Kosorić: “Do kraja svoje karijere neću mijenjati klub, Željezničar je moja druga kuća”
December 17, 2020
Završen je prvi dio sezone 2020/21 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a Željezničar je ovu jesen okončao na drugom mjestu na tabeli. Ekipa Amara Osima je osvojila 36 bodova poslije 19 odigranih kola, što je devet manje od prvoplasiranog gradskog rivala Sarajeva.
Zamjenik kapitena i standardni član Željezničara Aleksandar Kosorić je u tim sa “Grbavice” došao u januaru ove godine. Iskusnom fudbaleru je ovo drugi mandat u sarajevskom klubu, a prethodno je igrao od 2014. do 2016. godine.
Ove sezone odigrao je 17 mečeva i upisao jednu asistenciju. Za **** BH ovaj 33-godišnjak je govorio o svojim planovima u budućnosti.
“Što se tiče mojih planova trenutno sam skoncentrisan samo na Željezničar i nemam ništa drugo u planu. Imam ugovor i za sljedeću sezonu, i bar što se mene tiče, ne mislim da ću do kraja svoje karijere mijenjati klub” – rekao je štoper “Plavih“.
On je u svojoj karijeri imao priliku da pored Bosne i Hercegovine igra fudbal u Srbiji, Latviji, Iraku i na Malti.
“U svakom klubu je bilo lijepih stvari koje su se dešavale i pamtim samo te lijepe trenutke. Sigurno najljepši igrački dani su mi vezani za Željezničar, za mene je to druga kuća i to doživljavam kao nešto moje, tako da sam srećan i zadovoljan” – istakao je Kosorić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Dosta mi je vas dvojice, i na to sve javi se brat caki i opet žalopojku zada. Ja teška vakta braćo moja.
Željezničar za život cijeli!
Ma pusti caki-jaSudoHusika je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:22Dosta mi je vas dvojice, i na to sve javi se brat caki i opet žalopojku zada. Ja teška vakta braćo moja.

Da vam ja olakšam svima, neće kod nas na kraju sigurnoKANA je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:28Ma pusti caki-jaSudoHusika je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:22Dosta mi je vas dvojice, i na to sve javi se brat caki i opet žalopojku zada. Ja teška vakta braćo moja.ja koliko znam on je obecao da nece nigdje u BIH- a osim kod nas ,vidjeti ce jos neke ponude u inostranstvu

Krpic je nas igrac
-
- Kontakt:
Od sada se samo družim s veseljacima. Dosta sam se ja sikirao.
Volim ovaj forum, čitajući svaki post prvo me baci u očaj, pročitam sljedeću stranicu, vraća me u euforiju...
Nijedan roman se sa ovim ne može porediti..
Nijedan roman se sa ovim ne može porediti..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jedino rješenje je da upadnemo s 10 štilovki na skupštinu i krenemo redom pichke da brijemo, drugačije se u klubu neće pameti dozvat.
Ako neko ima pametnije rješenje neka predloži.
Ako neko ima pametnije rješenje neka predloži.
Ako netko ima nešto protiv, neka kaže sada ili neka zauvijek šuti
-
- Kontakt:
Oda majstore počivaj u miru.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Kosoricu, razmisli jos jednom ovo gdje ces karijeru zavrsiti pls
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je namjerno bilo, opet u depresiju, pa onda ..SudoHusika je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:22Dosta mi je vas dvojice, i na to sve javi se brat caki i opet žalopojku zada. Ja teška vakta braćo moja.
Fudbalski klub Željezničar zahvaljuje se:
Veselinoviću, Lendriću, Subašiću ..
Ugovor sa Željezničarom potpisali su:
Jadranko Bogicevic, Zajko Zeba, Srđan Stanic i Nedo Turkovic ..
Bit ce ovo sve dobro, vjerujte mi braco

-
- Kontakt:
pa da sljedecu sa navijacima stavimo trans braco poceraj

Pa Jamala je ba vrh za kantonalne, šta i ti sereš sad

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi cemo stilovke nositi, a ti spremi jedan poucni govor sa rjesenjem koje ce oni sasvim slucajno morati usvojiti.
#demokratija
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Prvi dio može proći. Za drugi se ne zayebavaj.caki1921 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:09Ovo je namjerno bilo, opet u depresiju, pa onda ..SudoHusika je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:22Dosta mi je vas dvojice, i na to sve javi se brat caki i opet žalopojku zada. Ja teška vakta braćo moja.
Fudbalski klub Željezničar zahvaljuje se:
Veselinoviću, Lendriću, Subašiću ..
Ugovor sa Željezničarom potpisali su:
Jadranko Bogicevic, Zajko Zeba, Srđan Stanic i Nedo Turkovic ..
Bit ce ovo sve dobro, vjerujte mi braco![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.