FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 plate oduzmes pa da vidis hoceli ponoviti ali zaredom nikakve suspenzije sada
sto se tice ovih sto su pili, niko nije veci od Sarajeva i ako je to istina podrzavam suspenziju. Udarit im po dzepu maksimalno i reci da ce sledeci put odmorit na zapadu i to je to.
Sto se utakmice tice, odlicno sve poslozeno, najveca prednost nasa je dobra harmonija ekipe, svi odlicno suradjuju ko da igraju 3 godine zajedno, pogotovo Balic i Novakovic kojima je ovo tek druga utakmica. Svaka cast momci, al ne zalijetat se, utakmica po utakmica, Čelik je i ove godine izgleda nezgodan, a uvijek su dodatno nafurani protiv nas.
Sto se utakmice tice, odlicno sve poslozeno, najveca prednost nasa je dobra harmonija ekipe, svi odlicno suradjuju ko da igraju 3 godine zajedno, pogotovo Balic i Novakovic kojima je ovo tek druga utakmica. Svaka cast momci, al ne zalijetat se, utakmica po utakmica, Čelik je i ove godine izgleda nezgodan, a uvijek su dodatno nafurani protiv nas.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da ali radovac nije nas najbolji igrac dvije tri godine unazad, nije najbolji strijelac zadnje dvije sezone, Boga mi ne ostavi krv i znoj na svakoj utakmici koju odigra, ne pokazuje ni 5% srcanosti koju Leon pokaze na svakoj utakmici. I treba da se tjera takav igrac zbog pive pred utakmicu?joker90 je napisao/la:Radovac je svoju glupost napravio sa 18-19 godina, kao balavac, Leon ima 32 godine. Radovcu samo sto nisu glavu skinuli, Leonu veceras pjevaju kao da je zabio gol na derbiju, a ne pio pred utakmicu koja nam puno znaci. I koliko znam, Radovca Boga mi natjerase da taj isti trofej vrati, pred publikom na stadionu, tako da nije ti bas zahvalno porediti ove dvije situacije. Radovcu samo sto karijera nije stala nakon onog svega, morala mu se pruziti podrska, jer je zasluzio zbog svoje mladosti i situacije koja je i dovela do svega toga gdje su krivi i navijaci i on, ali se sve na kraju na njega obrusilo.FrancescoTotti je napisao/la: @joka sta je onda sebi Radovac dopustio kao osvajac te nagrade i kao kapiten ekipe. Pa mu opet pruzamo bezrezervnu podrsku.
Pogrijesio je, da. Kaznjen je i biti ce jos novcano kaznjen, ali ljudi idu u krajnost jbt... Pa nije ubio covjeka.
Benko je stariji pa sebi ne smije dozvolit ovakav luksuz, da. Kaznjen je sa utakmicom neigranja, neka ga kazne i novcano, ali zasto ovoliku kampanju ocrnjavanja samo njega (iako su jos tri igraca bila sa njim) imamo na forumu?
Sto se mene tice Benko ce uvijek imat moju podrsku dok god trci za protivnickom odbranom iako vodimo pred sami kraj utakmice. Pa ako mu je cejf nek dostigne Puzigacu po pitanju alkohola

Uostalom upravo smo dobili trenutnog prvaka, ajmo slavit a ne zamarat se glupostima koje se desavaju u svakom klubu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vec sam rekao da sam za novcanu kaznu i da se vrate protiv Celika, nikakvo tjeranje trajno. Raja ne zamjera Hodzicu, jer im je nebitan, tek dosao, mozda bude od njega nesto, a mozda bude jos jedan prolazni igrac kojeg se necemo ni sjecati. Benko je idol nasim navijacima, evo vec 2 godine se kunemo u njegov profesionalizam, a onda on uradi ovakvu glupost pred Zrinjski. To je razlog zasto se samo o njemu pise, jer je razocarao tu raju koja ga gleda kao bozanstvo. Rijetko koji igrac je docekan u nas klub kao on, rijetko koji igrac je dobio podrsku s tribina kakvu je on. Ostavi ga Jesic na klupi, istok grmi "oni ti ga puse Leone"! Zvizdali smo Cezaru samo zato sto je poceo ispred Benke u jednoj tekmi, ne sjecam se sad ni kojoj, a nista on tu nije kriv. Solidno sasvim odigrao, nije on sam sebe u prvu postavu odabrao, ali je izvizdan jer nije nas Benko. Svi ga smatramo nasim kapitenom iako Dulja nosi traku, smatramo ga vođom ekipe, a on uradi glupost na nivou Berberovica. Veliko hvala Leonu, nikad mu zaboraviti golove necu, a ako misli Puzigacu stizati u alkoholu kao sto kazes, eno mu Vozdovac kao i Puziju, u Sarajevu to ne treba tolerisati nikom. (:
Odoh spavati, laku noc Toca brate!
