FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 sep 2012, 21:41

classic je napisao/la:slika

Naleti na ovu sliku slucajno
Covjek kad vidi ovako ovog Jacksona pomislio bi to zivotinja, ko Drogba jede malu djecu :mrgreen:

gdje si nasao drug ovu sliku , ja skupljam slike pa mozda na istom " mjestu " nadjem jos neke zanimljive !! ? !!

dali neko ima sliku onog Kamerunca sto je igrao za SLOBODU prije par godina , zvao se MAHI !!???

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2012, 08:03

Ustani Tuzlo!!!
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 sep 2012, 14:50

Kovačević: Navijači su se spremali da prekinu utakmicu u Kaknju
Zajedničkog jezika na relaciji Mersed Kovačević, predsjednik UO Slobode i navijačka skupina Fukare, čini se da neće biti. Kovačević sumnja da je prekid utakmice Slobode i Branitelja režiran...
"Dobili smo informaciju kako navijači planiraju i prekid utakmice u Kaknju. O svemu smo obavijestili čelne ljude N/FS BiH. Mi se od takvih navijača ograđujemo. Oni su za mene huligani i neprijatelji Slobode", kaže Kovačević.

Uprava Slobode, kaže Kovačević, nije dužna ni feninga fudbalerima, a u drugom rangu takmičenje neki od njih su mogli zaraditi i 2.000 KM.

"Ima li su premije, ali nisu osvajali bodove. Pravilnik im je trebao predočiti Abdulah Ibraković, ali nije. On je glavni krivac za sadašnje rezultate. Što je tražito to je i dobio, a obećao nam je u posljednjem ciklusu od četiri utakmice osvajanje 10 bodova. Osvojio je samo bod. I prema njemu smo izmirili potraživanja. Ipslatili smo mu 7.500 KM", kaže Kovačević.

Navodi kako je kupljena nova oprema vrijednosti 18.000 KM i kako nije tačno da igrači nisu imali lopte za treninge i utakmice.

"To nije tačno, imali su sve. Ali, nas je loša selekcija koštala dobrih rezultata. Mi ne odustajemo od plasmana u Premijer ligu BiH. Borit ćemo se, dati sve od sebe", kaže Kovačević.

O mogućem gašenju Slobode i fuzionisanju sa, kako se priča, NK Mramorom Kovačević kaže:

"Sloboda se može ugasiti samo preko mene mrtvog". ****

Po njegovoj prici on je cvjecka a Fukare i Ibrak su krivi za ovu situaciju, hajde da vidimo kako ces dalje radit ako ne odustajes od PL izgleda samo je jos Meske optimista pa vidjecemo kako ce se sve ovo zavrsit. Ako dobijete u Kaknju mozda bi mogao i povjerovat da je Ibrak bio za sve kriv, al ovo mi sve lici na lafinu i umirivanje javnosti

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 sep 2012, 15:08

[quote="TRUST"]Kovačević: Navijači su se spremali da prekinu utakmicu u Kaknju
Zajedničkog jezika na relaciji Mersed Kovačević, predsjednik UO Slobode i navijačka skupina Fukare, čini se da neće biti. Kovačević sumnja da je prekid utakmice Slobode i Branitelja režiran...
"Dobili smo informaciju kako navijači planiraju i prekid utakmice u Kaknju. O svemu smo obavijestili čelne ljude N/FS BiH. Mi se od takvih navijača ograđujemo. Oni su za mene huligani i neprijatelji Slobode", kaže Kovačević.

Uprava Slobode, kaže Kovačević, nije dužna ni feninga fudbalerima, ...........heeheheh

Ko si ti bolid kovacevicu...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 sep 2012, 16:18

Hej moj Meske ko te ne zna skupo bi te platio.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2012, 16:20

TRUST je napisao/la:Kovačević: Navijači su se spremali da prekinu utakmicu u Kaknju

Uprava Slobode, kaže Kovačević, nije dužna ni feninga fudbalerima, a u drugom rangu takmičenje neki od njih su mogli zaraditi i 2.000 KM.

