FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 01 avg 2016, 10:54

djokica je napisao/la:Nego mene zanina gdje su ovi "strucnjaci" koji su "znali" da su Crnkic, Ahmetovic, Cetkovic i Novakovic losi igraci!?
Kakva smo mi stoka, ljudi koji su 100 godina u fudbalu eto ne znaju, ali mi "znamo" da se dovode losi igraci da bi se raskinuo ugovor!

Trojica vec pokazala da su pojacanja,cekamo Cetkovica.
Elvis,Balic, Husejnovic i Hodzic su svakako docakani ovdje kao pojacanja, pa ih i ne spominjem.

Samo da se zna da treba prestati sa kritikama dok ne vidimo igrace u pravim utakmicama.
Dabogda mi uvijek ovako losa pojacanja dovodili!
Ne spinuj sa bezze pricom. Ako nemas sta konkretno napisat, nemoj nista. De nadji mi postove gdje je neko napiso da ce Ahmetovic bit los. Ajde molim te. Ako uspijes, nikad vise na forum necu uc. Ne spinuj i ne s3ri. Ja sam govorio za Cetkovica da je los, jer sam gledo pripremne gdje je bio katastrofa. Ako si ti vidio nesto bolje u njemu svaka ti cast. Crnkic jos nista nije dokazo. Kako je derbi odigro?

UPRAVA NAPOLJE

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 avg 2016, 11:05

amorovski je napisao/la:
djokica je napisao/la:Nego mene zanina gdje su ovi "strucnjaci" koji su "znali" da su Crnkic, Ahmetovic, Cetkovic i Novakovic losi igraci!?
Kakva smo mi stoka, ljudi koji su 100 godina u fudbalu eto ne znaju, ali mi "znamo" da se dovode losi igraci da bi se raskinuo ugovor!

Elvis,Balic, Husejnovic i Hodzic su svakako docakani ovdje kao pojacanja, pa ih i ne spominjem.

Samo da se zna da treba prestati sa kritikama dok ne vidimo igrace u pravim utakmicama.
Ne spinuj sa bezze pricom. Ako nemas sta konkretno napisat, nemoj nista. De nadji mi postove gdje je neko napiso da ce Ahmetovic bit los. Ajde molim te. Ako uspijes, nikad vise na forum necu uc. Ne spinuj i ne s3ri. Ja sam govorio za Cetkovica da je los, jer sam gledo pripremne gdje je bio katastrofa. Ako si ti vidio nesto bolje u njemu svaka ti cast. Crnkic jos nista nije dokazo. Kako je derbi odigro?

UPRAVA NAPOLJE

Ako si se nasao u postu, tvoj problem.
Moj post nije spin, nego zakljucak da prvo vidimo igrace pa da im sudimo.
A to " ne seri", kuci imas dovoljno osoba koje su te odgajale pa " serite" i " ne serite" koliko god hocete!

FKS❤️1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2016, 11:06

Niko ne može biti iznad kluba, taman se zvao Amer Bekić, a ne nekakav Leon Benko :kafa:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 11:09

amorovski je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE

+1 :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2016, 11:16

joker90 je napisao/la:Leon Benko, kao osvajac trofeja ISMIR PINTOL, nije smio sebi dopustiti ovakav klosarluk, pogotovo pred utakmicu sa prvakom drzave, tekmom koja moze odrediti tok naseg prvenstva, ali njemu na dusu... ;)
Bravo majstore :bow:
Sarajevo ljubavi moja!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 01 avg 2016, 11:19

RichmanBiH je napisao/la:Mersudin on fire :D
Your defence is terrified! :thumbup:
Amer Dupovac!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2016, 11:23

zlo87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zagotivila je raja Semsudina haos! :mrgreen: Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo! :thumbdown:
sto to mislis za Rustema? realno momak nije sad neki igracina, al odradjuje uz sarica odlican posao i trci nenormalno. Zivi sportski, nikad se nista nije bunio nit je bio kakav incident s njim, po meni pravi profesionalac i svojim trudom mislim da zasluzuje kapitensku bar zamjenski
@joker buraz maloprije kapa do poda sad kritika momak je sportski odgojen prvi je pritrčao jakovljeviću vidi na snimku u svakom slučaju kapiten ne mora biti igračina nego dobar čovjek i sportista iznad svega.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2016, 11:28

zagorski je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
To je samo za ovu 'elitu' hilmu,dusku,sekaca itd., mi smo za njih nedorasli ba sta ti je
Zagorski brate ja da se nešto pitam a i duška i hilmo ti bi garant bio u grupi ako već nisi ne znam svega mi ja sam juče sa mora došao.
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2016, 11:33

Ja se izvinjavam sto cu mozda biti grub sada ali Rustemovic nije igrac za Sarajevo, na stranu sto se bori kao rijetko ko u klubu i zato sto je sportski odgojen kao sto ti kazes. Mozda je dobar covjek i sportista ali on ne posjeduje dovoljan kvalitet za Sarajevo. Meni je prece znati kako ce on odigrati u Sarajevu nego je li nekome pomogao jer na kraju krajeva Sarajevo je fudbalski klub a ne humanitarno udruzenje, uz duzno postovanje. On mora jos mnogo, mnogo raditi kako bi uspio u zivotu kao fudbaler, nece mu puno pomoci to sto je sve ono sto smo mi vec naveli. Cimirotu je naprimjer pomoglo jer on pored toga i posjeduje ogromno fudbalsko znanje i njemu ce to jako biti od koristi. Ne bi volio da ga otpisujem svakako jer ja volim borbene igrace i koji igraju srcem za ovaj klub ali mora svesti greske na minimum, ostalo je koliko toliko ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 11:33

Evo sa lobotomija foruma gdje konama ispiraju mozak:

slika

Sinoc sam vam govorio o ovom, kad je onaj napisao kako bi otjerao ove sto su pili. Nikakvo tjeranje, jer bi konkurente pojacali, ovi bi jedva docekali da pokupe Pavlovica, Hodzica, jer su za nasu ligu extra igraci. Samo novcano kazniti, protiv Celika se nadam da su vec u konkurenciji za tim.

