NK Zvijezda Gradačac

Brezovac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Brezovac » 04 dec 2013, 16:10

Dajte ljudi vise, imal kraja tim glupim raspravama, nema se o cemu pisat nista se ne desava pa ajmo jedni po drugima :evil:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 dec 2013, 20:07

Brezovac je napisao/la:Dajte ljudi vise, imal kraja tim glupim raspravama, nema se o cemu pisat nista se ne desava pa ajmo jedni po drugima :evil:
Iz koje si ti uprave ove sad ili one prije premier lige

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 04 dec 2013, 20:22

Ti ocigledno nemas pojma neke stvari,a vidim da si pametan kao u prici,ja sam dobio te pare kad sam otisao igrati gore,i zato sam to napisao da kad bi birao,izmedju side i gradine,dao bi gradini,a dovedi toga ko je meni dao pare zua neku tekmu,a bas me interesuje koliko si ti cega dao za klub kad se tako boris,i trudis da ljagas,sve one koji su nesto dali toj zvijezdi.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 dec 2013, 21:04

Ma biće tanak ovaj prelazni rok.Malo će tu biti značajno po pitnju dolazaka.Mozda je i bolje tako,očuvati ključne igrače,pridodati juniore i bar dva,tri iskusna igrača dovesti i sačuvati zlatnu sredinu.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 dec 2013, 22:01

Moje misljenje je isto da smo skoro obezbijedili opstanak sto je najbitnije od svega.Para je sve manje,a kriza sve veca,tako da ja ne ocekujem nista posebno vise ce otic nego doc novih igraca.Gledajuci cjelokunu situaciju,a tako i nasu ligu moglo bi doc do prirodnog smanjenja lige jer vecina klubova jedva funkcionise,tako da po meni svaka prica o stranom ulagacu i stvarnom ulaganju u klub bi bilo za svaku pohvalu i garancija ne samo igranja u najvisem rangu nego i samo postojanje kluba.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 05 dec 2013, 14:24

Yeba ti Aco "nako" mocnu temu :lol:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 dec 2013, 06:16

Proslo je vrijeme euforije i bitnih događanja vrijednih pomena.Ko,šta,gdje i kako mi se ne pitamo.Mozda kada budemo kandidat za Europu ponovo tema da zaživi. :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2013, 07:29

nebojte se nece tema umrijeti ,tu je astra nekad sam se znao i sam sa sobom dopisivati.
vidim vecina klubova je otpocela prelazni rok.olimpic i sarajevo vec doveli neke dobre igrace..nama ce izgleda biti cilj zadrzati nekoliko bitnih igraca iz prvog tima isto tako rijesiti se nekih koji su skupi a nisu se bas pokazali i takoder dati nasim mladim igracima sansu.ako cemo realno kolko su pandza i pehilj igrali vjerujem da bi i isanovic da je igrao kao oni imao bolji ucinak.

akobogda vjerujem da ce nam trebati 4 pobjede u zadnjih 11 kola.vjerujem da mozemo to uraditi i onda bar imamo jos jednu cijelu sezonu u premijer ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 dec 2013, 08:12

Pa Astra, sta se to deseava sa Zvijezdom? Inace, klub za koji sam ja smatrao da ce se vrlo brzo uozbiljiti kad je dosao u premijer ligu, posto je dobro igrao prije svega, pa prosirenje i uredjenje stadiona, svasta nesta. Jedan tip iz Gradačca mi je pričao da su problem štele, ko će igrat, ko neće, poznanstva, itd...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2013, 08:13

financije su jedini problem.najveci sponzor nam je otkazao i sada zavisimo od nasih privrednika koji se trude i bore da obezbjede novac da se igra premijer liga
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 dec 2013, 08:15

astra1922 je napisao/la:nebojte se nece tema umrijeti ,tu je astra nekad sam se znao i sam sa sobom dopisivati.
vidim vecina klubova je otpocela prelazni rok.olimpic i sarajevo vec doveli neke dobre igrace..nama ce izgleda biti cilj zadrzati nekoliko bitnih igraca iz prvog tima isto tako rijesiti se nekih koji su skupi a nisu se bas pokazali i takoder dati nasim mladim igracima sansu.ako cemo realno kolko su pandza i pehilj igrali vjerujem da bi i isanovic da je igrao kao oni imao bolji ucinak.

