jedna pobjeda i ovi kazu benko ne valja svi ko ovce "benko ne valja"
kiksa e u zenici 90% ce vas pisati "je...bem vam majku sto ste benku suspendvali"

Nije prvi piut de ja vu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sto to mislis za Rustema? realno momak nije sad neki igracina, al odradjuje uz sarica odlican posao i trci nenormalno. Zivi sportski, nikad se nista nije bunio nit je bio kakav incident s njim, po meni pravi profesionalac i svojim trudom mislim da zasluzuje kapitensku bar zamjenskijoker90 je napisao/la:Zagotivila je raja Semsudina haos!Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo!
Svaka njemu cast za trku i zalaganje, ali opet je napravio 2 sanse Zrinjskom sa svojim glupim potezima. Nema kvalitet za Sarajevo, opet su na istoku cupali kosu zbog njega. Pored Sarica izgleda solidno, onako prolazno, ali tako je i Radovac pored Cimirota izgledao boljim nego sto jeste. On ne bi ni trebao igrati u Sarajevu, prizivali smo tog zadnjeg veznog, puno boljeg, nismo ga dobili. Rustemovic bi bio dobar sa klupe zadnjih 20 minuta i to je to. Traka bi trebala da ide majstorima, ili onim koji imaju autoritet i iskustvo. On nema ni jedno, a ni drugo nazalost.zlo87 je napisao/la:sto to mislis za Rustema? realno momak nije sad neki igracina, al odradjuje uz sarica odlican posao i trci nenormalno. Zivi sportski, nikad se nista nije bunio nit je bio kakav incident s njim, po meni pravi profesionalac i svojim trudom mislim da zasluzuje kapitensku bar zamjenskijoker90 je napisao/la:Zagotivila je raja Semsudina haos!Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo!
Koji video je u pitanju?JavierBosnia je napisao/la:Ono prije utakmice su svi zagrljeni gledali neki motivacioni video?
Moramo biti svjesni da smo mi u Bosni i Hercegovini i da 50% igrača u njoj pije,puši... I ne vidim razloga zašto bi neko ismijavao to sto je jedan klub krenuo u pravcu da to iskorijeni. I to u potpunosti podržavam. Ali s druge strane, kada na vagu stavimo svo Leonovo zalaganja tokom svih utakmica u Bordo dresu i sve postignute golove,i tu pivu,... mislim da bi trebalo biti jasno sta ce prevagnuti. A pijan Benko je bolji od većine igrača da budemo realni. Naravno da nije niko iznad kluba, to stoji. Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao, isto kao da su oni ucjenjivali, vrijeđali ili sta ja vec znam sta radili...Memara je napisao/la:Zasto kralju? Pa cijeli forum nam se upravo sada i smije zbog ovog "profesionalca". Svi su oni prolazni, samo mi ostajemo!BosnianKingdom je napisao/la:Kako mjenjate mišljenja za Banku to nije normalno. Pa nije pobio pola Sarajeva, misa mu...
Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Neki vjerovatno random sa neta, jer na slici se vidi na engleskom da pise nesto what is your..AdiFKS je napisao/la:Koji video je u pitanju?JavierBosnia je napisao/la:Ono prije utakmice su svi zagrljeni gledali neki motivacioni video?
Husaric mu je menadzer i naravno da ce njemu pricati sve sto mu se desava!! Nisam primjecivao da si ovakvu frku dizao protiv Puzigace aka Krombachera?????Memara je napisao/la:Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Sta je to po tebi Hurtic trebao, da im ga jos lagano i popusi? Nije Hurta kriv sto Hodzic odmah salje sve informacije Husari. Eto ko sve nama igra u klubu.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Tatamata1946 i 39 gostiju.