@sekac, to je tvoje misljenje brate, postujem ga, ali nikad se necu sloziti s tim da igrac kao Rustemovic bude kapiten Sarajeva!
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 avg 2016, 11:38

Hocel neko izaci u javnost da se zna sta ce biti sa ovom trojicom?? Sjever je sinoc pokazao sta misli o Leonu Benki :kafa: Treba se fino iznijeti u javnost sta i koliko su ljudi popili, mozda su pili radler a nasi ih suspendovali. I kako je hurta znao da oni piju, znaci da imamo udbasa u ekipi koji ih je drukao. Salu na stranu daleko da branim ovu trojicu, samo zelim znati istinu!!!
P.S @duska, @hilmo zanima me dal ona nasa grupa jos postoji, ili je ukinuta ili sam ja izbacen, ako je ovo drugo zelim znati zasto???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 avg 2016, 11:39

Razmišljate kao Dino Selimović, kakvi ba raskidi :D
Novčano kaznit plus da počaste ostale igrače pivom zbog pobjede i idemo dalje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2016, 11:40

Hurtiću svaka čast mora se znati tko je gazda u kući ,nisam za neke drastične kazne ali ih treba oderati po džepu i podijeliti im žute kartone da budu primjer drugima

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 01 avg 2016, 11:42

Rustemovic je pravi igrac, nije neki tehnicar ali zato odradjuje buku prljavog posla, koji nije raji na oku. Sinoc npr. otjera tomica na njihovu polovinu i zaganja loptu do golmana, tako x puta, al to nece niko vidjeti, npr vidjet ce crnkicevo prolazenje jednog igraca iako ce izgubiti loptu na iducem dodiru al eto kao vau.
UPRAVA NAPOLJE!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 avg 2016, 11:44

Kakvo crno tjeranje, pa Benko je i sa pivom u ruci duplo bolji od pojedinih igraca. Sve dok on grize na terenu, što se mene tice nek se bode u venu. To da niste znali da Benko pije, okacite macku o rep. Slažem se, treba ih kazniti.
Das Ist Walter

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2016, 11:44

RichmanBiH je napisao/la:Rustemovic je pravi igrac, nije neki tehnicar ali zato odradjuje buku prljavog posla, koji nije raji na oku. Sinoc npr. otjera tomica na njihovu polovinu i zaganja loptu do golmana, tako x puta, al to nece niko vidjeti, npr vidjet ce crnkicevo prolazenje jednog igraca iako ce izgubiti loptu na iducem dodiru al eto kao vau.

kakav on ba umalo 3 gola nismo primili vraca loptu sa centra glavom golmanu bruku izgubljenih lopti na sredini pogresnih pasova daleko najlosiji igrac u fks sa amerom bekicem sinoc
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 01 avg 2016, 11:48

Pa 3x mu uvaljuju vruc krompir okrenut ledjima sa igracem iza njega, slabo je otvorio utkkmicu istina, ali kasnije je nadosao.
UPRAVA NAPOLJE!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2016, 11:53

ne znam zašto su se ljudi nakačili na Rustemovića čovjek igra na takvoj poziciji koja je nezahvalna on je tu da razbija protivničke napade i odradio je posao na pravi način zajedno sa Sarićem sama činjenica da zrinjski nije napravio u napadu skoro ništa sve govori

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 01 avg 2016, 11:54

Nece Benko, Pavlovic i Hodzic dobiti papire zato sto nisu u talu sa Dinom, al zato ce Cetkovic vjerovatno ubrzo.Mene zanima zasto i Novakovic nije dobio suspenziju ako je bio ovom trojcom.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 01 avg 2016, 11:55

miden je napisao/la:Kakvo crno tjeranje, pa Benko je i sa pivom u ruci duplo bolji od pojedinih igraca. Sve dok on grize na terenu, što se mene tice nek se bode u venu. To da niste znali da Benko pije, okacite macku o rep. Slažem se, treba ih kazniti.
Sinoć u karantinu koji služi za odmor lično sam ušao u sobu dotičnih fudbalera i zatekao ih kako piju alkoholna pića. Sarajevo je preveliki klub da dozvoli sebi luksuz da se na taj način priprema za jednu utakmicu. Dok sam ja trener, niko se neće igrati s ovim klubom, a ja mislim da su se oni dobro poigrali s njim. Ja sam im rekao da napuste karantin, na ovoj utakmici nisam računao na njih, a šta će dalje biti vidjet ćemo.

Znamo da benko pije ali tebra dan prije utakmice ti pijes i to u karantinu vi to podrzavate?
Nisam za tjeranje , benko mi je jedan od najdrazi igraca ikad ali po dzepu ga dobro udarit kao i ostali dvojac.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 0 gostiju.