Cartman je napisao/la:Ti Valencia si stvarno cudan luk. Cuj uporedjivat Fabregasa sa Carrickom. A totalno razliciti igraci.
Jedan Vidal Carricku moze bit profesor.
Pomislio sam da sam pogrjesio u pisanju, al' sad se uvjeri da si ti pogrjesio u citanju

. Nigdje ih nisam uporedio. Napisao sam da je Fabregas bolji igrac.
A ako mislis da igraju razlicite pozicije, onda se grdno varas,.. Fabregas moze igrati sve pozicije u veznom redu, a najbolji je na zadnjem i centralnom veznom,.. Tek je u zadnjih par godina Venger pokus'o sa Fabregasom kao ofanzivnim veznim,.. Mnogo je vise igrao zadnjeg i centralnog veznog i to na vrhunskom nivou.
Hehehe,.. Vidal jeste dobar igrac, al' ne kao Kerik. On je prvenstveno trkac, dok mu gradnja igre nije jaca strana. Pas igra je uveliko na strani Kerika. Al' Vidal se svakako treba dokazati,.. Mislilo se da su Sisoko i Diego igracine, pa se u velikim klubovima pokazalo da nisu taj kalibar. Slicno se desilo sa Djembom - Djembom ili Klebersonom. Kerik je dokazan u velikom klubu. Provjerena klasa.
Al' sta imam pisati o njemu,.. Lik je u ovoj sezoni najbolji veznjak Mancestera. A ja te pitam, kako je onda moguce osvojit prvenstvo i igrati finale LP ako ti je najbolji veznjak los igrac!? To je nemoguce, to nema nikakve veze sa logikom.
Da je Kerik odigr'o losu sezonu, Mance nigdje ne bi bilo, jer je nemoguce igrati bez veznog reda,.. Vezni red je srce i motor svake ekipe.
(Moras malo dublje sagledati igru, a ne samo neke greske i losa dodavanja,.. Jedna utakmica se igra 90 minuta, a ne nekoliko sekundi,... U jednoj sezoni se odigra veliki broj minuta,.. Vecinu tih minuta, Kerik je igrao sasvim dobro i bio najbolji Mancin igrac na sredini terena)
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.