Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cigri
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 17:24

Neka i amidzino zlato dobije kakav BONUS od 200 000 ako se prodje u drugi krug... naravno preko ledja Dzeke, Spahe, Pjanica, Lule, Sea, Begana..
Ako podbace tj. ne prodju u drugi krug... :?

UDARITI PO DZEKI, SPAHI, PJANICU, MISKETU, LULI, BEGANU...

Tino nije clan, on je samo broj.. :crazy: :lol:
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 05 maj 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 maj 2014, 17:25

donniedarko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Jedini nacin da bi svih par miliona bh. selektora bili zadovoljni je taj da Susic pozove sve igrace koji se spominju na ovoj temi. Plus sto bi sa 200 igraca na prvenstvu bili dobro pokriveni na svim pozicijama u slucaju povreda, kartona i slicno. :D
Ali zato bi nas letovi i hoteli kostali pravo malo bogatstvo. :cry:
Postovani Calcio , jel pozvao najbolje sto imamo ? Sta ti mislis ? :)
Po meni je trebao pozvati Zahirovica i mozda Zeca ali nisam ja selektor. Samo zbog toga jer nam se misljenja razlikuju trebao bih ga danonocno napadati? Uz to sam svjestan da je Susic vjerovatno malo iskusniji i bolje poznaje sta mu i koji mu igraci trebaju, za razliku od mnogih od vas koji mislite da znate bolje od njega. Nije ista stvar igrati manager igrice i trenirati pravu ekipu. :P

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 maj 2014, 17:36

SG Eriksen pozvao Walcotta na EP/SP a lik nije imao profesionalne tekme u nogama kako treba.
Roy Hodgson pozvao pola LFC-a prije 2god u repku kad su imali najgoru sezonu u zadnjih 20 god(Downing, Kelly, Henderson, Carroll pozvani izmedju ostalih).
NS Nigerije ponistio spisak selektora jer fali pola igraca.
Del Bosque izostavio legendu Raula jer mu ne paše.
U njemackoj repci cijeli Bayern igrao, a BVB igraci na klupi iako ih je Dortmund te sezone potukao do nogu i u ligi i u kupu.
Brazilci ne mogu nijedan spisak sastavit, a da ne bude milion kontroverzi.
Srbija cijele kvalifikacije igrala bez 5-6 najboljih igraca jer ne leze selektoru.
Susic pozvan u dubokoj starosti 90'te, iako su "cileanci" bili na vrhuncu.
Sam Tuđman reagov'o nakon spiska Blazevica za SP 98 jer mu se nije svidio.
Italija jos kontraverznija od brazila, nema spiska da nema milion primjedbi.
I tako dalje, i tako dalje..

Da je Pape pozvao ne znam ti koga, opet bi bilo nezadovoljnih. A takve ko je.be. Ja sam kao i vi, "samo" navijac BiH, te Pape i igraci imaju moju punu podrsku. Niti sam selektor, niti igrac, a Bgmi niti neki strucnjak da polemisem oko spiska.

Ionako je i pticama na grani jasno da ce na SP igrati max 14-15 igraca i zna se koji su, dok ovi o kojima se polemise ionako nece vidjeti terena osim u slucaju, ne daj Boze, povreda kod ovih 14-15 igraca.

Sad sjedili na klupi Ibricic il' Zec, odnosno TS Susic ili Zahirovic me iskreno zaboli qrac. Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Hajrovic i eventualno Visca dobiju sansu na SP - ostali su tu samo za ne daj Boze.

Tako da vam mogu samo poruciti ono i sto nadrealisti : Glu.pa vam je prica..

Naprijed Bosno i Hercegovino ! :bih: :bih:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 17:44

fanatic je napisao/la:SG Eriksen pozvao Walcotta na EP/SP a lik nije imao profesionalne tekme u nogama kako treba.
Roy Hodgson pozvao pola LFC-a prije 2god u repku kad su imali najgoru sezonu u zadnjih 20 god(Downing, Kelly, Henderson, Carroll pozvani izmedju ostalih).
NS Nigerije ponistio spisak selektora jer fali pola igraca.
Del Bosque izostavio legendu Raula jer mu ne paše.
U njemackoj repci cijeli Bayern igrao, a BVB igraci na klupi iako ih je Dortmund te sezone potukao do nogu i u ligi i u kupu.
Brazilci ne mogu nijedan spisak sastavit, a da ne bude milion kontroverzi.
Srbija cijele kvalifikacije igrala bez 5-6 najboljih igraca jer ne leze selektoru.
Susic pozvan u dubokoj starosti 90'te, iako su "cileanci" bili na vrhuncu.
Sam Tuđman reagov'o nakon spiska Blazevica za SP 98 jer mu se nije svidio.
Italija jos kontraverznija od brazila, nema spiska da nema milion primjedbi.
I tako dalje, i tako dalje..