akobogda vjerujem da ce nam trebati 4 pobjede u zadnjih 11 kola.vjerujem da mozemo to uraditi i onda bar imamo jos jednu cijelu sezonu u premijer ligi
Ljudi nemojte pretjerivati u svojim komentarima.Pandzaje ove polusezone bio katastrofalan za razliku od Pehilja koji je tek dosao i pokazao narocito u pocetku izrazitu borbenost i kvalitetu.Mi smo i poceli dobijati utakmice kad je zaigrao Pehilj kao i Diata .Po mom sudu vec je otisao Pandza i Crnogorac, a trebali bi jos i Mirkovic-glumac, Novakovic i sa malo probnog rada nekoliko nasih juniora to je to za ovih 11 kola.Mi kad uzmemo kuci Leotar i Rudar , mi smo izborili opstanak.Prioritet je napraviti bazu od nasih juniora , odnosno sto vise nase djece ubaciti u pripreme i stvarati igrace od njih za naredni period.

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 06 dec 2013, 18:27

tako je mirza,slazem se s tobom,nama su potrebne dvije pobjede i to je to...i treba nama pehilj i dalje...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 06 dec 2013, 18:39

Problem je sto su djeca poslaba, juniori su pri dnu juniorske lige,kadeti takodje u donjem dijelu, tako da je upitno uopste imaju li domet da zaigraju Premijer ligu. Opet ce bit ista politika, dovodjenje igraca sa strane, ali svi to i rade.Mozda pokusati dovesti iz kantona ono sto je najbolje. Za izbacivanja vlastitih igraca je potrebno puno, puno vremena, i puno ideje i na kraju sredstava za realizaciju te ideje.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 dec 2013, 19:00

Imamo na kantonu pet prvoligasa i to dobro kotirajućih,zatim Orašje prvoligas,Modriča i Šamac prvoligaši istina nisu nesto plasirani.Od ovih 8.ekipa tri,četiri igrača mogu sigurno bolje odigrati nego pojedini sto su bili iz Srbije.Dobro bi bilo što vise kontrolnih utakmica odigrati sa ovim timovima i markirati igrače za Zvijezde.Mada se otprilike znaju koji bi mogli.Jbg.Velez odigra prosle godine sa Šamcom,odvede Bojana Letića i čovjek standardan,nezamjenjljiv bek Veleža.Pa Eldara Hasanovića iz Samca odvede Radnik.Eno ga dobar u Radniku..............................

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 06 dec 2013, 19:24

vatreni je napisao/la:Imamo na kantonu pet prvoligasa i to dobro kotirajućih,zatim Orašje prvoligas,Modriča i Šamac prvoligaši istina nisu nesto plasirani.Od ovih 8.ekipa tri,četiri igrača mogu sigurno bolje odigrati nego pojedini sto su bili iz Srbije.Dobro bi bilo što vise kontrolnih utakmica odigrati sa ovim timovima i markirati igrače za Zvijezde.Mada se otprilike znaju koji bi mogli.Jbg.Velez odigra prosle godine sa Šamcom,odvede Bojana Letića i čovjek standardan,nezamjenjljiv bek Veleža.Pa Eldara Hasanovića iz Samca odvede Radnik.Eno ga dobar u Radniku..............................
ODLICNO ZAPAZANJE VATRENI...OVO JE SJAJNA IDEJA. PUNO BOLJE I JEFTINIJE RJESENJE.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 dec 2013, 23:10

Ništa, valja vam do marta isplatiti lovu za Ordagića il nema licence :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 dec 2013, 00:05

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ništa, valja vam do marta isplatiti lovu za Ordagića il nema licence :mrgreen:
Zašto lovu jel to Gradina traži obeštećenje ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 dec 2013, 04:09

Zmajjj je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ništa, valja vam do marta isplatiti lovu za Ordagića il nema licence :mrgreen:
Eto jagme se za njega kako u Bosni,tako i inostranstvu :lol: ,daju mu čiste papire da pređe u neki slavan evropsku klub :lol: i posao rijesen,samo ne znam sta i zbog čega mu duguju :cry:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 dec 2013, 04:13

Zmajjj je napisao/la:
Eto jagme se za njega kako u Bosni,tako i inostranstvu :lol: ,daće mu čiste papire da pređe u neki slavan evropsku klub :lol: i posao rijesen,samo ne znam sta i zbog čega mu duguju :cry:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 dec 2013, 09:36

vatreni je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Eto jagme se za njega kako u Bosni,tako i inostranstvu :lol: ,daće mu čiste papire da pređe u neki slavan evropsku klub :lol: i posao rijesen,samo ne znam sta i zbog čega mu duguju :cry:
Ako ima profesionalni ugovor,moguce je da je u pitanju naknada za treniranje.Jos jedan razlog vise da se nas klub ozbiljnije ukljuci i rad sa mladjim kategorijama.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.