek sutra i dobiju Madjare... i onda utakmica odluke!
Tacno, to je najrealniji scenarij. Realno bi bilo da ovakva Litvanija i Slovenija dobiju Francuze, a opet da oni pobijede Mađare pa onda s njima u zadnjem kolu odlucivati ko ide na 4.mjesto. U nekom ludom scenariju bi se moglo dogoditi i da se napravi krug BiH-Francuska-Mađarska, krug reprezentacija sa 1 pobjedom, pa bi tu vjerovatno kos razlika odlucivala (npr. Francuska izgubi od Mađarske, ali pobijede nas). Mada nebitno, treba se potuci sa svim ostalim u grupi pa poksuati sta napraviti. Nadamo se da mozemo jos jednu pobijediti pa da idemo daljeRaonffa je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:06Međusobni, zato je veoma važno da Francuska sad izgubi od Litve. Oni dakle, u tom slučaju, pred utakmicu sa nama maksimalno mogu biti na 2-2 (i to ako dobiju Mađare i Slovence), a mi u najgorem slučaju možemo biti na 1-3.
Znači to je taj meč koji će biti odlučujući za prolaz dalje.

Kako mi je milo vidjet Musu koji ih raskiva a do prije dvije tri godine je u takvom raspadu karijere bio... Koliko se uzdigao od tad 
Zna li sad trener gdje igra?
Zna li sad trener gdje igra?
- JohnCleese
- Kontakt:
1. Prepali se pobjede pa osjetno smanjili intezitet u odbrani a napadali izgledali bezglavo
2. Dopustili da te ljigavi protivnik isprovocira
3. Los poenterski dan za Robersona, Halilovića i ostatak ekipe
Tri razloga koja su dovoljna da te cak i ovakva ekipa kakva je Njemačka pobijedi
Tezak poraz prije svega sa psihičkog aspekta, ali kad se uzme u obzir sa takmicarskih aspekta da bi nam i uz danasnju pobjedu opet trebala jos jedna pobjeda za prolaz protiv izravnog protivnika u cetvrtom ili petom kolu onda je jos uvijek sve ok.
Tri razloga koja su dovoljna da te cak i ovakva ekipa kakva je Njemačka pobijedi

Tezak poraz prije svega sa psihičkog aspekta, ali kad se uzme u obzir sa takmicarskih aspekta da bi nam i uz danasnju pobjedu opet trebala jos jedna pobjeda za prolaz protiv izravnog protivnika u cetvrtom ili petom kolu onda je jos uvijek sve ok.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Mi zadnju igramo s Litvom a ne s Francuskom. Francuska posljednju igra s SlovenijomMerciBien je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:13Tacno, to je najrealniji scenarij. Realno bi bilo da ovakva Litvanija i Slovenija dobiju Francuze, a opet da oni pobijede Mađare pa onda s njima u zadnjem kolu odlucivati ko ide na 4.mjesto. U nekom ludom scenariju bi se moglo dogoditi i da se napravi krug BiH-Francuska-Mađarska, krug reprezentacija sa 1 pobjedom, pa bi tu vjerovatno kos razlika odlucivala (npr. Francuska izgubi od Mađarske, ali pobijede nas). Mada nebitno, treba se potuci sa svim ostalim u grupi pa poksuati sta napraviti. Nadamo se da mozemo jos jednu pobijediti pa da idemo daljeRaonffa je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:06Međusobni, zato je veoma važno da Francuska sad izgubi od Litve. Oni dakle, u tom slučaju, pred utakmicu sa nama maksimalno mogu biti na 2-2 (i to ako dobiju Mađare i Slovence), a mi u najgorem slučaju možemo biti na 1-3.
Znači to je taj meč koji će biti odlučujući za prolaz dalje.![]()
-
- Kontakt:
1 . Niđe veze .JohnCleese je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:201. Prepali se pobjede pa osjetno smanjili intezitet u odbrani a napadali izgledali bezglavo
Tri razloga koja su dovoljna da te cak i ovakva ekipa kakva je Njemačka pobijedi![]()
2 . I jesu i nisu , nije jednostavno kad te sudije yebu i puls nabijen .
3 . Pogotovo Halilovića , on nas je "zayebo" najviše ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.