Odoh spavati, laku noc Toca brate!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U pravu si nema sta, al za mene Leon ima puno pravo da sebi dopusti taj luksuz, ne mogu mu zamjerit nikako, j3biga 
Laku noc Joka.

Laku noc Joka.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I da, izgleda da sam pogrijesio u vezi Novakovica.
Imao sam predrasudu o njemu po iskustvu prijasnjih dovodjenja ovakvih 'anonimusa' ali me u ove prve dvije utakmice razuvjerio. Svaka cast samo neka tako nastavi.
Imao sam predrasudu o njemu po iskustvu prijasnjih dovodjenja ovakvih 'anonimusa' ali me u ove prve dvije utakmice razuvjerio. Svaka cast samo neka tako nastavi.
Sa momcima koji su napravili propust treba sto prije rjesiti. Novcano ih kazniti, neka priznaju gresku i pokazu volju za radom. Klub je potpuno u pravu i red se mora znati, ali nisam za neke dugorrajne suspenzije, osim za one koji ne dodju pameti.
Ti igraci nam trebaju, pogotovo benko....potrebna su nam dva kvalitetna napadaca.
Ti igraci nam trebaju, pogotovo benko....potrebna su nam dva kvalitetna napadaca.
BordoDiv je napisao/la:2 plate oduzmes pa da vidis hoceli ponoviti ali zaredom nikakve suspenzije sada
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Dobra utakmica, zaslužena pobjeda! Čestitam momcima i dao Bog da svaku igraju ovako!
Podržavam ovo što je mag uradio, prvi dobar i kvalitetan potez, treba imat muda...

Podržavam ovo što je mag uradio, prvi dobar i kvalitetan potez, treba imat muda...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nego mene zanina gdje su ovi "strucnjaci" koji su "znali" da su Crnkic, Ahmetovic, Cetkovic i Novakovic losi igraci!?
Kakva smo mi stoka, ljudi koji su 100 godina u fudbalu eto ne znaju, ali mi "znamo" da se dovode losi igraci da bi se raskinuo ugovor!
Trojica vec pokazala da su pojacanja,cekamo Cetkovica.
Elvis,Balic, Husejnovic i Hodzic su svakako docakani ovdje kao pojacanja, pa ih i ne spominjem.
Samo da se zna da treba prestati sa kritikama dok ne vidimo igrace u pravim utakmicama.
Dabogda mi uvijek ovako losa pojacanja dovodili!
Kakva smo mi stoka, ljudi koji su 100 godina u fudbalu eto ne znaju, ali mi "znamo" da se dovode losi igraci da bi se raskinuo ugovor!
Trojica vec pokazala da su pojacanja,cekamo Cetkovica.
Elvis,Balic, Husejnovic i Hodzic su svakako docakani ovdje kao pojacanja, pa ih i ne spominjem.
Samo da se zna da treba prestati sa kritikama dok ne vidimo igrace u pravim utakmicama.
Dabogda mi uvijek ovako losa pojacanja dovodili!
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 01 avg 2016, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Očigledno ti imaš mišljenje kako je to pretjerano, a ja ne. To se ne može promjeniti, da ne nastavljamo dalje diskusiju je najbolje. Lijep pozdrav.Memara je napisao/la:Sta je to pretjerao? Jel ti to Leon rekao da je samo jedno popio? I kakve to uopste veze ima? Princip je princip.BosnianKingdom je napisao/la: Čovjek kaže kako su izdajice,poigravaju se sa klubom, prave se da su veći od kluba zbog jednog piva.
Libo me k za Bojana i Hodzica, pricam samo o Benki jer ga svi volimo ko brata, dobro postujemo i dizemo a on nama tako vrati pred toliko vaznu utakmicu sezone, kazu profesionalac... Klupa sljedecu i novcana kazna, danas smo pokazali da mozemo bez njih i to protiv favorita za titulu.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Tako je!macahz je napisao/la:Evo udjem na forum i citam nekih 40 stranica.
Kad su se spomenule , suspenzije svi hejtaju Hurtu i podrzavaju Benku. Benko je lav, ali podrska mu udrila u glavu i napravi glupost, jer misli da mu se moze. To he velika stvar, nije samo to jedno pivo, to je udar na autoritet trenera a bez autoriteta nema rezultata. To je ko da imas dobru trebu volis je i podrzavad i ona se pojebe sa nekim frajerom, da si najbolja noga. I svako ko ne slusa trenera remeti atmosferu u svlacionici i remeti klub, a nas je klub nama najveci i najpreci i veci i od Haseta a ne Benke, ovu buraniju ostalu da ne spominjem.