"Ima li su premije, ali nisu osvajali bodove. Pravilnik im je trebao predočiti Abdulah Ibraković, ali nije. On je glavni krivac za sadašnje rezultate. Što je tražito to je i dobio, a obećao nam je u posljednjem ciklusu od četiri utakmice osvajanje 10 bodova. Osvojio je samo bod. I prema njemu smo izmirili potraživanja. Ipslatili smo mu 7.500 KM", kaže Kovačević.

Navodi kako je kupljena nova oprema vrijednosti 18.000 KM i kako nije tačno da igrači nisu imali lopte za treninge i utakmice.

"To nije tačno, imali su sve. Ali, nas je loša selekcija koštala dobrih rezultata. Mi ne odustajemo od plasmana u Premijer ligu BiH. Borit ćemo se, dati sve od sebe", kaže Kovačević.

O mogućem gašenju Slobode i fuzionisanju sa, kako se priča, NK Mramorom Kovačević kaže:

"Sloboda se može ugasiti samo preko mene mrtvog". ****

Po njegovoj prici on je cvjecka a Fukare i Ibrak su krivi za ovu situaciju, hajde da vidimo kako ces dalje radit ako ne odustajes od PL izgleda samo je jos Meske optimista pa vidjecemo kako ce se sve ovo zavrsit. Ako dobijete u Kaknju mozda bi mogao i povjerovat da je Ibrak bio za sve kriv, al ovo mi sve lici na lafinu i umirivanje javnosti
vidjet cemo na kraju balade g.o.v.n.a.r.u jedan ko je prijatelj a ko neprijatelj SLOBODE..samo ti s.e.r.i. na ta svoja usta hraljava pa ces na kraju pojest sva g.o.v.n.a koja si i.z.a.s.r.o.... :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 sep 2012, 20:54

Evo danas cujem igraci ce dobit premije ako donesu bodove iz Kaknja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 sep 2012, 21:03

Ma oni su takvi bolidi (da se ne izrazim drugačije) da ne vjerujem kako će ih to značajnije motivirati i da će uopće moći trčati u periodu od 80-90 minute. Bod(ove) uzimamo jedino ako Rudar bude ultra loš.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 28 sep 2012, 21:09

Ma dzaba njima dati i po 10 000 kad to ne moze trcati,dobro je Osim stariji jednom rekao kad igraci ne mogu trcat pada i taktika pada sve u vodu a nasi su bas takvi osim par pojedinica.

Mozda od sutra stvari krenu u boljem pravcu po nas :roll: al ne ocekivati previse da se nebi opet razocarali :| .

Hoce li igrati Jahic :? .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 sep 2012, 21:15

Sto meske moze kenjati to ne moze niko.. sad tek vidim sta su nam Sabovici znacili,jesu krali nema rijeci ali smo makar igrali u premijer ligi,dva finala kupa i koliko toliko smo imali dobru ekipu na terenu..samo nece mi biti jasno kako su uspjeli dovesti igrace u klub i kasnije im ne isplacivati plate,al hajd... ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 sep 2012, 21:21

Kako se snalazi Jackson u vas?
Dok je nastupao za Zrinjski lani nije postigao niti jedan pogodak a bio je i veoma zapusten fizicki,nije to onaj stari Jackson iz Celika i Laktasa!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 28 sep 2012, 22:02

bekicamir je napisao/la:Kako se snalazi Jackson u vas?
Dok je nastupao za Zrinjski lani nije postigao niti jedan pogodak a bio je i veoma zapusten fizicki,nije to onaj stari Jackson iz Celika i Laktasa!
po meni Dzeki je nas najbolji igrac , u dosadasnjem dijelu prvenstva od veznog reda nije dobio niednu loptu kako treba , ali puo toga je napravio sam , vraca se lagano u formu , predobar je igrac !

kod nas je postigao 2 gola , jedan u prijateljskoj i jedan u prvenstvu , ali puno koristi ekipi ... 4 utakmice je poceo od prve min .

