Ti stvarno mislis da oni hoce to i da su sposobni. Pocinje prodaje niti jedna najava, plakat, nesto da skontaju tipa godisnje karte po povoljnim cijenama, bla, bla. A zna se palamudit u prazno oko pojacanja, stadiona jer njima nista ne treba kao ni pare od clanskih. Naravno dzaba pisemo ali nece zaradit marke a tako i treba.champions1921 je napisao/la:Ja predlažem da snize cijene sezonskih karata za članove. Jug na 40KM, sjever na 60KM. Odraditi kakvu kampanju pred Ferencvaroš i pokušati prodati sto više članskih i godišnjih.. Treba omogućiti i polugodišnje karte za raju kojoj je puno odmah dati 60 ili 80KM..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KHAJ PRICE
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo ovaj Husarić reče sad i da zastupa Okića, Džafića, Oštrakovića i svi su mogli mnogo više napraviti u svojim karijerama siguran sam samo da su imali boljeg menadžera.
Prijatelju daleko mu kuca od Grbavice bila, taman da zastupa Ronadla i da ga zeli dovesti kod nas.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ovaj Husarić reče sad i da zastupa Okića, Džafića, Oštrakovića i svi su mogli mnogo više napraviti u svojim karijerama siguran sam samo da su imali boljeg menadžera.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Husaricu daleko kuća od Grbavice bila..zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ovaj Husarić reče sad i da zastupa Okića, Džafića, Oštrakovića i svi su mogli mnogo više napraviti u svojim karijerama siguran sam samo da su imali boljeg menadžera.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Amin!fedeltafrotta je napisao/la:![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tacno. Klasicna dezinformacija!tm8782 je napisao/la:Damir05 uz duzno postovanje neke stvari nisu tacne koje si napisao. Mislim da nije lijepo cak i iznositi neke stvari na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ma znam drug nego samo dodajem informacije kao potrvrdu mog prethodnog posta.tm8782 je napisao/la:Prijatelju daleko mu kuca od Grbavice bila, taman da zastupa Ronadla i da ga zeli dovesti kod nas.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ovaj Husarić reče sad i da zastupa Okića, Džafića, Oštrakovića i svi su mogli mnogo više napraviti u svojim karijerama siguran sam samo da su imali boljeg menadžera.
tm8782 slazem se s tobom,ali ja znam jos bitnijih stvari za Memiju,ali nisam ovdje napisao,to je jedno,a nisam nista previse bitno izbacio sto se tice Memije,samo sam napisao da su menadzercici zlo ovoj generaciji igraca sto se tice Zelje,a pojedini igraci su blago receno telad,ovdje ne mislim na igrace Zelje,nego na igrace koje zastupa taj Husaric,pa BGM kao da ih vodi u Barcelonu i tog Ostrakovica i petog desetog,zar nemaju primjer gdje njegovi igraci igraju,ali hajde.
Ponovicu jedino iz Zelje i Sarajeva se mogu napraviti iole bolji inostrani transferi,,,,,,
Ponovicu jedino iz Zelje i Sarajeva se mogu napraviti iole bolji inostrani transferi,,,,,,
@zaboljisportuBiH
Znam da znas nego nisam ni ja mogao da odolim da ne napisem koju o njuemu, mada ne zasluzuje ni da se pomene, ali eto.
Znam da znas nego nisam ni ja mogao da odolim da ne napisem koju o njuemu, mada ne zasluzuje ni da se pomene, ali eto.
-
sergejevic
- Kontakt:
Pa nije covjek nigdje ni napisao da Memija ide iz Zelje. Njemu se ostaje, a menadjer bi kao i svaki drugi da ga proda negdje i zaradi.
Nama je Husaric najmanji problem on i onako ima rampu u klubu i kod nas ne mogu igrati njegovi igraci.Nama je objektivno Zuban veci problem.Damir05 je napisao/la:tm8782 slazem se s tobom,ali ja znam jos bitnijih stvari za Memiju,ali nisam ovdje napisao,to je jedno,a nisam nista previse bitno izbacio sto se tice Memije,samo sam napisao da su menadzercici zlo ovoj generaciji igraca sto se tice Zelje,a pojedini igraci su blago receno telad,ovdje ne mislim na igrace Zelje,nego na igrace koje zastupa taj Husaric,pa BGM kao da ih vodi u Barcelonu i tog Ostrakovica i petog desetog,zar nemaju primjer gdje njegovi igraci igraju,ali hajde.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@pile, sto nam je zuban problem?
Svaki njegov igrac je potpisao i otisao za cifru.
Svaki njegov igrac je potpisao i otisao za cifru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jutros oko 11 bio na Grbavici narucio dres da se stampa i cl kartice ce u cetvrtak bit a sezonske sedam dana prije pocetka sezone tako kazu u nasoj sluzbi za merketing pozdrav
Svaka im čast, neka zatvore sluzbuLeoMessi je napisao/la:Jutros oko 11 bio na Grbavici narucio dres da se stampa i cl kartice ce u cetvrtak bit a sezonske sedam dana prije pocetka sezone tako kazu u nasoj sluzbi za merketing pozdrav
Ima li plavi dres M velicina u fan shopu
Pogledajte tekst u Oslobođenju u vezi Kvese, kao da ima neka ponuda za njega od Antalyspora od 100000 Eura, pa moze li nam neko reci vise o tome? Zao mi je momka ako ne ode, jer je fkt zasluzio da nadje inostrani angazman i zaradi neku lovu, ali realno ponuda od 100000 eura za njega je smjesna, plus su to Turci, pa da i prihvatimo to, ko zna kada bi i bi li uopste vidjeli tu lovu (slucaj Šeha).
Volim te Zeljo!!!
A sta je na kraju bilo od onogo iznenadnog okupljanja u klubu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa rekao je dandy nista to je bilo redovno okupljanjeElegant je napisao/la:A sta je na kraju bilo od onogo iznenadnog okupljanja u klubu ?
ako je istina ovo za clanske nek se tacno 0 proda svega to zasluzuju