Brate kada bwin.com blokira, to ti je ozbiljnomagic je napisao/la:bola u ans cim se malo pocme pricat nesto odma blokiraju,a milion puta do sad je bila suplja...
Mislis da cemo stalno biti u formi sa istom ekipom?rudarprijedor je napisao/la:Pa 80 posto utakmica Rudara kod kuce je bilo blokirano i namjesteno,pa Rudar ni jednu da izgubi eto vec 5 godina osim od Zelje....Pusti suplje priceAko sumnjas ,nemoj ni dolaziti na stadion
Kakve to veze ima sa utakmicom protiv SirokogPrijedor je napisao/la:Mislis da cemo stalno biti u formi sa istom ekipom?rudarprijedor je napisao/la:Pa 80 posto utakmica Rudara kod kuce je bilo blokirano i namjesteno,pa Rudar ni jednu da izgubi eto vec 5 godina osim od Zelje....Pusti suplje priceAko sumnjas ,nemoj ni dolaziti na stadion
Pa ovo su sve stari igraci, prosjek godina nam je ocajan...Pa sta kada ovi igraci ne budu vise mogli davati svoj maximum, ispadamo odma iz lige...
Treba brate biti realan, jer ako se opstina ne umijesa, sledece sezone nas ceka pravi pakao za opstanak...
Neka mi neko objasni, zasto vi iz Prijedora kradete sve ideje iz Banjaluke? Koliko ja znam uzvik AJ' je nesto sto se vec dugo cuje u BL i na njihovim utakmicama.rudarprijedor je napisao/la: Aj Rudar,Aj Prijedor
Imao sam 1, ali nisi skontao moj postNeprilagodjen je napisao/la:sta si imao ti iz geometrije?!
to sto ti konstruises je sestougao a ne trougao!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Faraon iz Visokog, kolezeljovac, MrkiMedo, Orvel, supervizor, Zaboljesutra, zemuntrg i 78 gostiju.