Daleko do toga da sam hafiz, samo sam dosta godina išao u mekteb pa to znam

@Soni
Sutra da De Ceglie zabija nakon prekida.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!
Još samo 5 sati do tekme !!!
Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
znam da san siro ima,ali vidjelo se kad oni shinteri igraju koliko "uspjesno" funkcionisebaresi#6 je napisao/la:gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!
Još samo 5 sati do tekme !!!
Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
Ovo definitivno nije Juve na arapskomJuveSissoko je napisao/la:الإنتر خرا
Juventus na arapskom
Ma ja to njima namjerno da se prime malo, ovi juventini što me znaju malo bolje i preko fb znaju da ja uopšte nisam takve naravi.SoloJuve26 je napisao/la:eto jos sat vremena, jedva cekam...... Dobro je ovo da Lazio gubi ..
Bianco1988
Ma pusti onog tamo ludjaka... cudi me da jos nisu banove dali crnoplavima koji su poceli sve ..
Al smjesno brate, da je neko od nas poceo onako vec bi bili banovani po 7 dana , i jos vidim onaj Grande nije banovan, smjesno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ja to njima namjerno da se prime malo, ovi juventini što me znaju malo bolje i preko fb znaju da ja uopšte nisam takve naravi.SoloJuve26 je napisao/la:eto jos sat vremena, jedva cekam...... Dobro je ovo da Lazio gubi ..
Bianco1988
Ma pusti onog tamo ludjaka... cudi me da jos nisu banove dali crnoplavima koji su poceli sve ..![]()
![]()
Namjerno ih provociram i kad se to desi to izražaja dolazi njihovo pravo lice, tj. izljev patetike i primitivizma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.