HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Aha nisam vidio.
Hvala.
Hvala.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
15 minuta do kraja 0-1 je... ja bio zadovoljan i sa porazom 2-1 ali može i ovako..
..
jednostavno najbolji...

jednostavno najbolji...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ja te volim zrinjski eeeeeeeeeeeeeee
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
1:1 je.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
- antipolitikaa
- Kontakt:
Odlican rezultat ako ovako zavrsi!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Nema sta vratili su se u dobru formu pobjeda u modrici sa sarajevom 1:1 dosta za prolaz,sad jos susjede nakantat i nek se niz bez poraza nastavi.cestitke momcima !
- antipolitikaa
- Kontakt:
Amel i Kenan Handzic braca iz FK Sarajeva razgovor sa njima,izdvojit cu samo jedan text,pa vi i dalje se uzdajte u tradiciju i 60,70e godine proslog stoljeca,mazlumi i lopovi vam tjeraju djecu iz klubova !
Sad je u Čeliku čitav prvi tim juniora priključeno pripremama prvog tima, ali kod njih su još lošiji uslovi kod nas. Oni još treniraju na „šljaci“, a tek pred početak završnice OPL su nešto malo trenirali na Bilinom Polju. Široki i Zrinjski imaju daleko najbolje uslove. Također, ne igramo sa Orašjem u grupi, ali kažu da oni imaju fenomanalne uslove. U Širokom npr. već kadeti imaju stipendijske ugovore. S druge strane, mi sami plaćamo po 500 KM svake pripreme. Uglavnom, sve je skoro isto širom zemlje, samo ove ekipe odskaču
Sad je u Čeliku čitav prvi tim juniora priključeno pripremama prvog tima, ali kod njih su još lošiji uslovi kod nas. Oni još treniraju na „šljaci“, a tek pred početak završnice OPL su nešto malo trenirali na Bilinom Polju. Široki i Zrinjski imaju daleko najbolje uslove. Također, ne igramo sa Orašjem u grupi, ali kažu da oni imaju fenomanalne uslove. U Širokom npr. već kadeti imaju stipendijske ugovore. S druge strane, mi sami plaćamo po 500 KM svake pripreme. Uglavnom, sve je skoro isto širom zemlje, samo ove ekipe odskaču
antipolitika ti nisi normlan,sam sa sobom komuniciraš i kakve veze imaju braća iz sarajeva sa Zrinjskim bola ohani malo,napiši neku informaciju i živio
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
znas li ti o cemu pises majke ti pa u zenici ima na kamberovica polju bolji stadion nego u pola premijerligasa a ti kazes da treniraju na sljaci ne kontam te uopsteantipolitikaa je napisao/la:Amel i Kenan Handzic braca iz FK Sarajeva razgovor sa njima,izdvojit cu samo jedan text,pa vi i dalje se uzdajte u tradiciju i 60,70e godine proslog stoljeca,mazlumi i lopovi vam tjeraju djecu iz klubova !
- antipolitikaa
- Kontakt:
To je iz razovora s tom dvojicom brace iz juniorskog pogona Sarajeva,nisam to ja rekao.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ja sam barem aktivan a razgovor je posluzio kao dokaz tko je trenutno najorganiziraniji klub u bih uz siroki brijeg,moj el zrinjs ukljuci vijuge!el zrinja je napisao/la:antipolitika ti nisi normlan,sam sa sobom komuniciraš i kakve veze imaju braća iz sarajeva sa Zrinjskim bola ohani malo,napiši neku informaciju i živio

Antipolitika,taj teskt je niđe veze,mi imamo najgore uvjete u omladinskim ligama od svih prvoligaša i dobri rezultati nisu rezultat organiziranosti,jer bi onda imali kakve-takve uvjete,nego ova naša mostarska mladost koja opet donosi trofeje.
Ušli smo u dobru seriju.Sarajevo je arhivirano,uzeli smo po šta smo došli,sad nam dolaze rođeni,ima da ih spustimo na zemlju i pokažemo da im je mjesto ispod nas na tablici.
Stoja se vratio,kad se vrate Dame,Žile i Dragičević,malo tko će imat snage da nas pobjedi.
Naš se vlak tek zahuktava i nek se dobro zamisle ovi koji su se već proglasili prvacima.
