FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 jul 2016, 23:25

kako je Ahmetović zakuca glavom k´o da ju je rukom zamahnuo, svaka čast, ja ne pamtim kad sam gledao sarajevo i da su u dvije utakmice zaredom pali golovi glavom iz centarsuta

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 jul 2016, 23:26

Hajmo konačno slavit protiv Čelika u Zenici, haman 30 godina ih nismo dobili kad je liga u pitanju. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 jul 2016, 23:26

Sir Almir Hurtic u potpunosti pokazao da zna ,nadmudrio Marinovica ,nadigrao u svim segmentima igre.Pokazali da smo ozbiljna i takticki zrela ekipa.Pogodio sa pojacanjima.Ceatitam i hvala igracima i strucnom stabu ,srce ko Trebevic.
Iskoristimo priliku da se nasmijemo Ultrasima i "invaziji" svih 23 navijaca su dosla.
IDEMO DALJE BRACO,BEZ EUFORIJE I BEZ POTCJENJIVANJA BILO KOGA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2016, 23:28

IMAL DJE SNIMAK RAHAT DA GA GLEDAM
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2016, 23:29

Kakav dominatorski gol! Pa Drooogbaaa!! :tokralju: :tokralju: E kako covjek razbija stopere, milina ga gledat zivota mi. Pravi napadac za ovu ligu!

Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 jul 2016, 23:30

Pffft sacuvasmo 0 sa rezervnim golmanom :D
Opet ta trema na pocetku jbm mu misa, nikako da otresu to, uvijek nam treba 15min da podjemo igrat...
Zalaganje napokon, trka , trcanje za svakom loptom, pa bravo koliko smo to cekali i sanjali jos od prosle godine...Novakovic mirniji kako vrijeme prolazi, mozda i bude nesto od njega ali da ne prejudiciramo nije ni Mesanovic nesto narocito...nasi bivsi igraci pokazali da nisu apsolutno nikakve nemani nego tacno ono sto i jesu fule od igraca...Kadusic tako zrelo i stameno, cvrsto odigrao milina jedna, disciplinovano...Saric bolji, puno zelje za dokazivanjem, ipak malo sudaranja i nesporazuma je bilo , nisu jos skroz kako treba, logicno....Crnkic najbolja predstava dosad, tako se radi pressing i tako se ide na svaku loptu, ne postoji izgubljena lopta, sanjat ce ga veceras....Dulja napokon zacepio svima usta, ja bih ga probavao cesce u sredini iza spica, kad dodje do suta moze rijesiti mec, batali protrcavanja i kornere, izvuci efikasnost....Ahmetovic, kapa dole, za sve sto je podnio,primio i podijelio veceras i jos zabi gol frajer, znao sam da ce biti koristan igrac, ali da ce nam biti toliko vazan za gradnju igre nisam....fino i od Hurtica uredio je to , zategao malo avanturiste....strpljivo je bilo, dobra , odrasla tekma...rijetkost za nas....

Eh sad ovi partijasi , svaku kaznu podrzavam osim raskida ugovora, to bi bilo unistavanje kapitala, to ne mogu podrzati...i iskreno poceo bi sumnjati u stvarni tok dogadjaja ako epilog bude raskid ugovora...mislim da je gore puno jer ih je Hurtic ufatio, inace nije toliko strasno, i puno veci igraci su znali drmnut po casicu ljute pred tekmu za zivce(Kezman u PSV-u npr.) mada opet ni on nebi u karanteni sigurno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2016, 23:30

elvis saric je igracina :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 31 jul 2016, 23:31

Kako covjek pozeli ovo Kosevo i cirkusante na tribinama :D

Samo sam na pocetku mislio da ce posjeta biti katastrofa, el eto kasnije se opet koliko toliko popravi. Oko 5 milja, nije lose, al katastrofa kad znas da je znalo biti 12 protiv zrinjskog.

Novakovicu sam zamjeram sto mu pred kraj ona lopta prodje kroz noge i u sesnastersc, ne smije se onako gubiti koncetracija nema veze sto su zadnje minute. Inace nije toliko los kakvu sam sliku imao.

Za Crnkica sam vec jednom pisao da mislim da bi mogao biti pojacanje, drago mi je sto je pruzio dobru partiju.

Saric, odlican igrac, Ahmet ima odlicnu tehniku za svoju visinu.

