Fakat šteta, ako nije za nas već, onda da napravi nešto za sebe. Ne ide mi u glavu kako nije mogao do sada da nađe klub, pa nije Benjo krš nikakav.bistrikboy je napisao/la:Dolazili su po njega nudili 100k maraka,ubi me ako znam sto ga nisu poceli sa sobom iskreno ne sjecam se.Steta mislio sam da ce biti nas glavni igrac i najveci transfer.propuh je napisao/la:Nisam siguran, znam da mu je usro transfere u Svicu i cini mi se Tursku, malo upuceniji vjerovatno vise znaju.bistrikboy je napisao/la:Svasta.A taman za njega malo igra malo radi.Zar nije on trebao u Split i prije dvije godine?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ima ters starog (inace buraz mu je bio veci talent i perspektiva) ali vidjecemo ako bude kao dosad on ce ostati u BiH.bistrikboy je napisao/la: Dolazili su po njega nudili 100k maraka,ubi me ako znam sto ga nisu poceli sa sobom iskreno ne sjecam se.Steta mislio sam da ce biti nas glavni igrac i najveci transfer.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 05 jul 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- samogrbavica
- Kontakt:
Imas popust u osiguranju, popust u Fan shopu 20% i kup utakmice udes dzaba. Ostalo ce ovi upuceniji da ti kazu sta imas jos.Dinara je napisao/la:Koja je razlika izmedju clanskih classic i junior? Je li u popustima na cijenu ulaznica ili sllicno?
KHAJ PRICE
Utrpa Ferencvaros 3 komada Videotonu...bgm nisu nimalo naivni
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Ozbiljan klub u svakom pogledu, daleko smo mi od tog nivoa.
Ulaganja i samo ulaganja.
Ulaganja i samo ulaganja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jao Him stadiona!

Jao Him stadiona!
Ne moze nam ni biti bolje kad samo sirite pesimizam,izlet u Europi ,ovi ovako oni onako mi gledamo skrstenih ruku I posmatramo. yebo vas luzerski mentalitet. Zarazio vas aldin s ekipom I sad samo vladaju pesimisti I ljudi protiv uprave. Ulagati s cim ekserima ili krvnim zrncima? Para nema I sumnjam u blize vrijeme da ce ih I biti!
Kako Amar ode iz kluba sve se rastelilo
Kako Amar ode iz kluba sve se rastelilo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
znaci skinuli ste vec gace, sreca pa nasi momci na terenu nisu 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
junior je do 14 ili16 (nisam siguran) godina I sa njomje besplatan ulaz na tekme, a mislim da nema nikakvih popusta.Dinara je napisao/la:Koja je razlika izmedju clanskih classic i junior? Je li u popustima na cijenu ulaznica ili sllicno?
Strasan stadion, teren blizu mozes golamana za rukav povuci.SlevinKelevra je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao Him stadiona!![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zamislite samo umjesto ovih zelenih majica i salova plavo sve... Valjda nekad docekamo i nasu Grbavicu u ovakvom ruhu...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne prolazi takvi kao on ovdje. Niti bi se Colic navikao na ovaj mentalitet haha. Bio je i Handzic jedan period na probi u jednom malom klubu iz druge lige Svedske pa nije ostao.bistrikboy je napisao/la:Ja koliko znam trebao je negdje u Skandinaviju.propuh je napisao/la:Trebalo je u Hrvatsku da ide, cini mi se SplitEdoM je napisao/la:Može li mi neko reći gdje je završio Benjo Čolić?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Čolić je glup. Ako ne promijeni svoj način života neće ga nigdje biti. Ovo mu je zadnja sezona, ako misli otići negdje gdje su dobre pare.
- plavanacija
- Kontakt:
koja ljepota, a gdje je jug???fedeltafrotta je napisao/la:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nema ga, al zamisli da je na isti fazon 
Daj Boze da ti, ja i ostali sa foruma ovo dozivimo.fedeltafrotta je napisao/la:nema ga, al zamisli da je na isti fazon
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
čekamo blagodet
Ma ovo ako moje unuce dozivi, ja cu biti zadovoljan.
propuh je napisao/la:Nisam siguran, znam da mu je usro transfere u Svicu i cini mi se Tursku, malo upuceniji vjerovatno vise znaju.bistrikboy je napisao/la:Svasta.A taman za njega malo igra malo radi.Zar nije on trebao u Split i prije dvije godine?
Cirih je bio u pitanju i nije mu niko usro transfer, nego povreda protiv Plzena i propade. Sve je bilo dogovoreno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.