Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 10 sep 2016, 22:34

mercurial je napisao/la:Zbog cega je Mirza onako popizdio na Musu ? Ne vjerujem da je to samo zbog toga sto je Musa lezao na podu.
Kako god ovo je bila zadnja utakmica Mirze u dresu.

popizdio je jer Musa sa 17 god zeli da bude kauboj i kreno na Mozgova :oops: :oops: sledeci napad je primio lakat od Karaseva pa je onda krenuo na njega :oops: Ovo Mirzi nije trebalo,bice da je zadnja tekma,a Musa treba malo loptu na zemlju da spusti.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 10 sep 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 sep 2016, 22:34

pinoglavi je napisao/la:Ja cu im svima psovat ovdje dok ban ne dobijem familiju im ****
I neko ko gore napisa, kad balavcu kapiten BiH **** 10 matera ima da suti a druga stvar sto je kapiten cigan seljacki i ne branim mirzu nego su obojica krivi
Tako je. Ti si slika i prilika bosanskog krkana.
Kad mu kao krkan psuje mater ima da suti. Jel on meni kapiten ili je on mene rodio? Zasto bi ja ili Musa ili bilo ko drugi sutio kad mi neko vrijedja familiju, i to vrlo vjerovatno bez ikakvog razloga?
Ima da suti kad mu psuje mater :urnebes:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 sep 2016, 22:35

bhfanatic14 je napisao/la:
avira je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.

BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.

Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.
Vidi se da ti veze nemas o sportu... kapiten je glavni u svakoj ekipi, on kad zagrmi ostali ima da sute ovo sam cujem u bosnje da kapiten nesmije da zagalami na jednog 17gpdisnjeg momka..pa taj malac ima da suti i uci i igra a ne on da se nesta kurci i glumi...ovo je bruka sta su mirzi uradili djecurlija juka vas i musa ovaj... samo vi tako nadam se da mirza napusta ovaj cirkus a neka vam ostanu ovi super momci koji nikog ne postuju.. vidjet cemo kad cemo nekud opet otic sa ovim glumcima...ako ne postujes kapitena ekipe onda si nikakav Sportas nit imas karaktera.. kakav zirkus doso malac sa 17 glumit igracinu,unosit se mozgovu u facu koji bi ga pojeo ko cevape... jadno tipicno bosna i balkan
Pa momak ga je ispostovao, i krenuo da radi ono sto Mirza radi vec dvije utakmice, ispucava se, i onda ovaj zagrmi na njega...Dobro je krenuo dok ga nije opet uhvatila kurcobolja. Zadnju cetvrtinu ne znam je li se jednom pokusao otvoriti da pokusa za 3, igra tipa "evo vam pa pokusajte vi kad mislite da znate", umjesto da on kao kapiten od propaliteta izvuce bar solidnog igraca, on gleda samo kako ce je dici preko ruke i ako ikako moze iz naleta...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 sep 2016, 22:36

I da se razumijemo nisu se potkuli ali bi da ih nisu odvojili i isti mi je to qurac mater im **** jel cigani uvijek moramo bit
I jusuf i mirza i musa bosanske seljacine pa.kad para malo uhvate samo se kurcit fuj
I da ima da suti da ne pravi skandal **** na terenu a u svlacionici nek ga bokserom nabije ako hoce
Nad tobom sunce najljepše sja

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 10 sep 2016, 22:36

caseres je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
Je li to dvoje samo da se poklopi, nebitna kos razlika i druge ekipe?

Mi da dobijemo Švedsku jedno 15 razlike, i da VB izgubi od Makedonije 15 razlike :)

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 10 sep 2016, 22:37

ne znam...mirza nije od juče u reprezentaciji i nikada se nije ovako ponašao....ono sto po cemu se ove kvalifikacije razlikuju od ostalih je da ima dosta novih igrača...nurkić je definitivno konfliktna ličnost i ima taj kafanski mentalitet...sa njim se uvukla ta neozbiljnost u tim
mirza nije navikao na to...mozda su mu izjebali zivce

aimar
Kontakt:

Post Postao/la aimar » 10 sep 2016, 22:37

bhfanatic14 je napisao/la:
avira je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.

BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.

Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.
Vidi se da ti veze nemas o sportu... kapiten je glavni u svakoj ekipi, on kad zagrmi ostali ima da sute ovo sam cujem u bosnje da kapiten nesmije da zagalami na jednog 17gpdisnjeg momka..pa taj malac ima da suti i uci i igra a ne on da se nesta kurci i glumi...ovo je bruka sta su mirzi uradili djecurlija juka vas i musa ovaj... samo vi tako nadam se da mirza napusta ovaj cirkus a neka vam ostanu ovi super momci koji nikog ne postuju.. vidjet cemo kad cemo nekud opet otic sa ovim glumcima...ako ne postujes kapitena ekipe onda si nikakav Sportas nit imas karaktera.. kakav zirkus doso malac sa 17 glumit igracinu,unosit se mozgovu u facu koji bi ga pojeo ko cevape... jadno tipicno bosna i balkan
O kakvom poštovanju pričaš, kada taj isti kapiten ne poštuje selektora? Kako očekuješ da kao njega neko poštuje, kada on ne poštuje NIKOGA U DVORANI, ni saigrače, ni stručni tim, ni navijače?

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 sep 2016, 22:37

sad cu uploadati "razlog" psovanja djecaku mame

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2016, 22:37

E moj Mirza...Opet neko pokušava i ovo opravdat, pa ne vjerujem stvarno...Da je ne znam ti šta uradio, dijete je duplo mlađe od tebe, otac mu možeš bit. budi uz njeg koliko god da je pogriješio a ne psuj mu pred punim tribinama i hiljadama gledalaca, SLEJAČINO jedna neotesana, mrš iz reprezentacije, posr'o si se na sve dosad što si uradio!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 sep 2016, 22:38

:ljepota:
Torres_9 je napisao/la:sad cu uploadati "razlog" psovanja djecaku mame
Evo exclusive
Max Allegri

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 sep 2016, 22:39

caseres je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
Je li to dvoje samo da se poklopi, nebitna kos razlika i druge ekipe?
A ono, od drugoplasiranih nama je potrebno da imaju 3 selekcije koje imaju poraz od trećeplasirane, Island i Švicarska imaju omjer 1-1 i Estonij Bjelorusija isto tako 1-1, fali nam još jedna grupa da se poklopi, u grupi B gdje su Holanđani, Njemci i Austrijanci je ovo pregutavo i tu bi nam čak isto odgovoralo kad bi Austrijanci pobjedili Njemce i izgubili od Holanđana.

Ugl, nama treba da Makedonija pobjedi Britance, a pod uslovom da Belgija pobjedi Island a Poljska Estoniju ali oni su tu veliki favoriti.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 sep 2016, 22:39

wobly92 je napisao/la:E moj Mirza...Opet neko pokušava i ovo opravdat, pa ne vjerujem stvarno...Da je ne znam ti šta uradio, dijete je duplo mlađe od tebe, otac mu možeš bit. budi uz njeg koliko god da je pogriješio a ne psuj mu pred punim tribinama i hiljadama glerdalaca, SLEJAČINO jedna neotesana, mrš iz reprezentacije, posr'o si se na sve dosad što si uradio!
:kafa:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2016, 22:39

wobly92 je napisao/la:
calcio je napisao/la: A kod nas raja sve vjeruje, sjecam se price iz Brazila da su se Vedo i Spaha tukli u hotelu, da su tanjiri letili itd. :lol:
Porediš situaciju iz Brazila koju niko nije vidio, već nekoliko medija prenjelo, sa situacijom koju je na licu mjesta vidjelo 4000+ ljudi, i još desetine hiljada na TV. Nelogično skroz.
ma ista stvar, ovdje se vec spominje kao istina da je Mirza pretukao Musu. niko to nije vidio, sve neke glasine "rekao mi drugar, procitao na fb, vidila komsinica"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2016, 22:40

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 10 sep 2016, 22:41

Od sad pjevati ko ne psuje mrzi Bosnu hej hej

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 sep 2016, 22:41

Ne mogu da vjerujem da i ovo neko pokušava opravdati :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2016, 22:41

Komedija...Mirza jedini nije slusao trenera,a igraci oko Mirze nisu slusali Kapitena...

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 sep 2016, 22:41

AlphonseKauders je napisao/la:je li neko bio na utakmici, sta se tacno desilo prije one psovke, sta je bio uzrok da Mirza onako reaguje?
I mene interesuje. Ne ide mu u glavu da jedan Teletović, kapiten, od 30 i kusur godina, igra u NBA i da psuje mater dječaku od 17 godina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 sep 2016, 22:41

slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 15 gostiju.