Bez obzira kako zavrsi, nadam se da je ogroman sportski motiv igracima Slobode igrati pred punim stadionom, to je prilika za Zelju, najveca. Ne zelim ulaziti u kupovine prodaje, govorim o cisto spoetskom motivu.Rooney88 je napisao/la:Gdje sam napisao da Sloboda ima motiv? Procitaj opet! Pise kako dolazi rasterecena i u dobroj formi dok Sarajevo nije nimalo ubjedljivo kuci, sto ne vidim da ima veze sa Zeljinom domacom formom protiv jacih ekipa, a i tu je ogromni pritisak koji je danas na FKS. Sve to moze utakmicu na Kosevu odvesti u korist Zelje.miden je napisao/la: Celik protiv Sarajevski klubova uvijek ima motiva, bez obzira na stanje na tabeli i formu. Zanima me koji to motiv Sloboda ima, ajde malo budi realan?
Sarajevo ove sezone nema niti jednu izgubljenu utakmicu kuci, ako ne racunamo Evropu i kup. Zadnje tri utakmice kuci i nismo ubjedljivi, to si u pravu. Odigrali smo 3 utakmice, 2 pobijedili(Zrinjski i Široki) i 1 remizirali(željeznicar). Toliko o kvalitetu, a treba li postavljati možda željin omjer sa Širokim, Zrinjski i Sarajevom?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
bbbbbbbRe: Premijer liga BiH - općenito
.
Vita est militia
- champions1921
U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu
I cuj specijalni posmatrac
BUDI ŽELJO !!!
Generalno je smjesno sto to rade, kad se sve moze parama sredit.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 maj 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
- champions1921
Volio bih da nam ovo pitari objasne al onako realno bez nervoze..DR.HOUSE je napisao/la:champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
I cuj specijalni posmatrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e svasta ko fol za regularnost a na kosevo sipak hahahah
BUDI ŽELJO !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ma nema se tu sta objasnit poslije derbija se sve znalo i osigurali su bodove za titulu, samo ce danas oficijalno biti 
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jednostavno.Da vam onaj iz skupstine Cutahija ili kako se vec zove ne jezika onoliko moglo ke i bez posmatraca.champions1921 je napisao/la:Volio bih da nam ovo pitari objasne al onako realno bez nervoze..DR.HOUSE je napisao/la:champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslije Leotara kontrole na vašim utakmicama treba da su obavezachampions1921 je napisao/la:Volio bih da nam ovo pitari objasne al onako realno bez nervoze..DR.HOUSE je napisao/la:champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
pa
mogli su reda radi poslati i na kosevo da posmatra ......
mogli su reda radi poslati i na kosevo da posmatra ......
Sta ce se slat posmatraca na Kosevo kad ce biti Tv prijenos i cijela drzava ce da gleda tu utakmicu, joj debila brate dragi ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- champions1921
@Orton
Pa zbog cega su ove utakmice kljucne a vasa sa Slobodom nije..
I za ovog papka iznad informacija da ce i Celik-Zeljo i Siroki-Zrinjski biti u direktnom prijenosu.. Siroki-zrinjski ce cak vidjeti i ostali u regiji jer ih radi arena..
I za ovog papka iznad informacija da ce i Celik-Zeljo i Siroki-Zrinjski biti u direktnom prijenosu.. Siroki-zrinjski ce cak vidjeti i ostali u regiji jer ih radi arena..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 maj 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
pa bice ova iz zenice na moja tv i fino seljoberu se obracaj normalno sam pitaofukara87 je napisao/la:Sta ce se slat posmatraca na Kosevo kad ce biti Tv prijenos i cijela drzava ce da gleda tu utakmicu, joj debila brate dragi ...
Pa poslali gdje se očekuje muljaža.champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- champions1921
Muljaza ili ne, vodili su se kriterijem da salju posmatrace na kljucne utakmice.. Samo mi nije jasno zasto vasa tekma u ovom momentu nije kljucna za rasplet u prvenstvu...Babayaro je napisao/la:Pa poslali gdje se očekuje muljaža.champions1921 je napisao/la:U Zenicu poslali "specijalnog posmatraca" a na Kosevo nisu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Ne znam drug boga mi.I ja samo pisem sta kazu vasi iz uprave i novinari.Dzananovic je u pitanju a ne Cutahija,nemam pojma kako dodjoh na Cutahija.champions1921 je napisao/la:@Orton
Al sta god bude,ko god digne pehar samo neka prodje vise.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Covjek se mora zapitati gdje rastu tuzlaci? S mozgom prepelice tam'si gradonacelnik.DR.HOUSE je napisao/la:pa bice ova iz zenice na moja tv i fino seljoberu se obracaj normalno sam pitaofukara87 je napisao/la:Sta ce se slat posmatraca na Kosevo kad ce biti Tv prijenos i cijela drzava ce da gleda tu utakmicu, joj debila brate dragi ...
Vita est militia
Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio, samo da se ne palite bezveze.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nabiju tebe tuzlaci kolekticno pa te okite primacnacelnikom.UltrasNotRed je napisao/la:Covjek se mora zapitati gdje rastu tuzlaci? S mozgom prepelice tam'si gradonacelnik.DR.HOUSE je napisao/la:pa bice ova iz zenice na moja tv i fino seljoberu se obracaj normalno sam pitaofukara87 je napisao/la:Sta ce se slat posmatraca na Kosevo kad ce biti Tv prijenos i cijela drzava ce da gleda tu utakmicu, joj debila brate dragi ...
Zgadila mi se vise generalizacija.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Počela korida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.