Ušli smo u dobru seriju.Sarajevo je arhivirano,uzeli smo po šta smo došli,sad nam dolaze rođeni,ima da ih spustimo na zemlju i pokažemo da im je mjesto ispod nas na tablici.
Stoja se vratio,kad se vrate Dame,Žile i Dragičević,malo tko će imat snage da nas pobjedi.
Naš se vlak tek zahuktava i nek se dobro zamisle ovi koji su se već proglasili prvacima.
-
- Kontakt:
jucer se vracam i sarajeva kad ultrasi stali iza tunela na bradini policija ih zaustavila.7-8 auta....
posto je bio zastoj u hadžićima kolona 3-4 km pola sata se cekalo 1 traka radila,policija im neda prema sarajevu.
oni izasli iz auta skidaju dresove i oblace maice i hoce da krenu prema sarajevu,,.,
joj pickhetina!!!
zar eagles nisu stara pod grupa red army???
posto je bio zastoj u hadžićima kolona 3-4 km pola sata se cekalo 1 traka radila,policija im neda prema sarajevu.
oni izasli iz auta skidaju dresove i oblace maice i hoce da krenu prema sarajevu,,.,
joj pickhetina!!!
-
- Kontakt:
Šta ovaj laprda oni mi se javljaju oko navijačkih tema. E moj šefe svjetlosne godine nas dijele.
Nego vi o svojim sendvićima i sokovima razmišljajte. Najobičniji sindikalci. Majstori laži i uveličavanja!
Nego vi o svojim sendvićima i sokovima razmišljajte. Najobičniji sindikalci. Majstori laži i uveličavanja!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
ubjedljivo preuzima ulogu dvorske lude na ovom forumu..hahahaVFC1922MOSTAR je napisao/la:jucer se vracam i sarajeva kad ultrasi stali iza tunela na bradini policija ih zaustavila.7-8 auta....
joj pickhetina!!!
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- ZRINJSKI-MOSTAR
Kasno sam stigao pa se nisam javljao na forum...Drama odrađeno gostovanje s obzirom da je radni dan pa nas je dosta bilo na poslu i nije moglo ići...Put do Sarajeva se odužio pa smo tek stigli u drugom poluvremenu... Policija korektna , Horde neloše iako sam iskreno očekivao ih u večem broju ali izgleda da nešto lagano bojkotuju jer sa na samom kraju utakmice za sekundu ispraznila njihova tribina...
Jedan klip sa te utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=4Mm8FlDsmFQ
E sad lagano spremanje za nedelju i da RAZVALIMO komšije
IDEMO PO NOVE POBJEDE
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
VFC1922MOSTAR je napisao/la:jucer se vracam i sarajeva kad ultrasi stali iza tunela na bradini policija ih zaustavila.7-8 auta....
joj pickhetina!!!
10 godina idem na utakmice i svega sam 4-5 likova vidio u dresovima na gostujucim utakmicama!!!
o čemu ovaj trabunja

bum tras-ultras
-
Cestitke na dolasku i korektnom navijanju bar koliko sam cuo..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Kasno sam stigao pa se nisam javljao na forum...Drama odrađeno gostovanje s obzirom da je radni dan pa nas je dosta bilo na poslu i nije moglo ići...Put do Sarajeva se odužio pa smo tek stigli u drugom poluvremenu... Policija korektna , Horde neloše iako sam iskreno očekivao ih u večem broju ali izgleda da nešto lagano bojkotuju jer sa na samom kraju utakmice za sekundu ispraznila njihova tribina...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Mi smo malo vas al et zajebancija xD, jbg i dan jos haos u gradu nije bilo struje nisu tramvaji radili ..al et dobra utakmica, mi smo se vise okrenuli ka upravi i izasli odmah sa stadiona poslije isteka 90 min..
pozz
- ZRINJSKI-MOSTAR
Vidiš i sam da je neka drtetina samo provocira i laže...Takvi su svi ovi internet huligani...ero je napisao/la:VFC1922MOSTAR je napisao/la:jucer se vracam i sarajeva kad ultrasi stali iza tunela na bradini policija ih zaustavila.7-8 auta....
joj pickhetina!!!
10 godina idem na utakmice i svega sam 4-5 likova vidio u dresovima na gostujucim utakmicama!!!
o čemu ovaj trabunja![]()
bum tras-ultras
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
Niz neporaženosti i dobrih igara Zrinjskog nastavio se i u večerašnjoj Kup utakmici sa Sarajevom na stadionu Koševo pred oko 2000 gledatelja. Domaći navijači su u više navrata prizivali ostavku Uprave svoga kluba, a Ultrasi su stigli na stadion tek u drugom dijelu utakmice.
