Ako podbace tj. ne prodju u drugi krug...

UDARITI PO DZEKI, SPAHI, PJANICU, MISKETU, LULI, BEGANU...
Tino nije clan, on je samo broj..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Po meni je trebao pozvati Zahirovica i mozda Zeca ali nisam ja selektor. Samo zbog toga jer nam se misljenja razlikuju trebao bih ga danonocno napadati? Uz to sam svjestan da je Susic vjerovatno malo iskusniji i bolje poznaje sta mu i koji mu igraci trebaju, za razliku od mnogih od vas koji mislite da znate bolje od njega. Nije ista stvar igrati manager igrice i trenirati pravu ekipu.donniedarko je napisao/la:Postovani Calcio , jel pozvao najbolje sto imamo ? Sta ti mislis ?calcio je napisao/la:Jedini nacin da bi svih par miliona bh. selektora bili zadovoljni je taj da Susic pozove sve igrace koji se spominju na ovoj temi. Plus sto bi sa 200 igraca na prvenstvu bili dobro pokriveni na svim pozicijama u slucaju povreda, kartona i slicno.
Ali zato bi nas letovi i hoteli kostali pravo malo bogatstvo.
fanatic je napisao/la:SG Eriksen pozvao Walcotta na EP/SP a lik nije imao profesionalne tekme u nogama kako treba.
Roy Hodgson pozvao pola LFC-a prije 2god u repku kad su imali najgoru sezonu u zadnjih 20 god(Downing, Kelly, Henderson, Carroll pozvani izmedju ostalih).
NS Nigerije ponistio spisak selektora jer fali pola igraca.
Del Bosque izostavio legendu Raula jer mu ne paše.
U njemackoj repci cijeli Bayern igrao, a BVB igraci na klupi iako ih je Dortmund te sezone potukao do nogu i u ligi i u kupu.
Brazilci ne mogu nijedan spisak sastavit, a da ne bude milion kontroverzi.
Srbija cijele kvalifikacije igrala bez 5-6 najboljih igraca jer ne leze selektoru.
Susic pozvan u dubokoj starosti 90'te, iako su "cileanci" bili na vrhuncu.
Sam Tuđman reagov'o nakon spiska Blazevica za SP 98 jer mu se nije svidio.
Italija jos kontraverznija od brazila, nema spiska da nema milion primjedbi.
I tako dalje, i tako dalje..
Da je Pape pozvao ne znam ti koga, opet bi bilo nezadovoljnih. A takve ko je.be. Ja sam kao i vi, "samo" navijac BiH, te Pape i igraci imaju moju punu podrsku. Niti sam selektor, niti igrac, a Bgmi niti neki strucnjak da polemisem oko spiska.
Ionako je i pticama na grani jasno da ce na SP igrati max 14-15 igraca i zna se koji su, dok ovi o kojima se polemise ionako nece vidjeti terena osim u slucaju, ne daj Boze, povreda kod ovih 14-15 igraca.
Sad sjedili na klupi Ibricic il' Zec, odnosno TS Susic ili Zahirovic me iskreno zaboli qrac. Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Hajrovic i eventualno Visca dobiju sansu na SP - ostali su tu samo za ne daj Boze.
Tako da vam mogu samo poruciti ono i sto nadrealisti : Glu.pa vam je prica..
Naprijed Bosno i Hercegovino !![]()
On se prodaje u jake lige ima par godina ko Vranjes jbt... Opet Sunjic igra u jacoj ligi pa mozda zato i dobija poziv.STEVIE je napisao/la:sad se prica da je i bordeaux zagrizao za bunozu. vdijet cemo gdje na kraju zavrsiti. medjutim gdje kod zavrsi nema sanse da zaigra u repki cini se, tu prednost ipak ima velicanstveni toni sunjic
I Pape na kraju stavi na spisak dva igraca koji su ubjedljivo losiji od svih tih nabrojanih imena , to ti je svakako argument u njegovu odbranucalcio je napisao/la:U zadnja 24 sata ljudi su naveli oko 40 igraca koji su "morali" biti na spisku, ne racunajuci ove koji su pozvani. Trebala je Fifa napraviti ustupak, da nam dopuste da povedemo 50 igraca, posto smo tako velika zemlja sa mnogo igraca.
Tesko je izostaviti dobre igrace ali sta da se radi, prinudjeni smo.
Srecom, i poslije mundijala se nastavlja igrati fudbal.
Bas tako, jos vazda parlamudimo kako "Bosna je svetinja", "nema igranja sa drzavnim grbom" itd. i na kraju prizivamo lika koji se poigrao sa tim parolicamaVirtu4l je napisao/la:Sušić daje izjave samo za renomirane medije, nogolopte i slični nisu među njima, tako da sigurno nema uticaja na ovaj smiješni portal. Prcić je napravio glupost i izbacio sebe iz svih kombinacija. Neko ga je veoma loše nasavjetovao, a on nasjeo kao mladi majmunčić
Zato Tincek ne ispasta, a ni Hadzic.calcio je napisao/la:@MrMuscle, ili se izmedju redova moze skontati zasto je Sanjin davao onakve glupe izjave. Nidje veze da momak od 20 godina izjavi da nema vise svrhe cekati poziv i prestane dolaziti na okupljanja. Neko mu je napunio glavu glupostima i momak sad ispasta.
calcio je napisao/la:Znam da vam je tesko zamisliti da ima pokvarenih i lazljivih menadzera![]()
Kakvo crnjenje Prcica, svako ko voli bh reprezentaciju Prcicu zeli sve najbolje. Da se rijesi losih menadzera i da nadje dobar klub, i da igra za reprezentaciju itd. Ali nemojmo silom nista, ako selektor trenutno ne racuna na njega ne znaci da nece sutra. On je jos mlad da bi se tek tako otpisivao.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, zikerrz21 i 37 gostiju.