Dulja, prekucao zrinjski.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2016, 23:32

6000 je bila danasnja posjeta. Nije lose i pristojna je cifra za 2. kolo ali mora i moze bolje. ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 31 jul 2016, 23:32

joker90 je napisao/la:Kakav dominatorski gol! Pa Drooogbaaa!! :tokralju: :tokralju: E kako covjek razbija stopere, milina ga gledat zivota mi. Pravi napadac za ovu ligu!

:clap: :salut: :tokralju:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 jul 2016, 23:33

Nakon onog sudara, protivničkog igrača odveze hitna, Sejfo ustade otrese glavom i nastavi trčati kao da je utakmica tek počela..

Kakav lik...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2016, 23:37

uNbx je napisao/la:Hajmo konačno slavit protiv Čelika u Zenici, haman 30 godina ih nismo dobili kad je liga u pitanju. :D
Ne lupetaj ziv bio kakvih 30 godina, dobili smo ih dva puta u Zenici poslije rata u ligi, doduse zadnji put 2003. godine cini mi se, a oni su nas na Kosevu zadnji put dobili 1986. ili 1987. tako nekako.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2016, 23:37

I centarsut Crnkica je bio ko rukom, mora se reci. Kad bi Almir Bekic onako znao ubaciti iz trka ko Crnkic, Ahmetovic bi do kraja sezone zabio 30 komada! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 31 jul 2016, 23:37

Davno sam ja govorio da je Sejfo ubica!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 jul 2016, 23:39

BosnianKingdom je napisao/la:Konobar, daj svima po jedno pivo, da proslavimo ovo.
Jbg ja da sam od ovih sto su igrali narucio bi gajbu i uslikao prvih 11 svaki sa flasom u ruci i poslao sliku ovoj trojci :salut: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 jul 2016, 23:42

Sta je pisalo na paroli i ima li kakva slika sjevera da je dobra bas?
Sabrine mi moje!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jul 2016, 23:43

Jao momci kako sam samo uzivao.Haos.

Odavno nismo ovako borbeno igrali,trcali,bukvalno isli glavom na protivnicku nogu.Veliki plus za citavu ekipu a pogotovo za Hurtica kojem su mnogi htjeli vidjeti ledja jer ovdje mnogi sebe smatraju trenercinom.Valjda puno igraju menadzera il sta vec.

Hvala Slobodi na ona dva majstora.Velika pojacanja su Ahmetovic i Saric.Prvi dobio svaki duel a drugi trci za dvojicu,vraca se u odbranu,asistira ma sve.Tipa Nainggolan :mrgreen:

Duljevic odigrao jednu od najboljih tekmi za Sarajevo.Svaka mu cast.Odbrana takodje dosta dobra i ako je bilo par propusta al ko je sve falio cudo nismo gol primili.
Hurtic pokazao ko je trener u ekipi i drago mi je sto one pjandure nisu igrale pa da mi je brat medju njima.Niko nije veci od Sarajeva pa ni Leon Benko a da ne pricam za one ostale.

Horde dobre,posjeta tu i tamo.Ocekivao sam malo vecu al nije ni ovo toliko lose.
Nista sad u Zenicu po pobjedu.Ako se ne dobije nista strasno nije ni bod los i onda Krupu dobiti i opet smo u vrhu.Bice ovo duga i zanimljiva sezona i nadam se sa odlicnim zavrsetkom i da Hurtic ostane do kraja.

Pljuvaci nek dodju neki drugi put.Ovo nije njihova noc.Zao mi je.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 31 jul 2016, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 31 jul 2016, 23:44

Čestitke i Upravi FK Sarajevo što je ostavila Hurtića na mjestu ŠSŠ iako su mnogi to kritikovali i takođe čestitke Upravi što je dovela tako kvalitetne igrače :Sarić,Crnkić,Ahmetović iako su pljuvani zbog toga.
Odlična igra,sjajan tim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2016, 23:44

nellic07 je napisao/la:Čestitke i Upravi FK Sarajevo što je ostavila Hurtića na mjestu ŠSŠ iako su mnogi to kritikovali i takođe čestitke Upravi što je dovela tako kvalitetne igrače :Sarić,Crnkić,Ahmetović iako su pljuvani zbog toga.
Odlična igra,sjajan tim.
Hvala, hvala :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 jul 2016, 23:45

I jos ovo sam zaboravio i odjavljujem se za veceras,Kadusic,Radovac,Andjusic,Mujakic su bili na terenu u jednom trenutku,treba ovo pohvaliti ,mediji to sad ne govore.Nasa akademija ,pored toga sto smo drugi najmladji u ligi
MI SMO DIVOVI
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, jurisicduska, Kaunas, SamoDaKazeem i 24 gosta.