Strepite od Zrinskog kojeg cine nadi otpatci, kakvi ste to vi navijaci. Zbog nekoe frustracije stvorili ste sliku o Hurti losu i prizeljkujete poraz, hej kakvi ste to vi navijacu, da bi se rijesili Hurtica.
A ne tako davno ste se kleli u generala, citaj Jesica, koji je sampionsku ekipu unistio i rasprodao, i zbog njega smo i bez evrope ostali. Hurta je dobro vodio ekipu u prvom mandatu, ali kad mu je ovaj unistio ekipu j atmosferu u njoj forsirajuci svoje igrace vise nije mogao. To ste brzo zaboravili, onu euforiju, stegnuce ih general, ne sekiram se za titulu tu je general, sad kad se sjetim vasih rijec mene stid vase sramote.
Pokazali ste se kao losi poznavaoci fudbala i odnosa trener ekipa, kako vam nije ofirno opet pisati na tu temu.
Stvarate losu atmosferu i lijecite svoje frustracije.
Sto se tice utakmice, odigrana odlicno i takticki. Zrinski nije uopste bio ozbiljna ekipa, a za to su zasluzni igraci, njihova pozrtvovanost, dosta su ove suspenzije doprinijele ovakvoj trci, a ponajvise ovdje osporavani Hurtic, opet osporavan od vas fudbalskih NEPOZNAVAOCA.
Zadnaj linija odlicna, a opet ste je najvise osporavali. Iz utakmuce u utakmicu ce biti jos bolja. Kadusic danas dobar, ali mlad je igrac i moguce su oscilacije, ali i tada ga treba podrzati. 18 mu je godina i mislim da vec sad imamo dobrog igraca na nama u zadnjih 10 godina najprolematicnijoj poziciji, a vjerujem da ce postati i materijal za A repku. Akademija vec daje plodove.
Almir Belic meni je najbolji lijevi bek Sarajeva, odkad pratim utakmice. Prebrz, odlicna prcjena, dobar centarsut, dribling. Momak ima sve, i nije lahko poslat centarsutnu trku. Dani Alves prosdje 15 puta i 1
2-3 mu pasa i centarsuta prodju, ne znam sta ovu NEPOZNAVAOCI fudbala ocekivaju.
Sarica bi posebni izdvojio najbolji igrac ove ekipe, mimo Dulje, jer on je vanzenaljac za ovu ligu i prva postava repke i ti bez dileme.
Momak diktira tempo, igra kao Cimirot zadnju polusezonu pred transfer. Dini uz njega se pretvara ubstrasnog igraca.
Ovakvi igraci donose titule ako imaju dobru odbranu. Odbrana je relativno neuigrana ali protiv dva najveca konkurebta su odigraki odlicno a jedan primljeni go je plod nesrece.
Crnkic i Bekic su mladi igraci, skloni oscilacijama. Na derbiju je Crnkic bio los a danas perfektan. Bekic je danas bio malo tanji, ali on je igrac za formacije sa dva napadava a ne krilo, ali dao je sve od sebe i to je najvaznije.
Ahmetovic pravi igrac, kako trci za svaku loptu, i kako je samo timsku igrac. Lahko cu Benku zaboraviti za Ahmetom, ovog Benku koji rusi svlacionicu. Zao mi je Hodzica jer on bi igro ovo sto je igro Bekic, a momak je zvijer. Ali eto, mozda nam se vise isplati gurat Andzusica i Hebiba.
I izvinite na dugom postu, ali od ovih hejtera i kriticara niko nista da napise, sakrili se u svoje rupice, tako je i bolje, jer oni nisu pravi navijacu naseg kluba vec obicni bolesnici. Ja bi ih banovo.
LP
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
betrezengorbachev je napisao/la:Tako je!macahz je napisao/la:Evo udjem na forum i citam nekih 40 stranica.
Kad su se spomenule , suspenzije svi hejtaju Hurtu i podrzavaju Benku. Benko je lav, ali podrska mu udrila u glavu i napravi glupost, jer misli da mu se moze. To he velika stvar, nije samo to jedno pivo, to je udar na autoritet trenera a bez autoriteta nema rezultata. To je ko da imas dobru trebu volis je i podrzavad i ona se pojebe sa nekim frajerom, da si najbolja noga. I svako ko ne slusa trenera remeti atmosferu u svlacionici i remeti klub, a nas je klub nama najveci i najpreci i veci i od Haseta a ne Benke, ovu buraniju ostalu da ne spominjem.