Da je Pape pozvao ne znam ti koga, opet bi bilo nezadovoljnih. A takve ko je.be. Ja sam kao i vi, "samo" navijac BiH, te Pape i igraci imaju moju punu podrsku. Niti sam selektor, niti igrac, a Bgmi niti neki strucnjak da polemisem oko spiska.

Ionako je i pticama na grani jasno da ce na SP igrati max 14-15 igraca i zna se koji su, dok ovi o kojima se polemise ionako nece vidjeti terena osim u slucaju, ne daj Boze, povreda kod ovih 14-15 igraca.

Sad sjedili na klupi Ibricic il' Zec, odnosno TS Susic ili Zahirovic me iskreno zaboli qrac. Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Hajrovic i eventualno Visca dobiju sansu na SP - ostali su tu samo za ne daj Boze.

Tako da vam mogu samo poruciti ono i sto nadrealisti : Glu.pa vam je prica..

Naprijed Bosno i Hercegovino ! :bih: :bih:

Corava zedna preko vode vodati neke moze Safet.
Mozda Safet konta svi glupi i coravi :?

A sutra ce tvrdoglavi ciko reci onako ono kao u Austriji NISU OVO NAVIJACI BIH :shock: :wtf: a raja gine zbog rep.BIH, kako bi rekao od usta uzima da dodje... jok fazon je 4 mill. strucnjaka reci ima BIH a Safet pametan ono sto svako vidi.. :(

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 06 maj 2014, 14:30

http://www.transfer.markt.de/de/abdel-m ... 80727.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nationalität: Niederlande Bosnien-Herzegowina :shock:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 maj 2014, 15:08

sad se prica da je i bordeaux zagrizao za bunozu. vdijet cemo gdje na kraju zavrsiti. medjutim gdje kod zavrsi nema sanse da zaigra u repki cini se, tu prednost ipak ima velicanstveni toni sunjic :clap:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2014, 15:21

STEVIE je napisao/la:sad se prica da je i bordeaux zagrizao za bunozu. vdijet cemo gdje na kraju zavrsiti. medjutim gdje kod zavrsi nema sanse da zaigra u repki cini se, tu prednost ipak ima velicanstveni toni sunjic :clap:
On se prodaje u jake lige ima par godina ko Vranjes jbt... Opet Sunjic igra u jacoj ligi pa mozda zato i dobija poziv.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2014, 16:38

Mesanovic buduci reprezentativac: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hajduk-i ... ica/130544" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 maj 2014, 16:43

Sanel Jahić .. prvotimac Grasshopersa koji je drugi na tabeli u Švicarskoj ligi i igrač koji je PUNO PUNO toga dao ovoj reprezentaciji nema mjesto u 24 igrača za Brazil. SRAMOTA! Ne mora bit u prvih 11 al među 24 se morao naći i on !

Al zato imamo Hajdukovce ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 06 maj 2014, 18:55

Bez ikakve uvrede prema selektoru ali mislim da je on iskreno na jahica i zaboravio. Pitanje je sta je njemu uopce u glavi bilo kada je pravio spisak i na koga je mislio. Vjerovatno je uzeo samo prethodni spisak i izbacio jedno-dvoje imena da bi ubacio besica i eventualno jos jednog ko nije bio na proslom spisku i to je to.
A sad da je on o nekome razmisljao ili dvoumio se vjerovatno nije. Eventualno o Zecu kao sto je rekao i prcicu jer su ga mediji gurali inace ne bi ni o njima razmisljao. Mada je dzaba i razmisljao kada ih nije htio uvrstiti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2014, 20:42

U zadnja 24 sata ljudi su naveli oko 40 igraca koji su "morali" biti na spisku, ne racunajuci ove koji su pozvani. Trebala je Fifa napraviti ustupak, da nam dopuste da povedemo 50 igraca, posto smo tako velika zemlja sa mnogo igraca. ;)
Tesko je izostaviti dobre igrace ali sta da se radi, prinudjeni smo.
Srecom, i poslije mundijala se nastavlja igrati fudbal.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 20:54

calcio je napisao/la:U zadnja 24 sata ljudi su naveli oko 40 igraca koji su "morali" biti na spisku, ne racunajuci ove koji su pozvani. Trebala je Fifa napraviti ustupak, da nam dopuste da povedemo 50 igraca, posto smo tako velika zemlja sa mnogo igraca. ;)
Tesko je izostaviti dobre igrace ali sta da se radi, prinudjeni smo.
Srecom, i poslije mundijala se nastavlja igrati fudbal.
I Pape na kraju stavi na spisak dva igraca koji su ubjedljivo losiji od svih tih nabrojanih imena , to ti je svakako argument u njegovu odbranu :thumbup:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 06 maj 2014, 21:58

