Vijadukt je napisao/la:Na kraju ce uvesi porez i na masinicu.Bice ko rtv taksa, ako imas masinicu u kuci (a moras imati, niko te ne pita) placas taksu, bez obzira pusio ili ne.

Tačno kako su krenuli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vijadukt je napisao/la:Na kraju ce uvesi porez i na masinicu.Bice ko rtv taksa, ako imas masinicu u kuci (a moras imati, niko te ne pita) placas taksu, bez obzira pusio ili ne.
Penaltiky je napisao/la: Čuj 1,5 KM kafa pa prije tri četiri godine ja 0,5 il 0,7 plaćo kafu u Doboju kolko sejećam
Sjajna analiza.Shadows je napisao/la:Veceras nesto kontam kako to da bh sportistkinje ni u jednom timskom sportu godinama ne mogu nista uradit iako smo podneblje talenata...msm da je razlog nekvalitetan i neredovan sekss.
Jesi jos uvijek u Tehranu?Penaltiky je napisao/la:Mislim da je Ukster bio
Ma jok ja sam kući. Kod nas ima.Vijadukt je napisao/la:Jesi jos uvijek u Tehranu?Penaltiky je napisao/la:Mislim da je Ukster bio![]()
Ima li vode?
znaci nista posaoPenaltiky je napisao/la: Ma jok ja sam kući. Kod nas ima.
Pa u radnom sam odnosuVijadukt je napisao/la:znaci nista posaoPenaltiky je napisao/la: Ma jok ja sam kući. Kod nas ima.
Penaltiky je napisao/la: Pa u radnom sam odnosu
Penaltiky je napisao/la:Mislim da je Ukster bio
Da ti još i kusura ostane.Penaltiky je napisao/la:**** čokoladu dvolitra se more pit za te pare
za velke štapićeAerials je napisao/la:Da ti još i kusura ostane.Penaltiky je napisao/la:**** čokoladu dvolitra se more pit za te pare
Nemerem to ja, imam problema sa zdravljem. Uz Sinana i doktora ličnog vodim da brine o meni.Penaltiky je napisao/la:**** čokoladu dvolitra se more pit za te pare
Suvišna. Imaš celofan.Vijadukt je napisao/la:Navlaka za posteljinu.
Tamo i pripadaš, rekli bi zlobniciPenaltiky je napisao/la:ja i drug uzmemo pivu, salame, velki hljeb i u kavez
Mi smo tako kada nam se ogadio ovaj fast food, uzmeš one šunke, skupa jbtPenaltiky je napisao/la:
ja i drug uzmemo pivu, salame, velki hljeb i u kavez