Sir Dragan Jović na teren je poslao istu momčad kao i protiv Modriče:
Melher, Marković, Šunjić, Ivanković, Aničić, Žuržinov, Afadize, Musa, Selimović,Zadro i Kordić.
Početak nije donio dobru igru, pogotovo ne onakvu kakvu su priželjkivali domaći navijači jer njihova momčad nije bila superiorna u odnosu na Zrinjski. Sa druge strane Jović je postavio taktiku kako bi za uzvratni susret obezbjedio povoljan rezultat, i u prvom dijelu to je sasvim dobro funkcionirala. Plemići su držali sredinu terena i nisu dozvolili domaćinu da stvori neke šanse za postizanje gola. Sa druge strane naši nogometaši su pokušali preko kontra udara ugroziti gol, ali nije bilo nekih velikih prilika koje bi mogli zapamtiti. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 0:0 i to je realan odnos snaga na terenu.
Drugi dio ponudio je puno bolji nogomet, a naši nogometaši su odlučnije krenuli ka vratima domaćina. Sa druge strane domaći navijači su bili sve nestrpljiviji, dok je dolazak Ultrasa bio dodatni motiv za Zrinjski. Vidjeli smo nekoliko pokušaja napada Plemića, a 56 minuta nam je donijela vodstvo preko Zadre. Nakon primljenog pogotka domaći su krenuli odlučnije i igra se preselila na polovicu Zrinjskog. U tim trenucima obrana Zrinjskog izgledala je odlično i domaćini nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Melhera.
Pred sami kraj Sarajevo je došlo do poravnanja pogotkom Čampare, a taj pogotak djelo je više sreće nego li spretnosti domaćih igrača. U drugom dijelu Jović je dao šansu Stojanoviću, P. Sušiću i M. Sušiću koji su ušli umjesto Žuržinova, Zadre i Selimovića. Utakmica je završila 1:1 što Zrinjskom daje velike šanse pred uzvrat za sedam dana u Mostaru. Ekipa portala čestita nogometašima na dobroj igri i rezultatu na Koševu večeras.
(Preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
Sir Dragan Jović na teren je poslao istu momčad kao i protiv Modriče:
Melher, Marković, Šunjić, Ivanković, Aničić, Žuržinov, Afadize, Musa, Selimović,Zadro i Kordić.
Početak nije donio dobru igru, pogotovo ne onakvu kakvu su priželjkivali domaći navijači jer njihova momčad nije bila superiorna u odnosu na Zrinjski. Sa druge strane Jović je postavio taktiku kako bi za uzvratni susret obezbjedio povoljan rezultat, i u prvom dijelu to je sasvim dobro funkcionirala. Plemići su držali sredinu terena i nisu dozvolili domaćinu da stvori neke šanse za postizanje gola. Sa druge strane naši nogometaši su pokušali preko kontra udara ugroziti gol, ali nije bilo nekih velikih prilika koje bi mogli zapamtiti. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 0:0 i to je realan odnos snaga na terenu.
Drugi dio ponudio je puno bolji nogomet, a naši nogometaši su odlučnije krenuli ka vratima domaćina. Sa druge strane domaći navijači su bili sve nestrpljiviji, dok je dolazak Ultrasa bio dodatni motiv za Zrinjski. Vidjeli smo nekoliko pokušaja napada Plemića, a 56 minuta nam je donijela vodstvo preko Zadre. Nakon primljenog pogotka domaći su krenuli odlučnije i igra se preselila na polovicu Zrinjskog. U tim trenucima obrana Zrinjskog izgledala je odlično i domaćini nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Melhera.
Pred sami kraj Sarajevo je došlo do poravnanja pogotkom Čampare, a taj pogotak djelo je više sreće nego li spretnosti domaćih igrača. U drugom dijelu Jović je dao šansu Stojanoviću, P. Sušiću i M. Sušiću koji su ušli umjesto Žuržinova, Zadre i Selimovića. Utakmica je završila 1:1 što Zrinjskom daje velike šanse pred uzvrat za sedam dana u Mostaru. Ekipa portala čestita nogometašima na dobroj igri i rezultatu na Koševu večeras.
(Preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.