AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
the end 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako se ono kaze AllahImaNet 
e jbo mater :S ne znam jel mi ikad bilo krivo ko maloprije kad niang pogodi stativu cc :S
- Neutralan88
- Kontakt:
ma dobro teško je ponoviti 2x onako jake tekme protiv bilo koje ekipe
svaka cast Milanu na San Siru al ovo veceras je 20% od one ekipe...
zasluženo ADIOS Milan do iduce sezone ..
a ovdje moze biti i 5:0 kako je krenulo i koliko ima vremena do kraja..
svaka cast Milanu na San Siru al ovo veceras je 20% od one ekipe...
zasluženo ADIOS Milan do iduce sezone ..
a ovdje moze biti i 5:0 kako je krenulo i koliko ima vremena do kraja..
ne navijam za milan, al brate mili molim vas potpisite kakvu peticiju da otjerate ovog nianga, flaminija, ambrosinija koji vam je kriv za go i debila montoliva.Ma sve istjerat iz kluba.Fuj fuj kako su losi!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koja masina je ovaj Abate

ovaj Flamini ocaj
Joj kako bih volio da ako Barsa prodje udari na Real. Gledam ovu tekmu sa zaljenjem sto umjesto Milana nije ovdje Real i da brani 2-0 da ih podere kontrama...ali moze Milan do gola veceras.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne valja 2x izazivati vraga tako da bih volio da Bayern vidimo na BernabeuHarrison je napisao/la:Joj kako bih volio da ako Barsa prodje udari na Real. Gledam ovu tekmu sa zaljenjem sto umjesto Milana nije ovdje Real i da brani 2-0 da ih podere kontrama...ali moze Milan do gola veceras.
i ja bi volio da se sastanu opet pa da vidimo ko bi koga poderoHarrison je napisao/la:Joj kako bih volio da ako Barsa prodje udari na Real. Gledam ovu tekmu sa zaljenjem sto umjesto Milana nije ovdje Real i da brani 2-0 da ih podere kontrama...ali moze Milan do gola veceras.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- red devil88
- Kontakt:
Smjesno je da ekipa Milana ne zna izvesti slobodan udarac i radi toga primi 4 gol smjesno zaista
Glory Glory Man United !!! 
- IlPrincipe
- Kontakt:
znaci robinho prvo salje igrace u kazneni prostor i pritom oduzima 30 sekundi i nakon sto citava odbrana milana ceka centarsut u barcinom kaznenom prostoru velemajstor robinho dodaju igracu do sebe koji gubi loptu i kontra i 4-0 , robinho naklon do poda 
ovog majmuna od robinha treba streljati, sta lk radi..ne mogu da vjerujem..allegri je opet pokazao da zna povući nevjerovatne poteze, malo je reći. Svaka čast Barci..a mi se trebamo dobro preispitati.
Čovjek konstantno "sakati" Faraona da pokriva lijevu stranu, ubi ga u pojam.Malii se potrosi defanzivom i naravno u ofanzivi mu fali koncentracija. Steta momaka koji su se trudili i borili, al dok su im saigrači Flamini, Mexes, Robinho njihov trud i zalaganje je beskorisno!!
Čovjek konstantno "sakati" Faraona da pokriva lijevu stranu, ubi ga u pojam.Malii se potrosi defanzivom i naravno u ofanzivi mu fali koncentracija. Steta momaka koji su se trudili i borili, al dok su im saigrači Flamini, Mexes, Robinho njihov trud i zalaganje je beskorisno!!
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 12 mar 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jbga, bez odbrane, bez sredine i sa polovicnim napadom se ne moze protiv Barcelone.
I da je Niang zabio, opet bi Barcelona mogla da prodje, jer su u poslednjih 40 minuta igrali na lerku.
Allegri vam je syeb'o utakmicu. Katastrofalno je postavio, doduse i povrede mu krojile sastav.
I da je Niang zabio, opet bi Barcelona mogla da prodje, jer su u poslednjih 40 minuta igrali na lerku.
Allegri vam je syeb'o utakmicu. Katastrofalno je postavio, doduse i povrede mu krojile sastav.
Gore je meni tu pogrijesio onaj Muntari,uhvatio nesto driblati ,izgubi loptu i primise gol !geoxx je napisao/la:znaci robinho prvo salje igrace u kazneni prostor i pritom oduzima 30 sekundi i nakon sto citava odbrana milana ceka centarsut u barcinom kaznenom prostoru velemajstor robinho dodaju igracu do sebe koji gubi loptu i kontra i 4-0 , robinho naklon do poda
- Neutralan88
- Kontakt:
nema potrebeIlPrincipe je napisao/la:Sramota stvarno .. mene stid
jednostavno Milan je uradio izvukao svoj maksimum iz ove ekipe..
nema Milan ekipu jaku, nije Niang jos domet nekog klasnog napadaca da igra velike utakmice.
ubili nas ljudi sakama....ali opet glavu gore niko nije od nas ni ocekivao kad su parovi izvuceni nesto od LP pogotovo ne sa ovom ekipom golobradom....idemo se boriti do kraja u ligi za drugo mjesto
FORZA MILAN!!!!
FORZA MILAN!!!!
ronaldo99 je napisao/la:ubili nas ljudi sakama....ali opet glavu gore niko nije od nas ni ocekivao kad su parovi izvuceni nesto od LP pogotovo ne sa ovom ekipom golobradom....idemo se boriti do kraja u ligi za drugo mjesto
FORZA MILAN!!!!
Ovo je nesto najgloplje sto sma cuo nakon sto si prvu tekmu dobili 2-0!!
Gdje su veceras ti silni svjetski talenti od Milana,nema CL sudija i stimaljke da vas gura kao u seriji A,letili ste visoko a evo sletiste,igraci poput Constanta,Mexesa,Zapate,Abatea,Muntarija mogu igrat sa Palermom i Sampdorijom al zato im je u europi metla...zasluzeno Barca prodje rastelovala vas 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.