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 sep 2012, 22:17

RUDARSKA2 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Kako se snalazi Jackson u vas?
po meni Dzeki je nas najbolji igrac , u dosadasnjem dijelu prvenstva od veznog reda nije dobio niednu loptu kako treba , ali puo toga je napravio sam , vraca se lagano u formu , predobar je igrac !

kod nas je postigao 2 gola , jedan u prijateljskoj i jedan u prvenstvu , ali puno koristi ekipi ... 4 utakmice je poceo od prve min .
Eno ga u Omegi sa djecom :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2012, 03:20

fukara87 je napisao/la:Evo danas cujem igraci ce dobit premije ako donesu bodove iz Kaknja.
ma prodali tekmu Branitelju sad se ima love...nemaju plan otici nigdje i nebi me cudilo da sad donesu bodove..samo ebo bodove kad smo ovoliko kiksali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2012, 03:25

harry_90 je napisao/la:Sto meske moze kenjati to ne moze niko.. sad tek vidim sta su nam Sabovici znacili,jesu krali nema rijeci ali smo makar igrali u premijer ligi,dva finala kupa i koliko toliko smo imali dobru ekipu na terenu..samo nece mi biti jasno kako su uspjeli dovesti igrace u klub i kasnije im ne isplacivati plate,al hajd... ;)
**** te sabovici daj ne seri majkti koji ti je ****?..daj poserem ti taj vidi portal vise fakat me nerviras sa njima ali ono pravo... brate napisi im reci od mene da bogda sve i jedan umro sto radi na vidovitom portalu et i ko ima veze sa Sabovicima... pa daj bolan sta su znacili?... znacili su samo kad nam Alackovic sudi jer mu je on rodjak i svi smo znalii rezultat kad Alackovic sudi...pa bolan svkao je znao da cemo igrat finale kupa svako ziv cak se znalo da cemo sa Slavijom igrat i da cemo ispast ..obdava finala kupa smo prodali upamti to su Sabovici uradili.. uz pomoc nekih ljudi dosli do finala i uz svoju pomoc izgubili finala uzeli lovuu zapamti to jednom utubi to sebi u glavuuuuuuu...Sabovici su nas unazadili od njih je sve pocelo i ovo se nastavilo..svi sad dolaze da jedni druge ebu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 sep 2012, 09:50

Auto je spremno. Pet starih navijaca uskoro krece u Kakanj! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 29 sep 2012, 10:44

Probisvjet je napisao/la:Auto je spremno. Pet starih navijaca uskoro krece u Kakanj! :mrgreen:
Dobrodošli u Kakanj :)
I momci savjet jedan,nemojte paliti baklje posto nasi jedva cekaju da tuku navijace.
Sila Nebeska iz Bihaca kad je bila, zapalili momci dvije baklje,i izbacili ih sa stadiona a toliko putovali :S
Nemojte dozvoliti da vam se to desi :)
Rudar Kakanj !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 sep 2012, 11:22

ja ne mogu danas u kakanj ici , sunetio sam sina pa ... dezuram :)))) ukolko je utakmica ??? na kojem radiu ce biti prenos ???

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 sep 2012, 11:26

GK1996 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Auto je spremno. Pet starih navijaca uskoro krece u Kakanj! :mrgreen:
Dobrodošli u Kakanj :)
I momci savjet jedan,nemojte paliti baklje posto nasi jedva cekaju da tuku navijace.
Sila Nebeska iz Bihaca kad je bila, zapalili momci dvije baklje,i izbacili ih sa stadiona a toliko putovali :S
Nemojte dozvoliti da vam se to desi :)
mi smo stoka s istoka , nama niko nista ne smije , mi smo jaci i od murije ... al hvala ti brate , ako nelete drotovi ne sumnjam da ce se nasi momci " oprobati " s njima !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2012, 15:54

U Kaknju 0-1, Sloboda ubi sansama od pocetka :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.