Strepite od Zrinskog kojeg cine nadi otpatci, kakvi ste to vi navijaci. Zbog nekoe frustracije stvorili ste sliku o Hurti losu i prizeljkujete poraz, hej kakvi ste to vi navijacu, da bi se rijesili Hurtica.
A ne tako davno ste se kleli u generala, citaj Jesica, koji je sampionsku ekipu unistio i rasprodao, i zbog njega smo i bez evrope ostali. Hurta je dobro vodio ekipu u prvom mandatu, ali kad mu je ovaj unistio ekipu j atmosferu u njoj forsirajuci svoje igrace vise nije mogao. To ste brzo zaboravili, onu euforiju, stegnuce ih general, ne sekiram se za titulu tu je general, sad kad se sjetim vasih rijec mene stid vase sramote.
Pokazali ste se kao losi poznavaoci fudbala i odnosa trener ekipa, kako vam nije ofirno opet pisati na tu temu.
Stvarate losu atmosferu i lijecite svoje frustracije.
Sto se tice utakmice, odigrana odlicno i takticki. Zrinski nije uopste bio ozbiljna ekipa, a za to su zasluzni igraci, njihova pozrtvovanost, dosta su ove suspenzije doprinijele ovakvoj trci, a ponajvise ovdje osporavani Hurtic, opet osporavan od vas fudbalskih NEPOZNAVAOCA.
Zadnaj linija odlicna, a opet ste je najvise osporavali. Iz utakmuce u utakmicu ce biti jos bolja. Kadusic danas dobar, ali mlad je igrac i moguce su oscilacije, ali i tada ga treba podrzati. 18 mu je godina i mislim da vec sad imamo dobrog igraca na nama u zadnjih 10 godina najprolematicnijoj poziciji, a vjerujem da ce postati i materijal za A repku. Akademija vec daje plodove.
Almir Belic meni je najbolji lijevi bek Sarajeva, odkad pratim utakmice. Prebrz, odlicna prcjena, dobar centarsut, dribling. Momak ima sve, i nije lahko poslat centarsutnu trku. Dani Alves prosdje 15 puta i 1
2-3 mu pasa i centarsuta prodju, ne znam sta ovu NEPOZNAVAOCI fudbala ocekivaju.
Sarica bi posebni izdvojio najbolji igrac ove ekipe, mimo Dulje, jer on je vanzenaljac za ovu ligu i prva postava repke i ti bez dileme.
Momak diktira tempo, igra kao Cimirot zadnju polusezonu pred transfer. Dini uz njega se pretvara ubstrasnog igraca.
Ovakvi igraci donose titule ako imaju dobru odbranu. Odbrana je relativno neuigrana ali protiv dva najveca konkurebta su odigraki odlicno a jedan primljeni go je plod nesrece.
Crnkic i Bekic su mladi igraci, skloni oscilacijama. Na derbiju je Crnkic bio los a danas perfektan. Bekic je danas bio malo tanji, ali on je igrac za formacije sa dva napadava a ne krilo, ali dao je sve od sebe i to je najvaznije.
Ahmetovic pravi igrac, kako trci za svaku loptu, i kako je samo timsku igrac. Lahko cu Benku zaboraviti za Ahmetom, ovog Benku koji rusi svlacionicu. Zao mi je Hodzica jer on bi igro ovo sto je igro Bekic, a momak je zvijer. Ali eto, mozda nam se vise isplati gurat Andzusica i Hebiba.
I izvinite na dugom postu, ali od ovih hejtera i kriticara niko nista da napise, sakrili se u svoje rupice, tako je i bolje, jer oni nisu pravi navijacu naseg kluba vec obicni bolesnici. Ja bi ih banovo.
LP
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jedan je Leon. Hurticu popusi ga Leonu.
Majkl, reci Hurticu da ne jede vnago, Benkin qrac je veci od Hurtica. 

Gotivim Benku, al kući pa pivo. Nemože tako da se ruši ugled i kodeks kluba! Hurtiću kapa do poda! 

U novi boj ...
Hurtic ima muda
nije jedina kazna na svijetu raskid ugovora kao sto smo mi navikli, ocekujem novcanu kaznu ili nesto slicno, i povratak svih igraca u sastav, samo da ovo prodje sve bez medijskog napuhavanja i preuvelicavanja, da kojim slucajem to ne bi uticalo na atmosferu u ekipi
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, OzmoodPinglewood i 33 gosta.