Jest jest @calcio upravu si ti al' u kur.cu... Da je ovako nesto pisano za Tinki Vinkija ili nekog dr. naseg rahila pa hajd'... Da mu se dize cijena.. Al za Prcica :nene: ... Momka koji je veliki potencijalan naravno da ce gledati veliki klubovi jer je kvalitet.. Nema sta se njemu dizati cijena jer vec vrijedi...

Kako jeftin pokusaj, pokusaja od portala da ocrni Sanjina... Safete ne uspijeva ti da zavaras narod... Samo ispada jeftin preko ovih luzerskih portala da nam ocrnjava igrace...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2014, 22:08

Znam da vam je tesko zamisliti da ima pokvarenih i lazljivih menadzera :D
Kakvo crnjenje Prcica, svako ko voli bh reprezentaciju Prcicu zeli sve najbolje. Da se rijesi losih menadzera i da nadje dobar klub, i da igra za reprezentaciju itd. Ali nemojmo silom nista, ako selektor trenutno ne racuna na njega ne znaci da nece sutra. On je jos mlad da bi se tek tako otpisivao.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 06 maj 2014, 22:14

Pa naravno da ima losih menadjera, pa skoro svaki je los.... Pa i ovaj vjerovatno Sanjinov... Al' ovdje se krije neka dr. poruka.. Samo treba citati izmedju redova.... Meta je naravno Prcic.. Da se objasni zasto nije pozvan.. A razlog je kao menadjer... Moj Safete koji si ti bezkurtnjak amoralna nula.... Objasni lijepo i iskreno narodu zasto nisi zvao Sanjina... Zato da tvoj rahil od bratica vidi mufte Brazila... Iako nicim to nije ni z od zasluzio.... Igrama najmanje...
Ovo je jeftino sapiranje ljage sa sebe preko ovih kvaziportala sto ce sve uraditi da se mufte nadju u avionu kao ona ljudska gnjida Sinana Sinanovic... Dup.elizac hoce u Brazil...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2014, 22:21

Sušić daje izjave samo za renomirane medije, nogolopte i slični nisu među njima, tako da sigurno nema uticaja na ovaj smiješni portal. Prcić je napravio glupost i izbacio sebe iz svih kombinacija. Neko ga je veoma loše nasavjetovao, a on nasjeo kao mladi majmunčić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2014, 22:32

Virtu4l je napisao/la:Sušić daje izjave samo za renomirane medije, nogolopte i slični nisu među njima, tako da sigurno nema uticaja na ovaj smiješni portal. Prcić je napravio glupost i izbacio sebe iz svih kombinacija. Neko ga je veoma loše nasavjetovao, a on nasjeo kao mladi majmunčić
Bas tako, jos vazda parlamudimo kako "Bosna je svetinja", "nema igranja sa drzavnim grbom" itd. i na kraju prizivamo lika koji se poigrao sa tim parolicama :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2014, 22:36

@MrMuscle, ili se izmedju redova moze skontati zasto je Sanjin davao onakve glupe izjave. Nidje veze da momak od 20 godina izjavi da nema vise svrhe cekati poziv i prestane dolaziti na okupljanja. Neko mu je napunio glavu glupostima i momak sad ispasta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 22:54

calcio je napisao/la:@MrMuscle, ili se izmedju redova moze skontati zasto je Sanjin davao onakve glupe izjave. Nidje veze da momak od 20 godina izjavi da nema vise svrhe cekati poziv i prestane dolaziti na okupljanja. Neko mu je napunio glavu glupostima i momak sad ispasta.
Zato Tincek ne ispasta, a ni Hadzic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 maj 2014, 22:56

calcio je napisao/la:Znam da vam je tesko zamisliti da ima pokvarenih i lazljivih menadzera :D
Kakvo crnjenje Prcica, svako ko voli bh reprezentaciju Prcicu zeli sve najbolje. Da se rijesi losih menadzera i da nadje dobar klub, i da igra za reprezentaciju itd. Ali nemojmo silom nista, ako selektor trenutno ne racuna na njega ne znaci da nece sutra. On je jos mlad da bi se tek tako otpisivao.

Drugim rijecima, da prede u velicanstveni Hajduk Split i pod okrilje Germania Sportagentur GMbH. :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, zikerrz21 i 37 gostiju.